ja som nejako zanevrel na poslednu seriu, videl som polku prvej casti, potom som sa na to vybodol, lebo nejako som nemal chut ale vidim ze zacnem zase tahat a obetujem tomu jeden cely den diel za dielom
tak po poslednych castiach aspiruje dexter na miesto #1 v mojom rebricku serialov (to miesto si uz dlho drzi house), skutocne vynikajuce casti, ktore vas pohltia (ten zaver v poslednej epizode bol tiez super )
kriste, season finale je plna deja, zvratov, tazko uverit tomu ze sa to tam vobec voslo vsetko...
ale zaver...je absolut, proste toto je najlepsi serial vsetkych cias....som v 3,14ci
2 minuty pred koncom usmev na tvary, vsetko tak ako ma byt, tak ako sme boli zvyknuty na kazdom konci seriee... ale toto co dali, to ne, nedokazem to ani pripustit!
Podla mna sa Rita zabila sama, proste sebevrazda, proste uz to nezvladala a to decko tam dali aby to malo proste ten spravny touch, ze aj dexterov syn bude vyrastat ako seriovy vrah.
SPojler preco Rita tu som si oblubil velmi ma to dorazilo
tak isto nechapem ako dexter vedel kde sa Trinitimu pokazi auto ...
a tak isto kedy trinity stihol zabit ritu (ak ju vobec zabil ON !! ) chcelo by to este jednu cast nejake vysvetlenie ...
skvely zaver serie, keby sa vsetky casti 4 serie niesli v aspon ciastocnej takejto napinavej atmosfere...seria nabrala dych az v poslednych styroch castiach, nerozumiem preco sa napriklad polku serie riesil vztah la guerty a angela, a potom museli dolezite veci napratat do jednej casti., a inak myslim ze je jasne kto to spravil, pustite si znova scenku "it´s already over"..
Som si to pozrel zas, stale nevidim dokaz, ze ju zabil Trinity Killer. Ako jasne, mohol rovnako ako Dexter mohol zabit Trinityho, ale aj tak to nieje uplne jasne. Mozno to bol niekto iny a o tom bude piata seria.