Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Hellboy248 napísal:nie je rozdiel medzi slovenskym a ceskym trackom :) asi najznamejsi sk track bol kedysi sk-cz ale v dnesnej dobe je tazko povedat ktory je cisto sk/cz
ty woe,zatrep dna,ze sk-cz bol najznamejsi

su aj dalsie,ale o nich vie asi malokto,to preto,ze kvoli secret stale fachaju
:lol:
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

canopus: najznamenjsi pre beznych userov ...pre teba, tj. scene superextramegaultra userov je TopSiteTrack kde su novinky skor ako sa nadabuju :)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Hellboy248 napísal:canopus: najznamenjsi pre beznych userov ...pre teba, tj. scene superextramegaultra userov je TopSiteTrack kde su novinky skor ako sa nadabuju :)
co je bezny user preboha,sa spamataj,vtedy si tahal za sebou kacera a neplet tu p2p so scenou
ako vyrazy,top,site,track ozaj co je track? :lol: este im sem napis race a trace a sem doma
ty si tu teda chybal a dokonca na hojkovi,no lol
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

canopus: Na jednej strane beriem to, co si robil pre p2p a najma pre sk-cz.net este v casoch, ked to bezalo. Ale na to co sa hras teraz, je to pre mna az smiesne. Vsak to nie je ani tak davno, co si otravoval ludi, aby si zohnaly scene grp na affil, aby si mal pristup k rls. Vsak pred par dnami si mi na ICQ pisal a pytal si sa na FXP prenos, no dnes zhruba dva tyzdne neskor sa tu ides hrat na experta sceny/p2p/a pod...???
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

canopus: vidim ze ti ten tvoj reaktor fakt je*ol na hlavu ...fakt sa cudujem co robis na non-scene fore, to uz je asi pod tvoju uroven :lol:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:canopus: Na jednej strane beriem to, co si robil pre p2p a najma pre sk-cz.net este v casoch, ked to bezalo. Ale na to co sa hras teraz, je to pre mna az smiesne. Vsak to nie je ani tak davno, co si otravoval ludi, aby si zohnaly scene grp na affil, aby si mal pristup k rls. Vsak pred par dnami si mi na ICQ pisal a pytal si sa na FXP prenos, no dnes zhruba dva tyzdne neskor sa tu ides hrat na experta sceny/p2p/a pod...???
esteze ani ty si to nevedel,siteadmin,no proste lol,nic v zlom, ale SK-CZ bola vykradacka CBcka,a to si mozeme povedat vsetci,no nemam pravdu :lol:
wtf,tej prvej vete abs nerozumiem,ale dobre,ano pytal,a hovno si o tom vedel aj ty :lol:
ja som pre sk-cz nic nerobil,asi si ma s niekym, mylis
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

canopus: Skutocne ucinna obhajoba tym co si napisal. Proste total fail :)
Peterkal
Amateur
Amateur

utorrent mi blbne...

Príspevok od používateľa Peterkal »

Ked stahujem nejaky torrent tak cca 10-11 % vpohode stiahne ale potom vypise chybu : Chyba torrentu Subor (nazov) Proces nemoze ziskat pristup k suboru ,pretoze dany subor prave pouziva iny proces. Toto mi uz robi cca tyzden a s viacerimi nezavyslimi torrent subormi... mozno mam nieco z HDD?? ze sa vypina pre setrenie energie?? nvm fakt. pls poradte....
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

ktori p2p klient je asi najlepsi na tahanie filmow ? a ktori tracker je dobry na filmy?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tomaxx_199: uTorrent sa najviac oplati nahodit, jednak je dobry a jednak je povoleny na trackoch. trackerov mas dost, staci si vybrat. osobne by som doporucil executtions, nakolko trezzor uz je smetisko a nie tracker :)
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Hellboy248 napísal:tomaxx_199: uTorrent sa najviac oplati nahodit, jednak je dobry a jednak je povoleny na trackoch. trackerov mas dost, staci si vybrat. osobne by som doporucil executtions, nakolko trezzor uz je smetisko a nie tracker :)
ozval sa exec stuff .. amen
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Sphinx napísal:ozval sa exec stuff .. amen
exec "stuff" s warnom hej? sa uvedom a over si co je pravda a co nie :)
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Hellboy248 napísal:exec "stuff" s warnom hej? sa uvedom a over si co je pravda a co nie :)
chill out bro .. neskac tu tak ako na trezzore ... kazdy track je banda a to aj exec aj trezor .. bez uzivatelov by si ani neprdli... takze mi tu netvrd ze je nico lepsie ako druhe..
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Sphinx napísal:chill out bro .. neskac tu tak ako na trezzore ... kazdy track je banda a to aj exec aj trezor .. bez uzivatelov by si ani neprdli... takze mi tu netvrd ze je nico lepsie ako druhe..
trz bola kapitola sama o sebe. keby nezavadzali userov tak su mi upici ...neser si do huby a chod spat na TopSiteTrack :wink:
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

canopus napísal:esteze ani ty si to nevedel,siteadmin,no proste lol,nic v zlom, ale SK-CZ bola vykradacka CBcka,a to si mozeme povedat vsetci,no nemam pravdu :lol:
wtf,tej prvej vete abs nerozumiem,ale dobre,ano pytal,a hovno si o tom vedel aj ty :lol:
ja som pre sk-cz nic nerobil,asi si ma s niekym, mylis
hmm, takže ty si nemal ban na cb za upload torrentov na sk-cz a nezískaval si odo mňa návod ako ho "obísť" cez cproxy, že? :D Možno to všetko bolo tvoje vnútorné druhé ja, skús sa ho spýtať...
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DoperMTA »

Mam par otazok:
1.Podla čoho sa určuje rychlost stahovaneho torrentu?
2.Je možne že by som stiahol subor z torrentu rychlejsie ako cez premium ucet na rapidshare?
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

xanderhell napísal:Mam par otazok:
1.Podla čoho sa určuje rychlost stahovaneho torrentu?
2.Je možne že by som stiahol subor z torrentu rychlejsie ako cez premium ucet na rapidshare?
rychlejsie nie ale rovnakou rychlostou ano .. rychlost sa urcuje podla poctu seedov a podla toho aky mas connect ty ..a podla toho ci je to kvalitny track alebo len banda sosacov
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Sphinx: este dodam, ci si aktiv/pasiv, pocet seed, raychlost seedov atd..
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DoperMTA »

takze prakticky nieje torrent lepsi ako rapidshare
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

xanderhell: za rapid treba platit, popr. vytvorit za body ..p2p mas o zdielani, nejde tam nastavit 0 pre odosielanie ..co sa tyka rychlosti, vsetko ide najprv na ftp, potom p2p a nakoniec rapid :)
Napísať odpoveď