je to napadnutie ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
chrobak
Star
Star

je to napadnutie ?

Príspevok od používateľa chrobak »

caute
mam taky problem do roboty prisiel jeden debilko a nechcel odist tak som ho strkol to je vsetko, nema svedkov bol som tam iba ja a kamos.

mohlo by z toho nieco byt ? lebo sa vyhraza sudom i ked neviem zaco. Bol vyzvany aby odisiel. Bil som sa uz 100x a nie strkanice ale toto bol nejaky gec co sa teraz ohana sudom
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

je to tvrdenie proti tvrdeniu a ak nema ani modrinu tak nema sancu :)
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Ešte by nebolo od veci povedať akého si povolania ... :roll:
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...presne tak, nemá šancu, aby to bolo napadnutie tak by musel mať potvrdenie od doktora...navyše ak by ťa dal na súd, nieje to ublíženie na zdraví, takže by bol rozsudok asi taký že ospravedlnenie tomu kktovi a finančná pokuta v desiatkach €...ale podľa mňa to na súd nedá, pokiaľ nieje nezamestnaný alebo dôchodca, čo má čas špacírovať po súdoch...a navyše môžeš povedať že sa slovne vyhrážal alebo čo...ak by došlo k súdu...
chrobak
Star
Star

aspon ze tak, komu by sa chcelo vlacit po sudoch kvoli takej ko**tine
diky chlapi :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ak by to aj dal na policiu, tak by si mohol dostat maximalne pokutu za vytrznictvo. Na to, aby to bol trestny cin by si mu musel sposobit zranenie s dobou liecenia (tusim) 7 dni a viac. Ak by si mu mal platit odskodne, tak by musel mat lekarske potvrdenie so zoznamom zraneni a na ich zaklade by ti vypocitali vysku odskodneho. Ak si ho len odstrcil, tak sa mozes bat jedine tej pokuty za vytrznictvo, ale to ti ani nemaju ako dokazat.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

hehe nic z toho nebude....ak si to robil v praci tak urcite mate v pracovnom poriadku ze sa na pracovisku nemozu zdrziavat cudizie osoby a kedze si ho vyzyval na oputenie miesta a neopusluchol a si ho strcil ide o okolnost vylucujucu protipravnost presnejsie Vykon prav a povinnosti :)
chrobak
Star
Star

Peter_Retep napísal:hehe nic z toho nebude....ak si to robil v praci tak urcite mate v pracovnom poriadku ze sa na pracovisku nemozu zdrziavat cudizie osoby a kedze si ho vyzyval na oputenie miesta a neopusluchol a si ho strcil ide o okolnost vylucujucu protipravnost presnejsie Vykon prav a povinnosti :)
mas pravdu je tam nalepka nepov. vstup zakazany bol o to poziadany slusne aj neslusne (to bolo v miestnosti) strkol som do neho pred dverami cize uz von z miestnosti
Peter_Retep
VIP
VIP

tak nic neries....bol si v opravnenej pozicii...sudom sa moze vyhrazat ale na stopercent bude zaloba zamietnuta...nic sa neboj ten chlap ta chce len vystrasit...taketo typy ani netusia jak pravo funguje
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

bol si tam ty kamos a ten typek s kamosom si povedzte ze sa nic nestalo a mas uz aj svedka nema sancu je to tvrdenie proti tvrdeniu on je sam a tym mas svedka
GothaR napísal:Ak by to aj dal na policiu, tak by si mohol dostat maximalne pokutu za vytrznictvo. Na to, aby to bol trestny cin by si mu musel sposobit zranenie s dobou liecenia (tusim) 7 dni a viac.
na trestny cin je potrebna doba liecenia dlhsia ako 21 dni kratsia doba je priestupok

//ospravedlnujem sa :oops: s niecim sa mi to pletie :oops:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

aughostino napísal:bol si tam ty kamos a ten typek s kamosom si povedzte ze sa nic nestalo a mas uz aj svedka nema sancu je to tvrdenie proti tvrdeniu on je sam a tym mas svedka

na trestny cin je potrebna doba liecenia dlhsia ako 21 dni kratsia doba je priestupok
Nie, gothar ma pravdu, trestny cin je s PN dlhsou ako 7 dni. Pred dvoma tyzdnami som to pocul priamo z ust policajta.
chrobak
Star
Star

len ci si tu PN nevybavi dneska sa da vybavit vsetko
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ked mu to napise nejaky doktor, tak ty mozes poziadat o znalecky posudok a ked tvoj znalec zisti podvod, tak bude mat problem poskodeny aj doktor :)
Peter_Retep
VIP
VIP

to neries....ak to bolo len naozaj strknutie tak doktor mu naozaj len velmi tazko vybavi PN...sam neviem na co by sa ta PN odvolavala na ake zranenia....naozaj sa nemas coho bat...pravo studujem a to spominane napadnutie by obhajit nedokazal na sude...okrem toho by si asi velmi dobre rozmyslel ci sa mu chcu platit trovy konania... :) takze nemaj strach
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

nemá zmysel to riešiť je to kekecina, ale môžeš mu odkázať, že majiteľ objektu kde robíš mu odkazuje, že sa dopustil TČ - porušovačka domovej slobody (bol vyzvaný, aby odišiel a nechcel)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

a kľudne mu pohroz aj sexuálnym obťažovaním :P - dotýkal sa ťa, pokúsil sa ťa objať...
Napísať odpoveď