Potom? Ja som myslel ze povedal predtymNo nic, tak sa radsej necham prekvapit a nejdem nic vymyslat
How I met your mother [spoilers]
-
Kamilgxk
Medium Expert
neviem ci to tu uz bolo ale ta pesnicka z barniho resume je Legen ... wait for it ...dary
http://barneysvideoresume.com/
http://barneysvideoresume.com/
Re: How I met your mother [spoilers]
no tak nas s tou ich mamou dostali poriadne
.. celkovo jedna z tych slabscih casti jedine co to tam ozvivovalo bola nova postava, a Barney aj ked to nie je to maximum co dokaze
Za penka bola ta holka a fest, skoda ze to nevyslo 
Ked zacal na konci Barney spievat tak ma to zabilo nudou. Uz to fakt pomaly ale isto straca na kvalite ...
No mne sa cely diel okrem toho spievania dost pacil, len uz by som bol rad, keby teraz v 5. serii odhalili matku, aby sa im na dalsie tri serie otvorili nove moznosti, lebo uz to zacina byt celkom monotonne.
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ked zacal spominat matku, skoro som dychat prestal. Dostali ma s tym
Inak sa diel pacil... A Barneyho rozhodovanie
Suit vs Girl 
-
wolfbb2000
Medium Expert
Ak sa v tejto sérii matka nenájde a pekne sa to neukončí, tak ja so seriálom končím. Už sa to začína zbytočne preťahovať kua...
v tejto serii ju spozna a potom spravia dalsi serial s piatimi seriami "How I Married your Mother" a potom dalsi "How We Didn't Want to Have Kids, but Accidents Happen".... tym som len chcel povedat ze uz treba prestat... ani 4. seria uz nebola taka dobra ako predosle 3 a piatu som este ani nezacal kukat....
nevedel by niekto prelozit tu pesnicku co spieval barney? pls
No mne uz to natahovanie s tou nohou co Ted zazrel pride extremne trapne.
tak dnešná časť priemerná, a konečná vsuvka pre mňa až vysoko trápna, asi už nevedeli čo tam majú dať tak tam dali niečo takéto.. jediným svetlým okamihom tam bola Rachel Bilson, Barney bol pre mňa strašne nudný túto časť. Čakal som ovela viac od 100tej časti..
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja nechapem ľudia, mne aj keď ich mamu nidky nespozna vadiť mi to nebude, stále je to nadpriemerný serial