Call of Duty: Modern Warfare 2
OMFG nebudte uz trapni s tymi originalkami, je mi z toho na zvracanie. Aj ja mam doma originalku a nejdem sa tu honit na tom ako to musim vsetkym ostatnym vyhadzovat na oci. Vy ste si ziadnu hru nestiahli? A ak aj nie, znamena to ze tu mate pravo niekomu kazat? Uz mi to pride fest ubohe ked si niekdo za uhorsky rok kupi origo a hned tu ide tym co tak nespravili plut do tvare.
rozo stiahni si Call of Duty Modern Warfare 2 PROPER CRACK ONLY-SKIDROW
-
xH4wK
Ano, ktore nemaju MP alebo je naprd, ale neriesim potom technicke problemy po forach..Gangy napísal:OMFG nebudte uz trapni s tymi originalkami, je mi z toho na zvracanie. Aj ja mam doma originalku a nejdem sa tu honit na tom ako to musim vsetkym ostatnym vyhadzovat na oci. Vy ste si ziadnu hru nestiahli? A ak aj nie, znamena to ze tu mate pravo niekomu kazat? Uz mi to pride fest ubohe ked si niekdo za uhorsky rok kupi origo a hned tu ide tym co tak nespravili plut do tvare.
A nekupujem raz za uhorsky rok, mam uz peknu zbierku, a kupujem aj only Sp hry ktore si to zasluzia ... ako Dragon Age napr.
ja som stiahol toto Call of Duty Modern Warfare 2 - RAZOR1911 / EN
a navod nato je takyto ~~~~~~~~~~~~~
1. Extract RARs
2. Mount or Burn images
3. Install the game (when it ask for sid file you have to select it on
your dvd drive)
3. Install steam and create an account
4. Copy crack content from Razor1911 dir at dvd2 to your install folder
5. First log into steam and then run the iw4sp.exe! Othwerwise it wont work!
ale vobec to nejde hra nabehne load tiez a potom to padne
1. Extract RARs
2. Mount or Burn images
your dvd drive)
na razor hru treba skidrow crackrozo napísal:ja som stiahol toto Call of Duty Modern Warfare 2 - RAZOR1911 / EN
1. Extract RARs
2. Mount or Burn images
your dvd drive)
kua ja som este nikdy nemal nuke a to chopper alebo AC130 mam dost casto ale furt vyjde tak ze su poskryvani v budovach ake mas ostatne killstreaky?Slayter napísal:LOL dneska som dal Nuke..
30 killstreak na Domination, Ground war, Terminal.
Zbran som mal ACR s FMJ; perky Scavanger, stopping power, commando.
Nenarazal som zrovna na teba ale ok, ja tiez nekupujem raz za uhorsky rok, postupne som si nazbieral fakt kopu hier a myslim ze by sa tu naslo len malo ludi ktori by ich mali doma viac. A videl ma niekdo niekedy v nejakej teme cloveku s kopiou napisat nech si kupi origo a neotravuje? Nie, lebo je to ubohe.H@wk napísal:Ano, ktore nemaju MP alebo je naprd, ale neriesim potom technicke problemy po forach..
A nekupujem raz za uhorsky rok, mam uz peknu zbierku, a kupujem aj only Sp hry ktore si to zasluzia ... ako Dragon Age napr.
Pohoda, aj tak som nemal chut sa hadat. Islo mi hlavne o to ze odkedy sa na tom zacalo pracovat stale niekdo vypustal terminy kedy by to asi malo byt a nikdy to nevyslo, takze by mali ludia so zavretymi klapackami cakat a nevypytovat sa kazdych 12 hodin ci to uz je. Keby tu bola tema o Project Black Mesa tak by takym tempom mala okolo 4700 stran.DavisJ666 napísal:Gangy sry,ze som ta tak zhabal.No na MP uz bol vydane testovanie - iba ty co maju origo,a neni iste,ze ktory maju ilegal si to zahraju.
Ja som tiez este nemal nuke, 25 killstreak som uz sice parkrat mal ale nemam nuke odomknutu a toboz nie vybratu ako jeden z troch moznych ks.rewards. To ze sa mi podari dat 25 ks je prilis malo pravdepodobne na to aby som mal "pre istotu" vybratu nuke, to si tam radsej dam chopper gunnera alebo co a vyuzijem to X krat nez aby som zbytocne cakal kym motyka vystreli.Markoff napísal:kua ja som este nikdy nemal nuke a to chopper alebo AC130 mam dost casto ale furt vyjde tak ze su poskryvani v budovach ake mas ostatne killstreaky?
Mimochodom vsimli ste si ako nenormalne vela cheaterov uz to legitimne cez steam hrava? Mna uz to skutocne zacina vytacat, je len malo takych okatych ako vcera, ze daval same HS atd. ale uz je naozaj tazke narazit na hru kde by nebol ani jeden cheater (hravam ground war). Vacsina ludi si to neuvedomuje ale staci pozorne sledovat pri podozrivych pripadoch killcam a hned vam bude jasne ktora bije. O tom ze som uz X krat videl ako niekdo j*bne AC103jku hned na zaciatku kola, ci tesne pred jeho koncom automaticky vypusti nuke aj napriek tomu ze som ho par sekund pred tym zabil (a padal celu hru).
Starostlivost IW o tuto hru je na neuveritelne nizkej urovni, o tom ze ich uz tak na hovno matchmaking system cim dalej tym castejsie uplne zlyhava ani nevravim.
Killstreaky: 7 harrirer, 11 chopper gunner, 25 nuke.Markoff napísal:kua ja som este nikdy nemal nuke a to chopper alebo AC130 mam dost casto ale furt vyjde tak ze su poskryvani v budovach ake mas ostatne killstreaky?
Samozrejme, takouto cestou to na mapach ako Skidrow asi nedas, kazdy totiz zalezie aby ho nedali. Lenze na Terminale sa ta heli dala tesne nad ich spawn, iba drzis strelbu.
Inak ac130 si nedavaj, je vo vzduchu kratsie ako heli a nie je take mobilne.
-
Royalflush
Guru wannabe
Preco si to nestiahnes aby si to skusil? Neviem co to jednojadro vytiahne ale podla mna ak ti isla 4 tak by ti to minimalne na low ist malo.Royalflush napísal:Viem, ze tato otazka je na hojkovi nieco ako pohladit leva ktory tyzden nejedol, ale neda mi, kedze si ju chcem zakupit na multiplayer. : )
Na akej grafike by mi isla tato hra?
Moj PC:
AMD Athlon 3200+ (2,1ghz)
ATI Radeon x1600/x1650 series 256mb
2 gb ram
Podla mna potrebujes hlavne dobre pripojenie, co ked niekto nema tak to vyzera tak ze vsetci laguju jak hovado
-
lekoklatik
VIP
Jeden z dovodov preco sa tvorcovia seru s demomRoyalflush napísal:Viem, ze tato otazka je na hojkovi nieco ako pohladit leva ktory tyzden nejedol, ale neda mi, kedze si ju chcem zakupit na multiplayer. : )
Na akej grafike by mi isla tato hra?
Moj PC:
AMD Athlon 3200+ (2,1ghz)
ATI Radeon x1600/x1650 series 256mb
2 gb ram
-
lekoklatik
VIP
Uplink? No on si chce kúpiť CODMW2 kvoli multiplayeru 
inak Robin Williams hovorí o hraní COD. Zabiják
A mythbusters v COD MW2. Tiez nice
+ k tomu Javelin Glitch. Moc bz som sa s tym nehral
//nebudeme sa tu dohadovat co je vyhodne a nevyhodne. Sam vies a urcite si tiez videl temu minimalne poziadavky ze poziadavky ktore sa vydaju s hrou nemusia vzdy platit. Je proste takmer nemozne povedat ci mu to pojde a ci nie. Moze mat dostacujuci HW ale bude mu to hadzat nejaku inu chybu. Preto je lepsie vyskusat hru. Ked to nemoze tahat, urcite ma kamaratov ktori to maju, alebo maju net ktori su ochotni nieco stiahnut... Avsak je tiez pravda ze je to diskusne forum a pytanie sa je uplne normlane. No nie ked sa to tu pyta kazdy treti uzivatel... To uz nie je podla mna celkom nomrmalne... To je lenivost napisat nieco do google
inak Robin Williams hovorí o hraní COD. Zabiják
A mythbusters v COD MW2. Tiez nice
+ k tomu Javelin Glitch. Moc bz som sa s tym nehral
//nebudeme sa tu dohadovat co je vyhodne a nevyhodne. Sam vies a urcite si tiez videl temu minimalne poziadavky ze poziadavky ktore sa vydaju s hrou nemusia vzdy platit. Je proste takmer nemozne povedat ci mu to pojde a ci nie. Moze mat dostacujuci HW ale bude mu to hadzat nejaku inu chybu. Preto je lepsie vyskusat hru. Ked to nemoze tahat, urcite ma kamaratov ktori to maju, alebo maju net ktori su ochotni nieco stiahnut... Avsak je tiez pravda ze je to diskusne forum a pytanie sa je uplne normlane. No nie ked sa to tu pyta kazdy treti uzivatel... To uz nie je podla mna celkom nomrmalne... To je lenivost napisat nieco do google