instalacia grafickeho ovladaca

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Betarik
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

instalacia grafickeho ovladaca

Príspevok od používateľa Betarik »

zdravim ked si instalujem na grafiku ovladac co stiahnem priamo z netu od vyrobcu vzdy mi v urciti moment restartne pc ...ten ovladac som stiahol z
ati.amd.com presne na moju graficku da sa tam zvolit len cisto ovladac ten mi siel nainstalovat ale cisto len ovladac to ma nerestartlo ale ked si chcem nainstalovat catalyst na ovladanie grafickej karty vzdy ma restartne .. momentalne nemozem nic nastavovat ako myslim na grafickej karte ..myslim ze potom je aj vykon grafickej slabsi ci nemam pravdu ?
http://game.amd.com/us-en/drivers_catal ... deonxip-xp
prva vec je cisto len ovladac ten ide druha je ten catalyst pri ktorom ma restartne :cry:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

napis aku mas zostavu, aku grafiku, ci je to nova grafika, ci si mal predtym inu grafiku, a tak dalej, a tak dalej
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pred tym som mal geForce fx 5700 teraz som si kupil ATI Sapphire HD3650 512MB (128) aktiv 2xDVI AGP nic lepsie som nedokazal najst na agp ...
ked si nainstalujem ovladac co mam ku grafike ide catalyst aj s ovladacom ale potom mi robi blbosti s texturami zapnem hru a vseliake farby a myslim ze je to aj stary ovladac
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Nepíšeš o akú hru sa jedná. Nejaká najnovšia ?

V prvom rade uber v nastaveniach tej hry detaily a rozlíšenie na minimum. Ak ti to prestane robiť tak začni postupne pridávať detaily a rozlíšenie.

Problém môže byť v tej AGP zbernici , že ti proste nestíha ak to máš nejak vypeckované. Alebo v tej 128-bitovej zbernici na karte. To tiež nie je ktovie čo.

Nechcem ťa strašiť , ale podľa tých problémov v obraze to môžu byť aj chybné vykresľovacie jednotky na karte. Potom by to bolo na reklamáciu.
----------------------------------------------------------
Ešte ma tak napadlo stiahnuť najnovší patch na hru , ale v tom to asi nebude ...
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nie jedna sa o world of warcraft tam mi to hadze texturi divne a grafiku tam mam na minimum ked mam teraz tento ovladac tak ide vsetko ok ale nemam zase catalyst nemozem nastavovat grafiku :( toto mi vyhadzuje stale
Prílohy
asdasd.JPG
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Ja mám síce Nvidiu , ale tiež si to musím zapnúť ručne. Choď do Ovládacie panely --- Zobrazenie a tam si to spusti.
Prílohy
MWSnap143.jpg
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nechapes ... ja to tam mam ale nemozem tam v tom nic robit nastavovat verticalnu syn. napriklad a teto veci to tam nemam a ked mam tak mi blbne v hrach grafika teda mam len vtedy ked nainstalujem te stare ovladace
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

A čo ti ukazuje v správcovi zariadení ?
Prílohy
MWSnap144.jpg
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ovladac mam ale nemozem nainstalovat catalyst na ovladanie vykonu grafiky
Prílohy
asdasdqqqqq.JPG
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Nerozumiem tomu reštartovaniu pri inštalácii toho nového ovládača.

- Zresetovať BIOS základnej dosky na defaultné hodnoty
- Nezabudol si zapojiť prídavný napájací konektor na kartu ? ( mne sa to už raz stalo :D )

Viac ma nejako nenapadá.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Toto isté mi robilo, keď som mal slabý zdroj. Skús len tak z haluze odpojiť cd/dvd/blu-ray rom a druhý disk, poprípade nejaký ventilátor. Aké napájanie má tá VGAčka?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

odinstaluj vsetky ovladace, resetni comp, odstran zvysky pomocou driver sweepera, restartni, nainstaluj novy ovladac, restartni, nainstaluj AGP fix, restartni a potom skus nainstalovat catalysty
ak to stale nepojde tak skus Ati tray tools (nieco ako catalysty)
a inac cez catalysty neovladas vykon grafiky, len zopar nastaveni ohladom grafiky :wink:
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Máš nainštalovaný Microsoft .NET Framework ?
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa ... verXP.aspx
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

To uz nevyriesim .... neham to tak ako to je neham si len ovladac novy ...
chcem sa len spytat bude mat grafika taky isty vykon aj bez toho catalystu ? pretoze mi ide da sa povedat wow horsie ako na tej starej :cry: fps su mensie to mi nejde do hlavy grafika je urcite lepsia ako stara fx 5700 :? aj cs 1.6 mi ide horsie no to sa poserem nervy mam :twisted:

UP//
nainstaloval som znova stary ovladac co mam na cd spustil som fear 2 islo v pohode ani nesekal nejaka textura sem tam zahaprovala ale vykon bol o 100 x lepsi vobec mi nesekal .. potom som spustil wow to mi ani nespustilo vyhodilo mi tabulku vid.obrazok a potom mi fear 2 uz siel uplne na prd vid. obrazok ... skapem !!!

nahodim novy ovladac bez catalystu a vsetko mi seka super :D ATI uz nikdy viac :lol:

up// diky vendo za navod ale momentalne ma restartne aj ked instalujem klasicky ovladac ten ktory mi vtedy siel takze uz to vzdavam P.¨... ATI !!!

vyriesene stiahol som si predposledny ovladac ide vsetko ako ma ten najnvsi mi nejde ale uz to neriesim nemam chut diky vsetkym :)
Prílohy
blb.JPG
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

eh, neviem preco sa tu snazis vinit z toho Ati, ktora tie agp karty ani nevydala, a ani oficialne nepodporuje (preto musis mat hotfix ktory takisto ati nevydava), tie karty s AGP su vacsinou vymyslom vyrobcov ktory si chcu takto zarobit par eur naviac

a takisto nechapem ako as mozes stazovat na zle ovladace a vykon, ked si poriadne ani staru grafiku neodinstaloval, boh vie ci nemas posrany system, len ty hned vies kde je chyba

v tvojom pripade si zacinam byt isty ze skutocna chyba je medzi stolickou a monitorom :?
Napísať odpoveď