Tankovacie karty
Tankovacie karty
Zdravim! Existuje pls neco ako tankovacie karty, kde by som napr. nahral kredit 100€ a mohol potom pomocou nej tankovat? dik
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
aughostino
Medium Professional
shell su oje... ehm zdieraci za vyuzivanie karty si uctuju 3,3€ + 1% z faktury, faktura chodi kazde 2 tyzdne, pokial neplanujes castejsie tankovat v zahranici tak sa ti viac oplati slovnaft pri tankovani v Madarsku (MOL) vracaju DPH a na slovensku z tejto karty mozes platit aj dialnice (vozidla nad 3,5t)
neviem ci existuje tankovacia karta kde si dobijes kredit a tankujes ale tieto co som spomenul funguju systemom ze tankujes neobmedzene a potom ti kazde 2 tyzdne chodi faktura (aby sme sa spravne pochopili tak na benzinke nic neplatis iba podpises blok a ides dalej a kazde 2 tyzdne ti pride faktura aj s blokmi)
neviem ci existuje tankovacia karta kde si dobijes kredit a tankujes ale tieto co som spomenul funguju systemom ze tankujes neobmedzene a potom ti kazde 2 tyzdne chodi faktura (aby sme sa spravne pochopili tak na benzinke nic neplatis iba podpises blok a ides dalej a kazde 2 tyzdne ti pride faktura aj s blokmi)