Tankovacie karty

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
MaTT5
Expert
Expert

Tankovacie karty

Príspevok od používateľa MaTT5 »

Zdravim! Existuje pls neco ako tankovacie karty, kde by som napr. nahral kredit 100€ a mohol potom pomocou nej tankovat? dik
ccimo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ccimo »

nedavno bola v ponuke allianz autokarta k povinnemu zmluvnemu poisteniu.mohol si z nej tankovat a za nakup PHM sa ti vratili tri percenta na kartu a za nakup spotrebneho tovaru kazdeho druhu sa ti vratilo na kartu jedno percento z hodnoty nakupu.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

shell ma take karty, osobne neviem ako to funguje. do uctovnictva som sa neje*al, hlavne ze to islo :)
MaTT5
Expert
Expert

Príspevok od používateľa MaTT5 »

ha, ok, dik... uctovnictvo ma tez moc netrapi hlavne ze budem tankovat
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

shell su oje... ehm zdieraci za vyuzivanie karty si uctuju 3,3€ + 1% z faktury, faktura chodi kazde 2 tyzdne, pokial neplanujes castejsie tankovat v zahranici tak sa ti viac oplati slovnaft pri tankovani v Madarsku (MOL) vracaju DPH a na slovensku z tejto karty mozes platit aj dialnice (vozidla nad 3,5t)

neviem ci existuje tankovacia karta kde si dobijes kredit a tankujes ale tieto co som spomenul funguju systemom ze tankujes neobmedzene a potom ti kazde 2 tyzdne chodi faktura (aby sme sa spravne pochopili tak na benzinke nic neplatis iba podpises blok a ides dalej a kazde 2 tyzdne ti pride faktura aj s blokmi)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak ako píše aughostino, na pumpe nič neplatíš a potom Ti to na pravidlenej báze odpisujú z účtu...
Napísať odpoveď