zvuková karta C-MEDIA FT8738-4.08E

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

zvuková karta C-MEDIA FT8738-4.08E

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

čaute, našiel som doma túto zvukovú kartu ale neviem čo to je zač. viete mi niekto prosím poradiť? hľadal som aj na google.sk ale našlo jedine odkazy na e-bay a podobné veci. potom ešte nejaké odkazy na driver ku zvukovej karte. našlo aj nejaké fóra, kde niečo o tej karte bolo. ale stránky boli v poľštine :(. budem rád za každú radu, alebo tip. ide mi o to, či to bude lepšia zvuková karta, ako je tá na mojej doske (Gigabyte GA-M57SLI-S4).

//autoeditácia príspevku ( 14 Dec 2009, 17:55 )
no keďže nikto nič nenapísal k danej karte, rozhodol som sa ju vyskúšať. stiahol som driver, zvukovú kartu som dal do PCI slotu, spustil PC, nainštaloval ovládače, resetol PC a vyskúšal. na moje prekvapenie hraje oveľa lepšie, ako tá integrovaná v doske. ak som si pripojil na tú integrovanú zvukovú kartu slúchadlá, tak mi nezahrali basy...len "škrkali". otestoval som aj túto zvukovú kartu cez tie slúchadlá a všetko v pohode. pekne zahrajú aj basy. ak nebude nikto doma, tak ich ešte otestujem na reproduktoroch Genius SW-HF5.1 5000. vyskúšam ako zahrajú tie reproduktory, či sa aspoň troška nejako zlepší zvuk.
Napísať odpoveď