vaše grafické výtvory

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
snaque
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

len tak...
Prílohy
work.png
original
original
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

:D
Prílohy
chess.JPG
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

figúrky sú na jednej strane biele a na druhej čierne. ty to máš aký šach? to neznám :D
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

To je v 3Ds-max? Trocha jednoduche nie? (Jednoducha lajna a lathe)
Nehovorim, ze ja tom mam krasne, ale trocha vylepsit by sa to dalo :)
http://www.hojko.com/post1228645.html#1228645
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Joj chlapci, ale ja to nerobim pre to ze chcem, ale pre to ze musim :D Je to jednoduche a odflaknute, robene v Pro Desktop, a trebalo mi to do skoly...zajtra treba odovzdavat, tak som to na rychlo podkoncoval...farba nieje podstatna v tomto pripade.
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Lub0$ napísal:Joj chlapci, ale ja to nerobim pre to ze chcem, ale pre to ze musim :D Je to jednoduche a odflaknute, robene v Pro Desktop, a trebalo mi to do skoly...zajtra treba odovzdavat, tak som to na rychlo podkoncoval...farba nieje podstatna v tomto pripade.
Ved ale ako si ma verboval na Blender a teraz takto flakas !! :-D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

LOl, verboval som na 4D cienama :D Teraz vobec nieje cas...to ne jak vy, co pridete domov, zahrate si CSko, potom si spravite jedne sachy v CINEMA, a potom si date cajik, a idee spat...ja makam :D
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

Rhino 3D 4.0 + V-Ray 1.5
prosim o kritiku :-)
Prílohy
test3.png
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Použil si v tej scéne nejaké iné svetlo, ako scénové defaultné?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No neviem co by som si dal na policky pod umyvadlom :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

berija111: Mne ako laikovi sa to velmi paci, ale to spominane svetlo od uplinka by nebolo zle, navyse je to trochu tmave, bud to cele zosvetlit alebo dat trebars tu stenu v pozadi nejakou inou decentnou farbou (bleducko zlna, bleducko oranzova...). Inak co sa tyka pouzitelnosti kuchyne, tak dat platnu, resp. sporak vedla umyvadla, tak to je trochu odvazne, skus umyvat riad ked tam nieco varis ci zavaras :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

berija111 napísal:Rhino 3D 4.0 + V-Ray 1.5
prosim o kritiku :-)
no takto nejak, akurát ja som to lamatérsky nasvetlil vo photoshope ale Ty by si to mal nasvetliť cez v-ray light a použiť v-ray cam + namiesto irradiance map používať lightcache a photon map, alebo lightcache a lightcache.
Prílohy
3ds-berija.jpg
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Diki idem upravovat :-) to Hojko mi mame platnu podobne ako je tam a umyvacka riadu je tam takze riad sa neumyva v dreze :-) poslem dneska vecer dalsi navrh :-)
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

berija111: skrinku na umyvadlo by som zvysil o cca 10, sam som tak naprojektoval par 10tok kuchyn, a bola to haluz ale hlavne prakticke, si sa nemusel zohnut do umyvadla. EDIT: Aha je tam umyvacka. V tomto pripade by som to nechal ako mas. Za to umyvadlo by som spravil este trojuholnikovu policku (z pracovnej dosky).
Vedla osavaca by som spravil tu skrinku mensiu a pravil by som tam aj mensie otvory, dizajnovo to vyzera good: 18x18cm ako keby suflik na muku, cukor, sol...
Policky pod dresom e,e je to fest zabity priestor v tak malej kuchyni.
Odpadkovy kos ktory si dal sa musi tak ci tak otvorit, by som ho dal na mechanizmus do skrinky /ako ju otvoris sa otvori aj kos/.
Sklokeramika a voda su dost blizko seba, tusim koli bezpeciu je to aj zakazane, ale spravit to spravi ktokolvek. Ale asi by som to posunul, je tam malo miesta medzi dresom a platnou
Mozno by som uvazoval o klasickom/vysuvnom digestore, je tam velmi malo hornych skriniek /na taniere/

sakra som nechcel tolko, toto su len postrehy ku kuchyni a asi slo o grafiku, ja lama :oops:
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nie nie jednoznacne si mi velmi pomohol co tam zmenit a dotvorit diki moc idem pracovat na zmene ;-) a prosim ta aky presnejsie myslis mechanizmus na ten kos?? ak by sa ti chcelo pls najdi mi to alebo naskicuj ;-) a co by si dal teda pod umyvadlo??? diki moc
PS a tie policky tie tam musia byt je to velka podmienka siroke policky :-)

//autoeditácia príspevku ( 16 Dec 2009, 19:06 )
zatial takato zmena radte radte :-) kujem :-)
Prílohy
test4.png
plusminus
King
King

ta polica horna co si potiahol je fajn, avsak vysuvny odsavac ma aj hornu cast, ktora by zasahovala do spodnej police, teba tam by museli ist dvierka. (http://elektronakup.sk/Siemens/Digestor ... -LI-23030-)
tie veci na cukor, muku a sol som myslel v takomto style :
http://www.mados.sk/byvanie-s-madosom/r ... ie-kuchyn/ -prva strana spodny riadok, prva zlava/

ten stupienok mi tam strasne chyba :D opat ten isty web, druha strana 2riadok, prva z lava

osobne by som uvital rampu nac celou kuchynou + bodove svetla..

mechanizmus na kos: je prakticky na obrazku neviditelny, kedze si dvere zatvorene http://www.wenzel-sro.cz/vnitrni-vybave ... g-box.html

policky radsej inam, ta skrina ma cca rozmer 105x105cm a volil by som aj iny dres http://www.mall.sk/jednodrezy/blanco-bl ... -?v=329809

PS: teraz som sa zahladel, pod sklokeramikou je umyvacka ? fuha, to tusim technicky nie je mozne, kedze zabudovana umyvacka riadu vlastne nema skrinku (ziadne boky, zadnu cast, iba dvierka a sokel) a hrubka takej sklokeramiky je cca 5-6 cm, to by sa musela kuchyna nadvyhnut, zo standartnej vysky 88cm vyssie. ale fakt nie som si isty ci sa to da, mam silny tusak ze nie..
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no vies ta kuchyna je robena presne ako zakaznik si praje nechce tam tie horne skrinky nato je vysuvacia skrinka uplne vlavo na taniere a podobne a technicky je mozne mat pod platnou umyvacku riadu taku som dostal informaciu mne to tiez nedavalo zmysel preco by tam mala byt a nie niekde inde a ten digestor je to realne stoho dovodu ze sa bude stavat rodinny dom a tam sa to prisposoby do steny rura na odfukavanie vzduchu :-) diki moc za rady ;-) sa mi zidu :-) ten dres 100% vymenim ani mne sa nepaci :-) rampa nad celou kuchynou je nechcena tiez som navrhoval :-( stropove svetlo este nemaju premyslene takze zatim tam nejdem dorabat osvetlenie zasuvky a podobne, vazim si pomoc ;-)
plusminus
King
King

samotna vyska odsavaca mi nesedi, najdem editnem
vysku samotnej zadnej casti som nenasiel :(

http://www.plazamarket.sk/index?store=o ... o097s4l5p1

tu platnu si skus overit, najlepsie v navode na istalaciu (snad poskytnu v nejakom elektre), zda sa mi blbost voda a elektrika tak blizko.

Skoda ze nechcu rampu. Niekedy som musel zakaznika presvedcit, ze co chce je troska z cesty ale nie vzdy to ide. Kto ma gule, pri prevzati kuchyne alebo na foteni /zvycajne mesiac po instalacii/ si zaklopal na celo a dal mi za pravdu :D Ale tych bolo maaaalciko, ale stalo sa. Jednemu som aj prerabal navrh a dal na vyrobu skrinky :)

Priestor je dost maly co vsetko tam chcu, treba carovat :twisted:
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Re: vaše grafické výtvory

Príspevok od používateľa weroro »

Nieco novsie ale nie dokonale.. primem konstruktivnu kritiku.. :o)
Prílohy
www_Michalik_tk.swf
posledna praca vo Flashi.. niesom grafik treba brat na to ohlad..
(130.69 KiB) 549 stiahnutí
BX
Addict
Addict

Re: vaše grafické výtvory

Príspevok od používateľa BX »

Kedze ani ja nie som grafik, nemam co vytknut. Hned ma to zaujalo a tie prechody su krasne :D Mozno niekto skusenejsi nieco povie, ale mne, ako obycajnemu uzivatelovi internetu, sa to paci :)
Napísať odpoveď