Derlangino u predajcov Skody staci zamavat s lepsiou Cudziou ponukou (Kia, Mazda, Ford) a stahnu ti aj 50000Sk
//To som mal na mysli
+ Skodovky maju skvelu vyhodu. Dokupis si v Cechach navigacny za 5000Kč, Xenony Original Skoda za 6000Kč, Monochromaticke zrkadla za 3000Kč, Cuvaciu automatiku za 1000Kč(Po zaradeni R klesnu zrkladla aby si videl na obrubniky) , Tempomat 2000Kč atd... Milion veci takto zozenies za par supiek.
caute potrebujem poradit do aut sa moc nevyznam a chcel by som si niake kupit rozmyslal som o fabii alebo octavke 1.9tdi ale niesom si isty do aut sa moc nevyznam len v tych dvoch som jazdil a tie mi sadli viac ako napr swift felicia a niaky renault mam rozpocet 3000-3500eur na auto ak by ma aj niekto nieco na predaj tak napiste
v tvojom pripade by som riesil benzinove auto. Ked zoberies benzinovy motor tak v podstate nemozes stupit vedla ak to nebude utopene alebo vytotalkovane auto.
Clean_Up napísal:
Fábia: velmi malé autičko, motorizácia nič moc, výbava detto. Osobne čo poznám dosť hnijúce hlavne v okolí (zadných) blatníkov.
Osobne poznam niekolko odesiatok Fabii, jednu vlastnime a este na ziadnej som nevidel hnijuce zadne blatniky. Poznam aj niekolko starsich aut ako je Fabia s pozinkovanymi plechmi a v suvislosti s koroziou nie je k nim co povedat.
Nie je Justy náhodou len licencovaný Swift? Minimálne teda II. gen. Justy je II. gen. Swifta a III. gen. Justy je vlastne Ignis... IV. gen. Justy je potom dáka Toyota... Ale tak či tak dobrý základ
Z vlastnej skúsenosti, moc sa na tom nemá čo pokazť, maximálne tak manžety na poloosiach, ale to je spotrebný matroš. Blok motora a podobné veci mám v aute o 20 rokov satršom navlas rovnaké ako Justy... Tož tak.
VW sharan, Seat alhambra... To je tiež také jak cez kopírák vraj.
Martinekk napísal:VW sharan, Seat alhambra... To je tiež také jak cez kopírák vraj.
To nie je cez kopírak, to bolo robené ako vzájomná spolupráca. Spoločne zafinancovali jednu platformu, aby boli ti autá lacnejšie VW Sharan, Ford Galaxy, Seat Alhambra sú postavené na jednej platdorme, tak ako to teraz robí PSA