graficka karta do 66eur

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

graficka karta do 66eur

Príspevok od používateľa cORP. »

ludia mama mi teoreticky dovoli objednat nejaku grafiku do mojho pc kedze moja integrovana gefocre 6150 nieje bohvie co ,skratka neviem predychat sekanie smoku v csku :D

problem mam ale tento :
mam amd phenom x4 9550 2.2ghz
ram 2x 1gb quimonda
hdd hitachi 250gb
jedna dvd-rw

no len 300w zdroj ,tak by som potreboval nieco co nema externe napajanie ,zo vsetkych mi vychadza asi len radeon 4670 ,ak mate tip na iny model s podobnym vykonom kludne postnite ,

podotykam ze moja zostava je znackova zostava hp compaq dx2450 takze nemam skladacku
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

ber 4670 :)

v smoku neseka :P
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to mi je jasne ze nie ,ale stale cakam na vyjadrenie niekoho kto ma skusenost zo zostavou hp respektive s touto grafickou + 300w zdroj montovany seriovo do tohoto hp pocitaca ,viem ze 4670 externe napajanie nema no ci to ten zdroj aj tak utiahne ,doska je nejaka asus robena priamo pre hp cize na ich stranke nieje ,chipset je nforce 430

dalej by som sa chcel spytat ci nema niekto na predaj radeon 4670 no hladam primarne model s gddr4 pamatami kedze maju lepsi takt ;)

//autoeditácia príspevku ( 15 Dec 2009, 19:28 )
/up pls poradte ci to mam risknut a kupit radeon hd4670 na moj 300w zdroj ked skratka menit zdroj nemozem ,dakujem , vyrobca hp na svojej stranke ponuka ako upgrade na moj model max radeon 4650 tak ci nespravim zle ak to risknem :(
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

to ti neporadim ci ti to utiahne...vlastnim 4670 a idu na tom cod 4, prince of persia novy, Wolverine...za tu cenu dobra grafa
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

aviceN napísal:to ti neporadim ci ti to utiahne...vlastnim 4670 a idu na tom cod 4, prince of persia novy, Wolverine...za tu cenu dobra grafa
ja viem co od nej mozem ocakavat ,len mam strach z kombinacie ati 4670 vs 300w zdroj pretoze ho menit nechcem ,nemam cash
BihoA
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BihoA »

mal som 4670 Ultimate (co mala mat znizenu spotrebu, pasivny chladic, podtaktovane pamate) a 350W zdroj a tie cisla tam skakali ako blaznive, viem cislam zo softwarov sa neda verit na 100% ale co uz. tak som si kupil 550W k tomu a samozrejme vymenil som ultimate za obycajnu :)
pasiv uz nikdy viac, teplota v bedni o 15stupnov nizsia
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

BihoA napísal:mal som 4670 Ultimate (co mala mat znizenu spotrebu, pasivny chladic, podtaktovane pamate) a 350W zdroj a tie cisla tam skakali ako blaznive, viem cislam zo softwarov sa neda verit na 100% ale co uz. tak som si kupil 550W k tomu a samozrejme vymenil som ultimate za obycajnu :)
pasiv uz nikdy viac, teplota v bedni o 15stupnov nizsia
ake cisla skakali omg ?
BihoA
Medium Expert
Medium Expert

cORP. napísal:ake cisla skakali omg ?
vid priloha
Prílohy
350W fotron
350W fotron
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Bihoa Ty žiješ v mraziacom boxe? :?
BihoA
Medium Expert
Medium Expert

ten cpu ma normalne bez zataze < 30 stupnov ked hram tak stupne na 54 max ... ak narazas na teplotu toho cpu :)

k teme: 2 corp ... s tym 300watakom by som neriskoval, este som nespomenul ze mi pri hrani Dragon Age este s 350tkou 2x resetol PC. ked som po 2 dnoch vymenil zdroj tak uz slo vsetko fpohode a odvtedy ziadny reset, cize tie napatia tam fakt asi neboli take ake mali.

550W zdroj kupis za 40Eur, a je to investicia do buducnosti, rovno mozes kupit 80+ ... slaby zdroj = velka zataz = velka teplota = vysoke rpm ventika na zdroji

edit : alebo ak narazas na -4 stupne pre radeon, tak tam asi nastala nejaka chybka
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja sa v pc vyznam ,len som chcel vediet ci to tak niekto ma ,to ze tebe to restartovalo pc mohlo byt viac faktorov ,mozno aj chybny zdroj ktovie :) ale dik za info
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Celkovo tie teploty, disky a VGA, aj keď tá VGA nemusí piecť zrovna, ale disky by si "teplejšie" mal mať :D akože ináč fajn. Toto sú moje teploty pri takmer idle stave PC [formátujem akurát externé disky a USBčko]. Máš ich allright tie teploty, až moc dobré. Akú máš skrinku a vetranie? A chladenie celkové?

Akú máš izbovú teplotu? Ja 25.5 - 26°C
Prílohy
temperatures.png
Napísať odpoveď