mozno keby som mal kurie oko na pere by som si to dal odstranit. mozno keby som mal este 350kg, by som si dal odsat tuk a plasticky odstranit nadbytocnu kozu. inak asi nie, naco. ak je niekto kkt, moze vyzerat aj ako bred pitt, aj tak je kkt, ci nie ?
adela ma nos ako pinokio, kozy ziadne a ? a nic, este si z toho robi srandu...plasticke operacie su proti prirode (vynimkou je ked sa jedna o zdravotny zakrok typu posun nosnej prepazky, spajanie nervov preseknutych a pod.)
mirak2 napísal:adela ma nos ako pinokio, kozy ziadne a ? a nic, este si z toho robi srandu...plasticke operacie su proti prirode (vynimkou je ked sa jedna o zdravotny zakrok typu posun nosnej prepazky, spajanie nervov preseknutych a pod.)
Tak to áno , ale ona je taký typ , že je aj pekná s tým nosom .
// Samozrejme aj 1000x ale pozri co som napisal hore !?
cuteSTYLE69 napísal:D
Ja som proti plast. operáciam není , keď je taká možnosť využiť to tak prečo nie.
WTF?? Tak si proti, ci nie? Mas na vyber len jedno, si proti, alebo niesi proti, ale v slovencine sa bohuzial este neda vyjadrit aj aj .....omg, ty si proti operaciam neni. Citaj po sebe.
Som za plastické operácie, ktoré sú nevyhnutné, prípadne výrazne zlepšia život pacienta, ak niekomu aj po psychickej stránke, tak prečo nie? Ani neodsudzujem ľudí, ktorí si plastické operácie dali spraviť, ale sama by som sa k niečomu takému neodhodlala. Nezmyselné operovanie, ako keď si ide dať niekto 10krát upraviť nos, lebo ho nemá ideálny, tak to sa mi tiež nepáči.
tak zasa mam kamaratku co si dala zmensovat cecky.... ta mala od prirodzenia take velke ze by 3 babam bohate stacili.... a to nebola nijako tlsta... proste normal.
a ak sa rata za plastiku, tak ja som si dal rezat znamienka u plastickeho chirurga, aby mi neostali take jamy ako keby som u mesiara bol
Pravdu povediac, tiez so mraz uvazoval o plastike, ale nie len tak, lebo niesom spokojny so svojim nosom, alebo obocim, ale koli tomu, ze po operacii komplikovaneho slepeho creva som mal zrasty, cize ta jazva vyzera strasne seredne, nieje rovna, ale su v nej jamky po tych zrastoch, no nejak som sa k tomu viac nedopracoval, raz neboli peniaze, a potom z toho nejak zislo...mozno niekedy inokedy.
mirak2 napísal:adela ma nos ako pinokio, kozy ziadne a ? a nic, este si z toho robi srandu...plasticke operacie su proti prirode (vynimkou je ked sa jedna o zdravotny zakrok typu posun nosnej prepazky, spajanie nervov preseknutych a pod.)
No jo...pretože iné typy operácií sú úplne prirodzené a v prírode ich vidíme stále
CuteSTYLE69 - tvoje naj témy
Plastické operácie
Metrosexualita
"fake" okuliare
Vybielenie kosti
Urob si sám - o náhrdelníkoch a náramkoch
Poradte šampón
Úprava obočia -> muži
Piercing
Ak ťa naozaj trápia najmä takéto veci, odporúčam ti prihlásiť sa na fórum nejakého dámskeho módneho magazínu. Tam budeš ako ryba vo vode.
Ale aby som nehovoril len od témy - Plastické operácie beriem ako každé iné - nechaj sa rezať len keď nie je iné východisko.
...ahá...tie vlasy...tak keď bude po operácii tak sem hoď fotku
[quote="cuteSTYLE69"]Prosím ADM/MOD o premazanie spamu od Grim-Reaperka , zvonenie33/[quote]
... tak k tvojej spokojnosti aby som nebol OT tak ja s plastikami súhlasím, ak nejde o banalitu. Napr. Jackson a jeho nekonečná šnúra plastík nosa...dal do toho veľa peňazí a nakoniec sa mu to rozpadlo...škoda peňazí...alebo zväčšenie penisu...zmena pohlavia atď...takéto operácie sú zbytočnosti proti prírode...