zmazane

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lienka123456
Amateur
Amateur

zmazane

Príspevok od používateľa lienka123456 »

zruseny prispevok
Mastros
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Mastros »

Nie je mi to po voli, ale musim sa zatat. Laska je aj o davani slobody. Ked sa chce ist zabavit, nech ide. Je to lepsie ako jej to zakazat a pojde tam aj tak, ale s tym, ze mi napise, ze je doma alebo kde...
Mam take myslienky, ze ci sa dobre bavi, ako sa bavi, s kym sa bavi, aki muzi sa s nou zhovaraju a ktora svina si dovoluje sa jej na parkete dotykat.
lienka123456
Amateur
Amateur

Mastros napísal:Nie je mi to po voli, ale musim sa zatat. Laska je aj o davani slobody. Ked sa chce ist zabavit, nech ide. Je to lepsie ako jej to zakazat a pojde tam aj tak, ale s tym, ze mi napise, ze je doma alebo kde...
Mam take myslienky, ze ci sa dobre bavi, ako sa bavi, s kym sa bavi, aki muzi sa s nou zhovaraju a ktora svina si dovoluje sa jej na parkete dotykat.
A to ti nevadi, že su tam aj tie svine, co sa jej dotykaju? Veris frajerke hej? nemas myslienky, ze by ta mohla podviest a pod.?
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

lienka123456 napísal:A to ti nevadi, že su tam aj tie svine, co sa jej dotykaju? Veris frajerke hej? nemas myslienky, ze by ta mohla podviest a pod.?
láska je otom ze musis verit.. i ked mas blbe myslienky ale musis nadtym vyhrat a dufat ze ta nepodvedie.. inak to nejde:) v kazdom vztahu je to tak .
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Ak tam isiel s kamosmi tak to ber ako hociaky iny podnik v meste kam si mohli ist sadnut... teda aspon u nas to je tak :)
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Láska je aj o pocitu voľnosti a kompromisoch.
Jasné rozmýšľam či a hlavne s kým sa baví ale tak keď chce ísť na diskotéku s kamarátmi tak prečo nie ? Pravej láske musiíš veriť.

PS: Obdivujem že máte vztah na 200 Km :wink:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Je to o vašej vzájomnej dôvere a tolerancii.

PS: Ak je váš vzťah zdravý a ty mu to vykričíš, zakážeš alebo prídeš za ním "na kontrolu" stratíš oveľa viac ako len jeden večer, ktorý je bez teba na diske, navyše ak ty nemôžeš.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Nemôžeš predsa po nikom chcieť, aby bol stále len s tebou a nestretával sa so svojimi kamarátmi. Nevidím nič zlé na tom, keď si občas niekam vyrazí bez teba. Pokiaľ sa tam správa tak, ako má, tak žiadny problém.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Keď sa tak chodíme baviť s kamoškami, tak vidieť tie rôzne reakcie. Jednej frajer nedovolil ísť, že si neželá, aby sa bavila bez neho a v prítomnosti iných chlapov. :roll: By som ho na jej mieste poslala niekam a išla. Ona vtedy nešla, ale nakoniec ho aj tak poslala niekam, ale inak väčšinou sú reakcie také že fajn, bav sa, dávaj si pozor. Ako bolo písané, vzťah je aj o dôvere a o tom, že nie všade a vždy budete chodiť spolu. Proste treba si veriť a aj keď ti na druhý deň rozprávajú, čo "všetko" sa tam dialo a že sa dotýkal tej a tej. No tak sa jej dotkol, veď pri tanci sa väčšinou aj dotýkame. :) Nemyslím, že som nejaká naivná, ale fakt by mi to nevadilo, ak je vzájomná dôvera. :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Nemam problem pustat priatelku na Akcie ... Je to hlavne o vzajomnej dovere.
Aj v predoslom vztahu nebol jediny problem (Aspon o nijakom neviem) a to bol vztah na dialku.
Priatelka by proste mala vediet kde je hranica zabavy a ze priatel jej plne doveruje.
Tak isto aj chlap ... Ked ma doma caka priatelka tak sa proste zabavim s partiou co je so mnou a na inu pomali ani nepozrem.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

neprislo by mi to divne ... predsa holka nema 5 rokova vie co chce, ak ma bude chciet podviest tak nato predsa nepotrebuje diskoteku preboha :-D :-) ... a taky isty pristup vyzadujem aj z druhej strany ... oddych zo stereotypu predsa iba prospeje :-D ...

... a v neposlednom rade, nikdy som sa na diske dost dobre nezabavil ked tam bola aj partnerka :-D
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Mam tiez vztah na dialku (uz skoro 5 rokov). A nemam problem s tym ked sa ide priatelka bavit. Plne je v tomto doverujem.
A co mi beha po rozume? mam o nu vzdy strach (clovek nikdy nevie aky dement pride na disko s pistolou alebo nieco podobne), tak vzdy chcem, aby sa mi ozvala, ked sa vrati domov/na intrak a aby nesla domov sama. Nikdy v tu noc moc dobre nespim, proste cakam kym ma aspon prezvoni, alebo napise sms az potom v klude zaspim. Neviem preco to tak je proste sa bojim, ze sa jej nieco stane.
Ale nikdy som jej nezakazoval ist na disku a ani nic podobne, vzdy jej poprajem prijemnu zabavu a nech si dava na seba pozor. Vztah je zalozeny na dovere.
lienka123456
Amateur
Amateur

nordkapp_pb napísal:neprislo by mi to divne ... predsa holka nema 5 rokova vie co chce, ak ma bude chciet podviest tak nato predsa nepotrebuje diskoteku preboha :-D :-) ... a taky isty pristup vyzadujem aj z druhej strany ... oddych zo stereotypu predsa iba prospeje :-D ...

... a v neposlednom rade, nikdy som sa na diske dost dobre nezabavil ked tam bola aj partnerka :-D
hmmm ja s tym problem zas nemam.. my sa dokazeme aj spolu dobre zabavit... aj potancujeme.. Toto zas nechapem niektorych, preco nemozu sa zabavit aj s frajerkou/frajerom. Ved sa musite vediet uvolnit aj pred sebou nie??
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Ja nemám problém pustiť priateľku na akciu, ona s tým má trošičku väčší problém keď ja niekam idem bez nej, ale stále je to v rámci únosnosti. Ja sa dokážem zabaviť s priateľkou na zábave veľmi dobre, tiež si aj zatancujeme a zabavíme sa ako sa patrí. Nieje však v môj majetok, aby som jej rozkazoval kam má ísť a kam nie. Jednoducho jej verím, takže nech si kľudne chodí kade chce, ak to nerobí každý víkend, nevidím v tom problém.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Moja priateľka by bezo mňa ani nikde nešla, nie je taký typ a navyše, my na diskotéky nechodíme.
Po koncertoch sme chodili vždy spolu, párkrát som bol niekde sám ja a ona bola doma, no moc sa jej to nepáčilo, ale tak v pohode.
Samozrejme, základ je tu dôvera a treba nechať partnerovi určitú slobodu, inak partner "uletí" preč.

Inak, keby chcela moja priateľka niekam ísť sama, resp. s babami sa zabávať, pustil by som ju, ale nemal by som pokoj na duši. Určite by som sa o ňu bál, hlavne či ju nejakí parchanti nebudú obťažovať.

To aj na tom blbom koncerte kde sme boli spolu a priateľka stála pri bare, ja som bol niekde mimo a keď som za ňou prišiel, už mal okolo jej krku na pleciach ruku nejaký zmrd, tak som to musel týpkovi povedať, nech si dá tu ruku okamžite "dopreč" lebo pôjde preč celý ako je.
Tohto by som sa bál a samozrejme aj toho, aby sa jej niečo nestalo.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

mal som vztah na dialku BA-NR. Bolo to krasne, az som si nenasiel v BA druhu. Bolo to este krajsie. Dve baby naraz :D
ale NR nevydrzalo uz potom dlho..

nechcem ti brat iluzie ale vystavujes sa velkemu riziku... /neviem, nepoznam ju, teba, nechcem sudit, ale ze to nebude lahke (bude to velmi tazke) tak to si pis/
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

pre anonyma na ujasnenie ( aby nezostali nejaký nezodpovedané otázky ) :) :
hmm na jej pleciach a on je hnet zmrd ? on nemusel vediet otom ci je zadana ... ale tvojej priatelke to asi neprekazalo takze ak by si vtedy chcel robit poriadky tak iba s priatelkou...
Ten týpek bol napitý, začal sa jej asi prihovárať alebo čo, nejaké rečičky, však si to určite viete predstaviť, potom nejaká tá ruka na rameno a frajerka sa ho snažila ignorovať a tak jemne odstupovať ( ona nie je taký ostrý typ, že by ho poslala do P, nech ju nechá na pokoji ) tak som to musel vyriešiť ja. :)

To je celé.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Blackangel napísal:láska je otom ze musis verit.. i ked mas blbe myslienky ale musis nadtym vyhrat a dufat ze ta nepodvedie.. inak to nejde:) v kazdom vztahu je to tak .
laska je o tom ze musis vediet, nie verit. Lebo niekedy ta ta tvoja sovera prefacka tak ze potrebujes zastup kamaratov a cas aby si sa dal dokopy, takze ja osobne uprednostnujem radsej vediet ako verit.

//autoeditácia príspevku ( 14 Dec 2009, 16:15 )
cuteSTYLE69 napísal:Láska je aj o pocitu voľnosti a kompromisoch.
Jasné rozmýšľam či a hlavne s kým sa baví ale tak keď chce ísť na diskotéku s kamarátmi tak prečo nie ? Pravej láske musiíš veriť.

PS: Obdivujem že máte vztah na 200 Km :wink:
bezne su vztahy BB-VT , po tom co som pocul pocas vikendu, ako chodia BB chlapci nase dievcatka ebavat, som rezignoval . . . :roll:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

V minulom vztahu som bol JA ten, co v noci chodil obcas zahrat do baru ako dj, alebo len tak posediet s kamaratmi, zatial co moja priatelka sedela doma. Dnes sa to trosku otocilo, terajsia priatelka z casu na cas ide na diskoteku s kamoskami z intraku (bezomna) a pod. Nikdy mi to netrhalo zily, skor naopak. Nech ide, nech sa vyblazni, sak je mlada. Kedy ked nie teraz? A ze tam bude tancovat s nejakym chalanom? No a co? Ved o tom je diskoteka. Absolutne neriesim co tam robi, vztah ma byt o prisposobeni ale nie o obmedzovani. Predsa jej to nebudem zakazovat. Ak ju tam niekto zbali a necha ma - nech sa paci, cim skor tym lepsie, ak sa to uz ma stat. Rovnako, aj ona mne toleruje moje obcasne nocne vylety s chalanmi a vsetko je OK. Jedine co po nej chcem je, aby mi napisala SMSku, ked sa vrati z disky domov/na intrak. Nic viac, len "som v poriadku, idem spat". Na toto si potrpim, kontrolovat ju nebudem ale ci je vsetko OK vediet chcem.
lienka123456
Amateur
Amateur

qwerty-xyz napísal:bezne su vztahy BB-VT , po tom co som pocul pocas vikendu, ako chodia BB chlapci nase dievcatka ebavat, som rezignoval . . . :roll:
Ano ale ked chces vediet, tak musis kontrolovat potom.. to je dost blbe... :? a co to si pocul cez vikend?
Napísať odpoveď