Magio TV

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Ted_Mosby
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Magio TV

Príspevok od používateľa Ted_Mosby »

Ahoj ludia chcel by som si objdenat magio tv ale nikde tam nevidim prima tv ani prima cool je to sucastou nejakeho balika alebo t-com proste nemaprava na primu?Dakujem :)
.cov
Star
Star

Príspevok od používateľa .cov »

TV Prima zakázala šírenie svojho signálu na území Slovenska z dôvodu autorských práv. Oficiálne sa teda na Slovensku nesmie šíriť (iná situácia je, keď to niekto chytá v pohraničí na normálnu anténu alebo satelitom), ale i tak (aspoň zatial) je v základnom balíku Magia program televízie Prima. Do akej doby, ťažko povedať, oficiálne mali skončiť 30.10.2009 .
Zatiaľ to v našom Mágiu ide :) .
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

Okrem tych autorskych prav, som pocul aj verziu, ze nie anitak autorske prava su problem, nakolko prima ma na malom slovenskom trhu tak minoritne postavenie, ze by to snad nikto neriesil. Vraj je to skor o dohode televizii ako Nova, Markiza, Prima (a ktovie co este, aby sa navzajom neoberali o divakov - kedze ako vieme, ich prijmy su zavisle od reklam, a ked bude slovac pozerat miesto markizy primu, tak... Znie to dost konspiracne, no pri silnej lobistickej skupine TV stanic (vid DVB-T), mi to ani nepripada natolko realne.

Neoficialne stale Prima/Nova a dalsie bezia aj na SKYLINK satelitnom prijme, je ale tiez len otazkou, kedy toto niekto napadne.
Napísať odpoveď