Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Sphinx
Addict
ak narazas na rychlost to preto nie je rychlejsi ako RS lebo limituje ho tvoje pripojenie tak isto ako RS..dokonca z rs mi to tahalo len 25mb/s kdez to torrent mi siel 38mb/s .... (pripojenie v skole na sanet 1gbps aktiv) torrrenty mas zadarmo.. rs platis... dobre stranky su vacsinou na pozvanku a tazsko sa zhanaju TL,HDbits,,,,,,xanderhell napísal:takze prakticky nieje torrent lepsi ako rapidshare
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Hellboy248
Guru wannabe
Re: Downloading torrent?
cinsky HDCity http://www.hdcity.org
eng HDVNBits http://hdvnbits.org
tusim maju otvorene registracky este
eng HDVNBits http://hdvnbits.org
tusim maju otvorene registracky este
Moc sa mi nechce citat 32 stran tak sa rovno spytam.
Prave som sa dozvedel (fajn ze torrenty pouzivam uz niekolko rokov) o limite pripojeni cez tcp/ip vo windows xp nastavene na 10 pripojeni a inac sa to zaraduje do queue.
Viete mi k tomuto nieco povedat? Treba tento limit zvysovat aby som mohol kludnejsie browsovat pri stahovani, alebo to nepomoze?
Ake to ma vyhody a nevyhody? Holt som o tom v zivote nepocul. Dik
Prave som sa dozvedel (fajn ze torrenty pouzivam uz niekolko rokov) o limite pripojeni cez tcp/ip vo windows xp nastavene na 10 pripojeni a inac sa to zaraduje do queue.
Viete mi k tomuto nieco povedat? Treba tento limit zvysovat aby som mohol kludnejsie browsovat pri stahovani, alebo to nepomoze?
Aké to má výhody alebo nevýhody to neviem , ale nastavuje sa to takto
Kód: Vybrať všetko
http://www.utorrent.cz/help/half-open.phpRe: Downloading torrent?
No ake to asi moze mat vyhody...Indigo napísal:Moc sa mi nechce citat 32 stran tak sa rovno spytam.
Dajme tomu ze pustis torrent a v kliente mas nastavene ze mozes tahat naraz od 50tich ludi. Ked mas v xp tento limit v defaulte, budes moct tahat naraz len od 10tich, pricom ak budes mat stastie a narazis aspon na jedneho s poriadnym uploadom, tak ti to aj tak vytazi linku na max a moze ti to byt jedno. Ak ale budes mat smolu a pripojis sa akurat k takym, co budu mat minimalny upload, moze ti ist torrent dost pomaly a k dalsim sa uz tvoj klient nebude moct pripojit aj ked v nom budes mat limit ovela vyssi. Povedal by som ze ak pouzivas privatne trackery a nemas nejak moc rychle pripojenie k netu tak ti to vacsinou moze byt jedno, ale ak pouzivas public trackery alebo mas dost rychlu linku, urcite by som to zvysil.
No tak som to nastavil a vyzera to pohodovo. Torenty idu dobre a mozem bezproblemovo browsovat.
Vynikajuce vec, som o takom nieco vobec nevedel.
Vynikajuce vec, som o takom nieco vobec nevedel.
-
DAMON88
Professional
dobre vec ani ja som o tom nevedel dlho az asi po 3mesiacoch som an to dosiel co som stahoval , teraz uz z torentu nestahujem ale rozmyslam ze zacnem a teda je to treba nastavovat aj vo W7 alebo tam to uz je ?
-
lollo
Professional
DAMON88 napísal:dobre vec ani ja som o tom nevedel dlho az asi po 3mesiacoch som an to dosiel co som stahoval , teraz uz z torentu nestahujem ale rozmyslam ze zacnem a teda je to treba nastavovat aj vo W7 alebo tam to uz je ?
co chces nastavovat? to len stiahnes klienta a a klienta upravujes
V XP-čku sa to musí nastaviť aj v systéme. Vo Win7 netuším.
-
DAMON88
Professional
Prave som sa dozvedel (fajn ze torrenty pouzivam uz niekolko rokov) o limite pripojeni cez tcp/ip vo windows xp nastavene na 10 pripojeni a inac sa to zaraduje do queue.lollo napísal:
co chces nastavovat? to len stiahnes klienta a a klienta upravujes
takze chcem vedeit ci je to treba nastavit aj vo win 7
-
DAMON88
Professional
no to som chcel vediet diki

Torent a vam je zle sa kto tak pomaly stahuje ze to az mozne neni sak som tahal jednu hru 3 dny a nakoniec my ani nesla
odporucam stahovat cez rapidshare a resetovat modem
a netreba cakat
no jo no. ono to chce pri torrentoch totiz pouzit mozog. a co sa tyka rapidshare. nie kazdy ma dynamicku ip