mam otazku: ked budem mat xbox pripojeny sietovym kablom k routru a doma mam LAN, dokazem xbox nejako dostat do siete a posielat si filmy z PC na HDD na xboxe cez siet?
Cez Live môžeš hrať len s hráčmi, ktorí majú Xbox. GTA 4 (Lost and Damned a The Ballad of Gay Tony) môžeš hrať aj bez pôvodného GTA-čka. Vydali totiž samostatné DVD na ktorom sú tieto dva prídavky. Je to napríklad pre tých, ktorí si ich nemajú šancu stiahnuť z Live
No tak stať sa to môže, ale ak by dávali permanentné BANy za takúto chybu aj na neflashovaných konzolách, hráči by sa zrejme začali dosť búriť a MS by si to rozmyslel.. Ja to vidím na skorý update hry, ktorý tento bug vyrieši
kebyze je to namne , tak to uz hram jedna radost a far cry je prejdene, ale problem je v mame a dedovi, oni dali peniaze tak si to rozbalim az na vianoce
a este ti chlapec co sa v tom tak velice vyzna zabudol povedat ze live neni podporovane na slovensku a registracia je dost na kkt.. ale najhorsie je na tom ze kopec veci nebudes moc vyuzit.. ako napr stiahnut dlc-ka na hry.. map packy a podobne kktiny.. arcade hry.. napr na gears 1 ani 2 nestiahnete ani kkt co sa tyka pridavku do hry v podobe dlc alebo map.. Call of duty dali ako hit do arkadoviek.. lenze to na vas vyhodi peknu hlasku ze s mojej lokality si to stiahnut nemozem.. da sa aj to oje*** ale stoji to pekne prachy
Hmm, máš pravdu zabudol.. Ale ďakujem za ironickú poznámku.. Nemyslím, že Filipito nejak dychtil po tom, aby si mohol sťahovať dlc-čka z Live-ka.. Multiplayer ide, demo si stiahne a to je hlavné. Osobne som však nemal problém so stiahnutím Lost and Damned pre GTA 4 a car packu pre Forzu 3.. Človek proste musí len skúsiť.. Na fóre som čítal, že sa toto blokovanie kôli regiónu dá obísť.. Treba však mať dve sieťové karty v compe, ale presný postup už neviem Ak to nájdem, postnem to aj tu.