P,I: iPhone 3G, 16GB white

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
jatmz
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

P,I: iPhone 3G, 16GB white

Príspevok od používateľa jatmz »

zdarec,
informacne, zvazujem predaj mojho telefonu (chcel by som 3GS)
telefon kupovany minuly rok v oktobri, 4.12.2009 vyreklamovany vymenou za novy kus (pokial viem inak opravy ani v SR neriesia) ... takze nova 2 rocna zaruka.
telefon v podstate novy (10 dni co ho mam), ziaden jailbreak a podobne veci
zvysne prislusenstvo + krabica takisto (mozno by som aj nove nepouzite sluchatka nasiel
komplet papiere, zarucak, kupovany v T-mobile ... zaruka je uplatnitelna (odskusane, overene)

foto zatial nedavam kedze zistujem predbezny zaujem a zaroven zhanam new 3GS
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

220€, zdá sa mi že záruka je už iba jeden rok
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Kludne to vymenim za toto 3G S-ko s tvojim doplatkom a mame to vybavene, co ty na to? http://www.hojko.com/i-p-novy-iphone-3g-s-t132293.html
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jukel napísal:220€, zdá sa mi že záruka je už iba jeden rok
zda sa ti zle,
trocha viac citat a orientovat sa v reklamaciach. akonahle mas novy tovar mas aj novu dvojrocnu zarucnu dobu, v tomto pripade platnu od 4.12.2009 ... vsetko zaznacene v papieroch
icefiresr
Addict
Addict

Prosim ta jatmz neklam a nezavadzaj a zavolaj si laskavo na infolinku 12345 a spytaj sa tam poriadne. To iste som riesil par dni dozadu, zarucna doba ti pokracuje a nezacina nova. 3 operatorky mi to nezavisle potvrdili (pre istotu som volal viackrat).

Navyse nemas ani tu slusnost odpovedat na SS aj ked si ju precitas, moja ponuka pre teba teda pada, o neseriozne obchody zaujem nemam :roll:

To, ze ti napisu vymena SWAP modulu a nove IMEI neznamena novu zarucnu dobu, ak to chces vyvratit, nafot sem druhu stranu zarucaku a uvidime, kto tu zavadza.

Uz sa k tomu viac nebudem vyjadrovat, kludne si tu popiste co chcete :wink:
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

po telefonate z dotycnym panom "icefiresr" si bude teraz kazdy tvrdit svoju pravdu.
ja hovorim jedno, kazdy jeden predajca sa musi riadit obciansky zakonnikom + obchodnym zakonnikom kde je jasne uvedene ze pri vymene tovaru za novy kus, tj pri neodstranitelnej vade zacina plynut nova zarucna doba vztahujuca sa na novy kus.

ps1: z riti som ti nevypadol a to ze ti niekto neodpovie do cca 15 minut na SS a vo svojej hlavicke si poskladas nasledne ze ja nemam slusnost je uz tvoj bordel. bohuzial nema kazdy cas sediet cely den na zadku pred pc

ps2: otierat sa o mna a oznacovat ma za neseriozneho predajcu co som zatial nikoho neodr**l v biznise si laskavo vyprosim ... dakujem, ani ja nemam zaujem obchodovat s tebou ked sa takto spravas k ludom

ps3: ludi k spamu si laskavo vyzivaj vo svojej teme, vdaka
icefiresr
Addict
Addict

Musim zareagovat, neda mi spinit si tu meno.

OT:
V telefone si tak odvazne neznel a na moje overene argumenty a nie domnienky typu jedna pani mi na predajni povedala, si sa moc nechytal. Forum ale vela znesie.

Nova zarucna doba na mobil nie je dana jeho opravou/vymenou SWAP-ka ale tym, ze rozviazes s nimi predcasne zmluvu a zaviazes sa nanovo s novym telefonom. Je to zaroven jediny sposob, ako ziskat novoplynucu zarucnu dobu.

Ked budes aj nadalej zavadzat, dam si tu namahu a ten extra cas a nahram si hovor z 12345 a na tu hambu ti to tu pastnem.
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ked uz tak haNba
aha, tebe to tvrdil sam pan riaditel ako si vravel v telefone, zboznujem takych co maju znamych samych riaditelov a ministrov, ach.
kamarat moj mileny, kedze mam velmi rad ludi tvojho typu a dal som si tu namahu volat na infolinku tak si laskavo zavolaj aj TY a nech sa paci nahraj si to a postni to tu
... co povedal operator? presne to iste co som tvrdil ja ... PLYNIE NOVA ZARUCNA DOBA PLNYCH 24 MESIACOV, tak si to laskavo zapis za usi a neosieraj TY ludi na fore a nehan moje meno, na to si nedorastol

takze zaverom, podlozene jednak zakonom a tvojim tvrdym argumentom infolinka 12345, kde mi operator potvrdil novu zarucnu dobu 24 mesiacov

... no a ako vidim tak uz ani telefon nedvyhas, chytrak, akurat co si na vlastnu hlavu kakas ... budem sa opakovat, ale precitaj si laskavo obciansky zakonnik, tych par stran ohladom reklamacii zvladnes. tak laskavo studuj a az potom bud mudry

pripajam uplne znenie OZ - parag. 619 az 627
http://www.vyvlastnenie.sk/predpisy/obciansky-zakonnik/

na zaver pre zaujimavost, ako vidim pravidla zvyknes nerespektovat nielen tu svojim OT a urazanim kedze ti dostal BAN:
http://www.pcforum.sk/zoznam-zablokovan ... 64-15.html
Blekota
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Blekota »

skutocne je v zaruke uz iba rok..

ak ti aj vymenili kus za kus po 1 roku plynie nadalej zaruka k dátumu predaja.. predany ti bol pred rokom. pleties si jablka s hruskami. datum predaja nie je datum dodania noveho telefonu v zarucnej oprave.

aka je cena a za kolko si ho predstavujes predat?
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

vymenili cele zariadenie, neopravili (ziadna zarucna oprava). tj. uznali ze sa jedna o neodstranitelnu vadu, dali nove zariadenie na ktore sa vztahuje nova zarucna doba 24 mesiacov - obc. zakonnik parag. 627, ods. 2
zavolal som si aj na infolinku (pozdrav pre icefiresr), kde mi to bolo potvrdene. zajtra pisem mail smer [email protected] nech to mam aj tam potvrdene a nasledne pricapim screen pre ostatnych

Blekota, sorra ale aktualne ma predaj presiel kedze sa tu na fore pomaly kazdy snazi "chytractvom" vytrieskat veci za babku, bohuzial

majooo - nj, zatial som len zvazoval predaj (uz ma aj presiel), tak som foto ani neriesil, beztak cas by som si nasiel cca buduci tyzden v pondelok na pofotenie veci
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

Mas si sem supnut hned nazaciatku odfoteny zarucny a bol by pokoj.. ;]
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

podla mna tiez ide nova zaruka ved to je uplne nove a ine zariadenie ale nemam to overene =) je to len moj nazor
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

mozem potvrdit ak vam menia kus za kus zaruka je opät 2 roky ako uklada zakon
cize kludne mozez ten fon predavat ako s 2 rocnou zarukou
Pow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pow »

Ak pri reklamácii dôjde k výmene tovaru, záručná doba začína plynúť znova od prevzatia novej veci... Je to logické predsa :)
Hermes
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Hermes »

a aku si predstavujes cenu?
Blekota
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Blekota »

aj mna zaujima cena
Zamknuté