ZDRAVIM MAM TAKY PROBLEM PRI SPUSTANI PC. KED HO ZAPNEM TAK SA SAM OD SEBA VYPNE A ZAPNE ASI 6x POKYM SA NENASTARTUJE MONITOR. ZACNE BOOTOVAT A NARAZ MI VYHODI CHYBU O ZLIHANI OVERCLOCKINGU. SOM UZ Z TOHO ZUFALY TAK VAS ZIADAM O POMOC.
POPIS CHYBY:
WARNING !!! THE PREVIOUS PERFORMANCE OF OVERCLOCKING IS FAILED.
AND THE SYSTEM IS RESTORED TO THE DEFAULTS SETTING.
PRESS ANY KEY EXCEPT "DELL" TO ENTER SETUP......
No tak čo si myslíš ze som to neskušal dobrý JOKE...no jasne aj keď bios prestavím na default tak to je stále tak. A ešte taka vec že CPU beží na defaulte žiaden takt !
nespominas ci to robilo vzdy, alebo len teraz tomu zacalo drbat, no skus tu srandu a podtaktuj ramky na 1066/1333. Aj ked.. na E6300 davat 1600MHz RAMky, hm, zrejme je E6300 iba docasne riesenie.
KoCi napísal:nespominas ci to robilo vzdy, alebo len teraz tomu zacalo drbat, no skus tu srandu a podtaktuj ramky na 1066/1333. Aj ked.. na E6300 davat 1600MHz RAMky, hm, zrejme je E6300 iba docasne riesenie.
jop je to dočasne riešenie. CPU je zo starej dosky, postupom času dokupujem nejaky ten hardware. No a skusim to s tymi ramkami a dam vediet. A neviem či ešte pomoze ked poviem ze ked dam cez systeam restartovat PC tak sa nereštartuje ale sa vypne a samovolne sa zas zapne.