dohovaranie policie

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

To uz je aka blbost ze nemas sa co ponevierat o 23:40 po mikulasi :D Som maval kedysi vo zvyku, ze som mal nanic naladu, nemal som co robit, tak som sa len tak siel vyvazat - nocna jazda po prazdnom meste a okoli ma ukludnuje. Co sme kde sme, aby ma niekto komandoval, kedy smiem byt vonku a kedy nie, uz nemam 10 rokov. Preventivnu prehliadku som zazil iba raz, aj to skoncilo len prezretim dokladov a otazkou ci som pozil alkoholicke napoje pred jazdou - na co im stacila len odpoved "som abstinent".
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

schw33k napísal:každopádne tie otázky a prehliadka batožinového priestoru je samozejmosťou pre potencionálnych pachošov, tak sa vlastne chytajú človeče..
No a nemal si občiansky a pokiaľ nemôžeš hodnoverne preukázať svoju totožnosť, prípadne si Ťa nevylustrujú, jednoducho si podľa § 18 predvedený na útvar za účelom zistenia totožnosti ; ) kde si môžeš počkať až 24 hod. a keď niekoho už priveľmi naserieš tak Ťa pustia po 24 hod. a pri východe Ťa bude čakať nový na smene, ktorý si zhodou okolností opäť od Teba vypýta OP
hahaha pripadas mi ako policajt co sa do buzeracie vyzna ..
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

ak si mal na benzin, mas aj 40€ na pokutu...
inak porusil si dve plne ciary, myslim je je to dost vazna situacia nie ? dopravne predpisi platia aj v noci a aj ked nikto nie je v siroko daleko... /v tvojom pripade tam cakali flojdi prave na teba/

----
Mal som tyzden vodicak, zastavil ma policajt. Kukol, hmm cerstvy vodic. Vratil mi dokladi a ze pan vodic, zapnite si s kolegom pasy a stastnu cestu.

Prvy a posledny krat co som nemal pasy...
Wolf_SVK
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Wolf_SVK »

teraz zadelím ja :D
noc - pol 2 tma ako v prdeli :D idem si rovnou cestou asi 2 km ,.,. nikto za mnou nikto predomnou :D vypnem si svetlá ,., zapnem ,., vypnem :D:D:D zapnem ,.,. zrazu ako s filmu za mnou auto a poviem si v duchu a teraz majáky ---- bum majáky :D:D:D:D rezervné koleso som mal dalej puknuté čelné sklo :D dalej povinná výbava to čo je :D za 1000 korun a bol som rád aj ked som ukecával ako sa dalo ,.,. a teraz sa držte druhá story :D
kamarát pol 4 v noci červená - naložený 5 v aute dofajčený :D pod peťo šak nič nejde ,.,. tak šiel na červenu ,., ako ko*ot sa vracal tou istou cestou znova červená peťo pod šak nič nejde :D a šiel ,.,. 100m majáky dobrý den pán vodič ste si vedomý ??? ano som ,.., a policajt na to ale vy ste šli 2x :D:D:D:D:D 2000 sk a bol rád ešte že má vodičák
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Runes napísal:no sused taxikar mal uz tu cest stal na kraji cesty a cakal v noci na zakaznika ktoreho tam doviezol dakych 20 min sa mal zdrzat. A jak tak cakal z vypnutym motorom tak mal zapnute len vnutorne osvetlenie a hral sa s telefonom, zrazu zanim zaparkovali policajti, chvilku cakal ci daco budu cet ale nic stali zanim a ani sa nepohli po dakej minute sa zacal zasa hrat s telefonom po chvilke policajti zapli majak a urobili ze tutut, tak myslel ze im ma uhnut ze musia dakde ist tak nastartoval posunul auto o meter v tom presli policajti pred neho vystupili a " pan vodic viete akeho priestupku ste sa dopustili" on ze ziadneho a on mu nato " isli ste bez zapnutych svetiel" a mal to za 30€ tak asi tolko
Nič neobvyklé, pokiaľ policajti nenaplnia limity, tak vymýšľajú somariny. V Martine sa naschvál tlačia na vozidlá, aby pridali, vodič pridá, lebo ho štve debil za ním a keď tak učiní, auto za ním vyhodí maják a pokuta je na svete...
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

lama2d napísal:Nič neobvyklé, pokiaľ policajti nenaplnia limity, tak vymýšľajú somariny. V Martine sa naschvál tlačia na vozidlá, aby pridali, vodič pridá, lebo ho štve debil za ním a keď tak učiní, auto za ním vyhodí maják a pokuta je na svete...
Zase treba rozlišovať aké je to fízlacke auto. Za jazdy merajú možno tak Passaty a RS4, keď sa na mňa v obci natlačí policajný Golf alebo Kia tak môžem zrýchliť aj na 80km/h a nič sa nestane.
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

Tie hovada maju RS4? :O
Tak to musi byt celkom zabavna praca :)
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

S4 maju. Podla toho co ja viem... :wink:
Prílohy
audis41_20080718_2040642721.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

lama2d: O tom tlaceni na vozidla, no neviem. Pred asi dvomi mesiacmi tomu bolo v TV, ze sa tlacili policajti na chlapika, ten pridal a dostal pokutu. Snazil sa branit, ze tlacili na neho, avsak policajne auto ma v takomto pripade kameru za sklom a toci celu udalost, ako aj rychlost pred nim iduceho auta. A pokial viem, ze ma neodfotil radar, ci uz nejaka ta Fabia s gulou vpredu alebo s fotopuskou (trojnozkou), tak predsa nebudem platit pokutu, ak sa na mna tlacili, nech to dokazu na spravnom konani, ze tomu tak nebolo a ja som sam od seba isiel rychlo.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Ja s tým mám skúsenosť, ešte za "starého režimu" (korunového) a v noci... Najprv sa len nalepili tesne za mňa, tak som mierne pridal, opäť sa dotiahli, už s diaľkovými a opäť na nárazník, ako som pridával, tak sa ma stále držali, keď som spomalil, nevzdialili sa, stále sa ma držali a kvôli diaľkovým som nevidel pomaly ani pred seba. Nevedel a nevidel som kto, alebo čo to je, tak som tomu uťal, pred zákrutou som už mal na budíkoch 90, podradil, zarezal zátačku a ako som pozeral do späťáku, pri odbočovaní za mnou zapli majáky :roll: Nakoniec z toho bolo asi hodinové dohadovanie sa, prehliadka, preverovanie karty vodiča cez vysielačku a čo ja viem ešte čo, ale pokutu som nakoniec neplatil, nadobudol som totiž dojem, že si páni príslušníci len krátili nočnú službu a tak som si stál za tým, že nevidím dôvod na pokutu. :evil: Tvrdil som, že ma k tomu vyprovokovali, že som nevedel o čo sa jedná a že doba je zlá, tak som si to zle vysvetlil a bál sa o svoju bezpečnosť a radšej sa pokúsil zdrhnúť... Proste som na nich dal svoju obľúbenú taktiku ja nič ja muzikant a našťastie opäť zabrala :D

Odvtedy som sa poučil, taktika sa zmenila, neutekám, ale straším brzdovými svetlami :oops:
DMC12
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DMC12 »

hojko napísal:lama2d: O tom tlaceni na vozidla, no neviem. Pred asi dvomi mesiacmi tomu bolo v TV, ze sa tlacili policajti na chlapika, ten pridal a dostal pokutu. Snazil sa branit, ze tlacili na neho, avsak policajne auto ma v takomto pripade kameru za sklom a toci celu udalost, ako aj rychlost pred nim iduceho auta. A pokial viem, ze ma neodfotil radar, ci uz nejaka ta Fabia s gulou vpredu alebo s fotopuskou (trojnozkou), tak predsa nebudem platit pokutu, ak sa na mna tlacili, nech to dokazu na spravnom konani, ze tomu tak nebolo a ja som sam od seba isiel rychlo.
Podľa zákona o cestnej premávke č. 8/2009 Z. z §40 (o vozidlách so zvláštnymi výstražnými zvukovými znameniami alebo svetlami ) ods. 1 , to podla mňa znamená že sa napr. keď sa na niekoho tlačia bez majákov ten zrýchli na 160km/h na dialnici a oni sú stále za ním bez svetiel tiež porušujú zákon .A zákon predpisuje že sa dá použiť len taký dôkaz ,ktorý bol získaný v súlade s právnymi predpismi. Takže je to podobné ako to že sa nedá pred súdom použiť informácia získaná nepovoleným odpočúvaním, alebo neoprávneným vniknutím do obydlia.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

Kibo: hodiit vystrazne blinkre, odstavit na krajnici a ked ti za tebou zastavia, tak im slusne povedz, je nedodrzali bezpecnostne rozostupy a mali zapnute dialkove svetla, aj ked bolo pred nimi ine vozidlo... dobre je, ked ste viaceri a mate do nahrane....a pani policajti maju po chlebe
m4jor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa m4jor »

k tomu tlačeniu sa na nárazník, zaujímalo by ma, prečo vôbec zrýchlujete? veď keď je 50-tka pre mňa, tak aj pre nich a hotovo. Ja práveže schválne ešte pozvolne spomalím na tých 45, resp. maximálne kus pod 50. Policajti sú tým pádom nahratý - 1.) dokopy mi nič nemožu, 2.) garantujem vám, že tá slimačia rýchlosť lezie na nervy aj im čiže rýchlo si nájdu iné auto, za ktoré sa zavesia...už sa mi touto taktikou podarilo pár krát sa ich striasť
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

ked su dva pruhy a jeden sa straca, clovek sa z neho chce zaradit az 500m ako skocnil jeho pruh tak ho nepustam.. ak sa natlaci, obehnem ho a idem 40. 40km/h na 50tke nie je bezdvovodne pomala jazda, ale toho za mnou pekne naserie :D

ale nie to som chcel, ak policajt sa tlaci, treba ist o 5-10km pomalsie, ich to prejde a obehnu... alebo zastavia lebo im to bude podozrive... koniec koncov, netreba pridavat, hlavne ak za nami ide chlpaty...
MaTT5
Expert
Expert

Príspevok od používateľa MaTT5 »

adameeec napísal:S4 maju. Podla toho co ja viem... :wink:
maju aj RS4 ale tie operuju len na dialnici :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

kabul, áno. Logicky to dáva zmysel, ale to čo píšeš a ako sa nakoniec zachováš v aute je diametrálne odlišné, nakoľko tam zvažuješ mnohé okolnosti, ktoré Ťa za PC/NTB netrápia. Keď sa na mňa dakto lepí, tým pádom nedodržiava bezpečný odstup a náhodou mi niekto alebo niečo skočí pod kolesá a budem musieť prudko brzdiť, tak ho mám v kufri... Pokutu síce dostane on za nedodržanie bezpečnej vzdialenosti, ale ja mám rozcupované auto a kopu starostí navyše... Takto radšej trošku pridám a ten odstup si vytvorím. Keď sa na mňa nalepí znova, tak mu pár krát bliknem brzdovými, ale keď to nepochopí, tak mu šliapnem na brzdy a garantujem Ti, že sa na mňa viac nenalepí. Mám to odskúšané... :?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...Kibo - ty sa bojíš že ti niečo môže skočiť pod auto a napriek tomu pridáš...hmm, veď oveľa lepšie je spomaliť...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ó maňo, ja nepodradím dva podlaha a nespravím si náskok 600m :roll:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

kibo: nic si z toho nerob, keby som ja mal tico, tak sa tiez bojim pridat, aby sa mi auto neomotalo o nejaku srnku :D
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

To uz nerieste, fakt. Pokial vas nezmerali, ako rychlo idete, nemozu nic....Mne sa toto stalo jeden krat v zivote, prenasledovali mna na ich kii...Nakoniec ma zastavili, ale nic o rychlosti sa nehovorilo....
Napísať odpoveď