to skenner: nadprirodzene schopnosti? to je co za <>... ked ich maju tak su uplne prirodzene. podla mna je uplne normalne ze niektori ludia su senzitivnejsi na vyzarovanu energiu inych
mam problem... zjavuje sa mi elvis , ale nie no jedna vec je ista moznoze su ludia ktory pomozu ako spominate vy napr. nejakym kyvadielkom a pod... ale ja si myslim ze ide aj dost a sugesciu
Energiu ma okolo seba kazdy clovek, ale malo ludi ju dokaze odovzdat... Chvilu som sa tymto zaoberal - REIKI, Silvova metoda atd.. Nie je to urcite ziadna nadprirodzena schopnost.. A je samozrejme - ak tomu neveris, ucinky nepridu, alebo len velmi slabe..
O sugescii je najma Silvova metoda - vravis si stale, ze si uplne zdravy, az napokon zdravies.. Mozno to znie blbo, ale je to tak - takisto aj hypochonder, ked si namysla, ze ma nejaku chorobu, nakoniec ju aj dostane..
skenner napísal:ja som bol tiez u ludoveho liecitela ked som bol maly som mal fejst zaludocne problemy a on tiez dakym kyvadlom kolo mna behal dal mi vypit dake bylinky a mam pokoj odvtedy .
viem ze ti ludia maju na 100% nadprirodzene schopnosti
ludovi liecitelia su preto ludovi lebo lekari neuznavaju ich metody a niekotri to povazuju za nadprirodzene schopnosti .
Szentivanyi Laszlo napísal:Ked ma byt toto tema o nadprirodzenych javoch, tak prosim aby ste si z toho nerobili srandu a nepisali zbytocne prispevky.
Ja osobne nie, ale moj znamy zazil resp. videl gulovy blesk. Ale to je tiez len tak mozno polovica pravda......
gulovy blesk je pohoda a tiez to nepovazujem za nadprirodzene, ale co pisal Adr3nal1N nad tym sa da uvazovat. sice kazdy mame svoj osud, ale ked niekto chce, dokaze ho zmenit, tak jemu (im) sa to podarilo
skenner napísal:ja som bol tiez u ludoveho liecitela ked som bol maly som mal fejst zaludocne problemy a on tiez dakym kyvadlom kolo mna behal dal mi vypit dake bylinky a mam pokoj odvtedy .
viem ze ti ludia maju na 100% nadprirodzene schopnosti
Ani jeden clovek nema nadprirodzene schopnosti. Ide len o to, ci v to veris alebo nie. Ked veris tak sa bolest, prip. choroba lahsie a rychlejsie uzdravi. Je to opak psychosomatie.
Szentivanyi Laszlo napísal:
Ani jeden clovek nema nadprirodzene schopnosti. Ide len o to, ci v to veris alebo nie. Ked veris tak sa bolest, prip. choroba lahsie a rychlejsie uzdravi. Je to opak psychosomatie.
a ked neverim tak nie, ze? jezisi co su toto za kydy? nie si ty farar?
Tiez som nedavno lezal pod holim nebom v spacaku a nespal som sop pozeral na padajuce asteroidy a v tom som si vsimol drobne pohybujuce sa svetielko zo zaciatku sa pohybovalo presne ako druzica t.j. rovno ale nahle zmenilo smer a spravilo velmi malu a rychlu polkruznicu a hned na to sa to otocilo mozno o 110 (stupnov) presne opacnym smerom velmy rychlo to zrychlilo a zmyzlo to. Nechcem hovorit ze to bolo ufo lebo to vobec nemuselo byt ale lietadlo ani nic podobne to isto nebolo a druzice nemenia smer
som uz na zaciatku spominal co mi bolo. presnejsie som mal nejake nasledky
z choroby nazyvanej salmoneloza kotru som pravdepodobne zo zmrzlinky a v tej dobe neboli velmi ucinne lieky na to ta ze asi tak.
mimochodom ten dedko sa vola Paska a zije na sliaci(asi)
ale blizzsie info nemam
ked som bol stena som videl gulovy blesk resp. el. vyboj u nas na zahrade ...
bolo tesne pred burkou, zaiskrila branicka a cez ulicu preletel zablesk...
ale ako spominate to asi ani nie je nadprirodzeny jav ale skor anomalia...