sluzby ponukajuce rapidshare kredit
sluzby ponukajuce rapidshare kredit
zdravim,hladam nejaku firmu kde si mozem kupit kredit a nasledne tam stahovat za ten kredit subory z rapidshare,nieco ako rapidko.net a pod..avsak mam jednu podmienku,musi sa tam dat kupit kredit cez PayPal ...poznate niekto nejaku taku spolocnost?moze byt aj zahranicna ked s nimi mate skusenosti
-
Royalflush
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
Ano tak, ako pises. Ak si velky downloader a urcite stiahnes 5GB denne, tak sa ti urcite viac vyplati kupa PA. Ak vsak nestahujes vela, tak je pre teba vyhodnejsie rapidko, kde mas na ucte taky kredit, ktory si si zakupil.lekoklatik napísal:on porovnava rapidshare premium s rapidkom.
Ale zabuda na jednu vec, ze ked to mas cez rapidko, mas tam kredit predsa dlhsie nez 3 mesiace, ci nie? vlasne myslim o tak ze nie si obmedzovany datumom. hm?
Pretoze akurat som si kupil kredit za 1,79 ci ako to tam je.
Re: sluzby ponukajuce rapidshare kredit
nema niekto skusenosti s http://www.hellspy.com ?
-
Daniel9911
Professional
čavko ja som pužival minirapid ale posledne co som nabil tak mi MB neprisli na ucet a ani sms že mam dobyti učet ??? podla vas ma to niečo spoločné tym ze rapidshare zaviedol novy system????
ak ti na minirapide nepride kredit za smsku treba napisat na podporu cez kontaktny formular...
uz mozes stahovat z netload.in, storage.to, rapidshare.com, quickshare.cz, megaupload.com, hellshare.com , fileserve.com alebo hotfile.com,
uz mozes stahovat z netload.in, storage.to, rapidshare.com, quickshare.cz, megaupload.com, hellshare.com , fileserve.com alebo hotfile.com,
Bohuzial nie, len paypal a sms
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
a co tak to zmenit?pe3x napísal:Bohuzial nie, len paypal a sms
Ked by som chcel riesit aj prevodom na ucet, tak jedine instantne a to nieje take jednoduche.