Router ako AP

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Router ako AP

Príspevok od používateľa Arkaz »

Cauko. mam taky problem . mam router Dlink DSL-2741B a v skole chytame free wifi resp neheslovanu. chcem sa spytat ci neviete ci by som tento router mohol pouzit tak ze by som nan prijmal wifi a zarovne si vytvoril vlastnu wifi siet ktoru by som dalej posielal?

cize chcem ten internet free pouzit ako WAN a potom si normalne vytvorit wifi siet . da sa to s tymto routerom?

viem ze sa to da tak ze chytim tu wifi na router a cez kabel sa napojim na ntb a tka to pojdem ale potrebujem aby to islo cez wifi a nechcem hned kupovat AP.

napadlo ma aj ze by som tu wifi mohol prijmat na NTB integrovanu wifinu a potom k NTB pripojit router a tka vysielat ale kamarat nema wifi na ntb tak sa to snazim nejao poriesit. DAKUJEM
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Potrebujes router s modom "repeater" resp. opakovac, v tvojom pripade chces rovno chyteni signal aj sirit dalej cez tvoje SSID (wi-fi) tak budes porebovat WDS+ Repeater. Napr. router Airlive 5460AP zvlada tieto mody +dalsie bez problemov, za 25€ uz ho zozenies cez bazar napr.

:)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Dik moc za pomoc nevedel som ani ako sa ta funkcia vola =) no zistil som ze doma mam este jeden router ASUS WL-520GC ktory ked naflashujem s neoffic FW tak ma repeater =) mam to uz aj nastavene zajtra vyskusam ;)
Napísať odpoveď