X-box 360

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ok a este poprosim o vysvetlenie ze co to je DLcko ci ako to volate :)
fakt ja z xboxu chcem konzolu, do ktorej vlozim dvd a hram sa a nieto este neake stahovanie :) maximalne este ten multiplayer
// a este ako sa tam zaregistrujem? nechcem sa nastvat na vianoce ak to nebudem vediet a na nete nikto nebude :)
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

najlepsie je jak si spravis ucet na compe... presny postup som pisal tu
samozrejme ze ziaden update ti netreba to je len na pc.. btw ak chces aj gold tak si na nete najdi aj niaku platnu adresu s ENG a post code.. vsetko musis zadat inak ti gold nepojde spojazdnit a dlc je ako na pc mas datadisk.. dalsie kola kampane napr.
lol4 napísal:Hmm, máš pravdu zabudol.. Ale ďakujem za ironickú poznámku.. Nemyslím, že Filipito nejak dychtil po tom, aby si mohol sťahovať dlc-čka z Live-ka.. Multiplayer ide, demo si stiahne a to je hlavné. Osobne som však nemal problém so stiahnutím Lost and Damned pre GTA 4 a car packu pre Forzu 3.. Človek proste musí len skúsiť.. Na fóre som čítal, že sa toto blokovanie kôli regiónu dá obísť.. Treba však mať dve sieťové karty v compe, ale presný postup už neviem :? Ak to nájdem, postnem to aj tu.
vela veci tam nejde.. gowko som dal len ako priklad lebo to je hlavny dovod preco som kupil tu krabicu.. napr. last.fm nehrozi spojazdnit.. neviem ako je to s twiterom lebo ten vobec nepouzivam no facebook ide.. ale to neni ani s polky facebook ako na pc..no skus sa pozret na ten postup ja so zas pocul inu moznost..
Filipito
Darca
Darca

tak goldko chcem na 100% :) , preto ho neflashujem .
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

potom si gold nekupuj s PGS alebo s brlohu a uz von koncom nie ze zadas kreditku do krabice.. poslem ti potom ss kontakt na jedneho overeneho typka ktory to predava ovela lacnejsie
Filipito
Darca
Darca

ak mozes tak mi pls posli ten kontakt uz teraz :) , hoci najblizsie by som si ho kupil v january, kedze budem mat gold zadarmo na mesiac
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

na to by som som sa moc nespoliehal ze budes mat gold zadarmo lebo ked spravis ucet tak ako som ti vravel tak potom na xku si das recover gamertag takze nebudes robit novy.. to musis na xku spravit novy pokial chces ten gold zadarmo, ale na xku mi nejde spravit ucet uz 4 mesiace.. vzdy mi vypise ze neni mozne sa tam momentalne regnut.. skusim este dnes na lokalnom ucte zmenit ho na live a dam ti vediet
Filipito
Darca
Darca

tak ked nebude tak nic sa nedeje, ved zijeme dalej .
btw: cyrus mohol by si mi dat tvoj gamertag ?
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Cyrus666 omg
nasere ked je zabrate aj Cyrus aj Cyrus666 :D
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Tu je ten návod na odžubanie VPN-ky.. Len som ho skopíroval, sám som to ešte neskúšal..

Pri desktop PC treba 2 sietovky, 1 net / 1 xbox alebo net cez wifi na book a cez lan pripojit xbox.
1. Klikneme na start > ovladacie panely > sietove pripojenia
2. Vlavo hore klikneme na vytvorenie noveho pripojenia
3. Vyberieme 2. moznost pripojit k firemnej sieti, dame next
4. Vyberieme Pripojenie k Virtualnej Privatnej Sieti, dame next
5. Do nazvu siete name cokolvek, napr XBOX, next
6. Nazov hostitela alebo adresa IP je vpn10.usaip.eu, 2x next
7. V okne ktore vyskoci klikneme na vlastnosti, zalozka uplne vpravo (rozsirene) a zaskrtneme moznost zdielania sietoveho pripojenia. Na rovnakom okne docasne vypneme firewall. Po potvrdeni sa nam IP adresa na sietovej karte premeni na 192.168.0.1.
Ako prihlasovacie meno a heslo do okna dame demo, demo (malymi pismenami) a dame pripojit. Teraz pojdeme na Xbox.com, prihlasime sa a na marketplace nakupime co potrebujeme.

POZOR: jedna sa len o skusobne vpn pripojenie, ktore sa kazdych 7 min prerusi, takze si trosku pohneme

8. Zapneme konzolu, najdeme si zakupeny obsah (je pri nom fajka a nie suma ms bodov) a stiahneme. Stahovanie sa pri 99% prerusi a zahlasi chybu, to je v poriadku.

Zapiste si povodne sietove nastavenia konzoly, kedze ich este budeme potrebovat!!!

Vojdeme do nastaveni konzoly a zapiseme tieto nastavenia:

Adresa IP: 192.168.0.2
Maska podsiete: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.0.1
Primary DNS Server: 192.168.0.1

Mozme vypnut/zapnut konzolu, ak sme robili vsetko spravne a konzolu mame prepojenu s pocitacom, tak sa nam prihlasi na Live. Rychlo prejdeme na pozadovany obsah, ktory sa nam zasekol pri 99%, dame stiahnut a konzola zacne stahovat od cca 97%. Toto sme robili preto, lebo za 7 minut demo VPN spojenia by sme napr mapu nestihli stiahnut, ale pre zvysne 3% to bohate staci. Pockame si na 100%, konzola zahlasi uspesne stiahnutie, nastavenia konzoly a zapojenie uvedieme do povodneho stavu a hrame.

Návod napísal Meldo (na inom fóre)..

Filipito, ja mám gold z tento stránky:

Kód: Vybrať všetko

http://xboxliveuk76.com/
Dobré ohlasy som počul aj na túto, ale zatiaľ som z tade nič nekupoval:

Kód: Vybrať všetko

http://www.maximuscards.com/itempage.php?cur=EUR&cat=1
Ak máš možosť platiť cez PayPal, určite objednaj z jednej z týchto stránok :wink: O pár minút/hodín Ti príde na mail kód na aktiváciu Goldu, prípadne MS bodov.. :wink: Pri MS bodoch však dávaj pozor na akú krajinu si registrovaný! Pri Golde je to jedno..
Filipito
Darca
Darca

Cyrus skusal si tu registraciu cez xbox ? islo ti to?
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nie neslo
lol4
Light Star
Light Star

Mne to išlo v pohode cez konzolu.. Som regnutý na USA a adresu tam mám nejakej reštaurácie v Chicagu :P
Filipito
Darca
Darca

ale kedy si sa registroval cez konzolu ?
lol4
Light Star
Light Star

Gamertag som si robil nejak v máji a adresu som tam kôli goldu dával o mesiac neskôr :wink: Samozrejme tohto roku..
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

Ja som z registraciou mal problem tiez cez konzolu, ale prisiel som na to ked nastavis lokalizaciu v setupe na slovakia tak to nepojde, ja som tam dal neviem ci USA, a registroval som sa normalne na slovensku adresu

Ja mam jednu taku otazku, vcera som skusil pripojit externy disk k xboxu a nenaslo ho, ked pripojim USB tak v pohode, ale externy disk nenaslo, musi mat format FAT32 alebo podpori aj NTFS?
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

dost pochybujem ze xko podpori fat32 nie to este NTFS.. kluce su vecsinou formatovane na fat alebo ex-fat
lol4
Light Star
Light Star

Ja som čítal, že niektorí chalani si naformátovali externý disk na FAT32 a išlo im to normálne ako usb kľúč.. Musím to tiež skúsiť, ale nechce sa mi z neho kopírovať všetky dáta do compu :D
Filipito
Darca
Darca

masterdead napísal:Ja som z registraciou mal problem tiez cez konzolu, ale prisiel som na to ked nastavis lokalizaciu v setupe na slovakia tak to nepojde, ja som tam dal neviem ci USA, a registroval som sa normalne na slovensku adresu
takze ked ho zapojim nemam zvolit slovakia ale anglictinu?
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

Cyrus666 napísal:dost pochybujem ze xko podpori fat32 nie to este NTFS.. kluce su vecsinou formatovane na fat alebo ex-fat
odskusane, funguje to, externy disk som rozdelil na dva oddiely, vacsi som samozrejme nechal ntfs na obrovske subory, a asi 20gb som vyhradil ako docasnu jednotku a dal jej FS FAT32, xbox nemal problemy s jej nacitanim a fungovanim, dal som tam skusobne film a bez akychkolvek problemov ho spustil
Filipito napísal:takze ked ho zapojim nemam zvolit slovakia ale anglictinu?
ano ja som len to spravil a uz to slo
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

PS3 nemá problém s NTFS ani FAT32 a Mikrošrot x-box 360, autor oboch filesystémov ho na svojej krabici nepodporuje? :?
Napísať odpoveď