Ako prepojím notebook s PC cez wifi router?
Ako prepojím notebook s PC cez wifi router?
Zdravím všetkých maníkov. Viem že podobné témy tu sú ale ani jedna mi nepomohla aj ked som robil všetko podľa návodu.. Mám router Vigor 2700 VGST a z neho cez kábel mám napojený na net PC. Cez wifi som zase cez ten istý router napojený na net v notebooku. Ani za boha neviem ako sa nastavuje aby som sa z notebooku dostal cez wifi do desktopu a naopak a pritom zdieľal súbory v oboch počítačoch. Je to vôbec možné? A aby pritom bolo zachované pripojenie na net aj v desktope aj notebooku? Veľmi by ma potešil návod krok po kroku ako pre lamku
Srdečná vďaka snáď sa tu nájde nejaký macher.
napis nam ake mas operacne systemy na obidvoch kompoch..a robi sa to cez zdielanie...dallej bz bolo dobvre vediet akz pouzivas firewall ci nahodou ten ti neskrzva pc v lokalnej sieti aby neboli vidiet.taku funkciu ma napriklad eset smart security..pokial ho mas treba to zmenit na zdielanie suborov a nie mat zapnute prisna ochrana..
Re: re
Mám na oboch kompoch XP Profesional, v ESS4 som povolil zdielanie tiež na oboch kompoch. Ja skôr potrebujem návod krok po kroku ako ponastavovať všetko. Po kábli sa mi ich podarilo spojiť a zdieľať, lebo som našiel super návod. Ale aby mi to fičalo cez wifi, tak taký dobrý návod som zatiaľ nenašiel.
//autoeditácia príspevku ( 16 Dec 2009, 11:11 )
Oba počítače aj PC aj notebook majú rovnaký názov pre pracovnú skupinu, ale volajú sa rozdielne. Na router sa cez wifi pripájam notebookom tak, že mám vloženú MAC adresu notebooku v routri.
//autoeditácia príspevku ( 16 Dec 2009, 11:11 )
Oba počítače aj PC aj notebook majú rovnaký názov pre pracovnú skupinu, ale volajú sa rozdielne. Na router sa cez wifi pripájam notebookom tak, že mám vloženú MAC adresu notebooku v routri.