Mam doma Win 7 beta 64bitovu verziu ale nie som spokojna, nakolko niektore programy a hry mi nejdu spustit.Planujem kupit full verziu, ale neviem ci 32 alebo 62 bitovu.V com je vlastne rozdiel ? Pojdu mi na 32jke vsetky aplikacie ?
btw. mam vykonny pocitac
Win 7 - 64bit ci 32bit?
-
vladenko007
VIP
Zbytocne ti je 64 bitova, ked nepouzivas pocitac profesionalne... A ked hej, aj tak je ti lepsia 32 bitova, lebo niektore stare programy potrebne nespustis..tak isto aj hry... ja som skusil 64 bit, ale muslel som znova prejst na 32bit... Rozdiel bol minimalny, pri 64 mi blbo viac veci, a naskakovalo cas od casu blue screen, coz ale asi mohla byt aj chyba pc.. jediny vyznamnejsi rozdiel bol v rychlosti nacitania windosu, u 32 bit je to troska pomalsie..aspon na mojom, ale nieje to nic strasne..
xpetulax5 nechcem spochybnovat tvoje znalosti v oblasti IT, ale pre zaujimavost - ktory software ci hry ti nebezia a aky je problem? Pouzivam RC 64bit verziu a zatial neviem o probleme s nicim. Osobne by som do 32bit ani neisiel. Kde by som mal obavy z funkcnosti, su ovladace ozaj starsich zariadeni, pripadne TV karty, ale ked vravis, ze mas vykonne PC, zrejme sa ta problem obstaroznych komponentov netyka. Je nacase odlepit sa od 32bit, a cim viac ludi tak urobi, tym viac vyvojarov zacne pre 64bit vyvijat soft/hry, pretoze to bude mat zmysel.
Neviem ci uz hned buduca verzia windowsu, ale v nie dalekej buducnosti planuju uvedenie systemu s podporou 128bit - co znie v dnesnej dobe trochu neuveritelne, kedze nam este ani nie je zname, kedy sa objavia prve CPU s takouto podporou. Nuz, vo vypoctovke nie je problem nasadit novu platformu do roka dvoch, nechajme sa prekvapit.
Neviem ci uz hned buduca verzia windowsu, ale v nie dalekej buducnosti planuju uvedenie systemu s podporou 128bit - co znie v dnesnej dobe trochu neuveritelne, kedze nam este ani nie je zname, kedy sa objavia prve CPU s takouto podporou. Nuz, vo vypoctovke nie je problem nasadit novu platformu do roka dvoch, nechajme sa prekvapit.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Urcite 64-bit verziu. Inak tema o Wine tu uz je: http://www.hojko.com/windows-7-t124231.html