Caute,
mám Renaulta Megana a mám na ňom obuté 175/65/R14.
V techničáku mám povolený len rozmer 165/65/R14.
Mne je jasné že pre mňa to problém nie je, ale pre policajtov to problém môže byť a hlavne pre poisťovňu ak by bola nejaká nehoda.
Ako postupovať aby mi zapísali do techničáku aj ten druhý rozmer pneu aby mi už policajti nemohli nič vytknúť?
Vopred dakujem
Skutočný rozmer pneu iný než v techničáku
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mna akurat tento tyzden zastavili policajti a pozerali kolesa a policajt si vsimol ze v TP mam ine rozmery ako obute, ale nepovedal nic nato iba sa na mna pozrel takym vzlastnym pohladom a TP vratil naspat, takze to nejak dalej ani neriesim (ale mam uz certifikat zo seatu, na vsetky povolene rozmery kolies, tak volakedy zajdem na DI)
V tvojom pripade, je to na tebe, ja ked som si vybavoval certifikat v seate, tak mi povedali ze ak som prvy majitel vozidla ze certifikat mam zadarmo, inak sa plati nejakych 35€, neviem ako u inych automobiliek, potom teba zajst na DI kupit 5e kolok a oni ti zapisu tie rozmery ake mas povolene vyrobcom
V tvojom pripade, je to na tebe, ja ked som si vybavoval certifikat v seate, tak mi povedali ze ak som prvy majitel vozidla ze certifikat mam zadarmo, inak sa plati nejakych 35€, neviem ako u inych automobiliek, potom teba zajst na DI kupit 5e kolok a oni ti zapisu tie rozmery ake mas povolene vyrobcom
dakujem vám všetkýmPAuLi3 napísal:mna akurat tento tyzden zastavili policajti a pozerali kolesa a policajt si vsimol ze v TP mam ine rozmery ako obute, ale nepovedal nic nato iba sa na mna pozrel takym vzlastnym pohladom a TP vratil naspat, takze to nejak dalej ani neriesim (ale mam uz certifikat zo seatu, na vsetky povolene rozmery kolies, tak volakedy zajdem na DI)
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
hej ja som zase počul že sa to dá vybaviť formou prestavbovej STK - tak sa to volalo kedysi, teraz vraj stačí zájsť na KO(vraj sa tam dávajú aj autá po tuningu) a oni pekne za peniaze(myslím 35€, 30€ plus za každu daľšiu vec daľšich 35) ... tak mi to aspon hovoril kamarát, neviete niekto čo je na tom pravdy?