posledny mesiac si vsimam ze pri stahovani z rapidshare.com mam rychlost downloadu 300-600KB/s co je dost malo. Predtym mi to stahovalo 1800-2100KB/s, chova sa to tak isto aj ked taham na priamo cez IE ako aj cez download manazery.
neviete niekto cim by to mohlo byt? sietou to u mna nebude pretoze s ostatnych serverov taham full rychlostou je je tych 2000KB/s
No ja mam teraz 12mbit/s net co je 1,5mb/s a z rapidu taham niekedy aj po 300kb/s
pouzivam Rapidshare AG a davam stahovat po 5 linkov, a 4 mi idu po cca 250kb/s a ten jeden mi ide po 100kb/s a niekedy aj menej, potom tam ostane sam lebo ostatne sa stiahli ale ajtak ide len po cca 100kb/s
Ked dam cez mozilu tahat samostatny link tak mi ide chvylu po 1,5mb/s a potom to skoci na 600-700kb/s a takto to skace
Na inych serveroch mi to nerobi
Ja ťahám z rapidu cez RSM 8-12 MB/s premium acc na rok a dačo...iSP chello, program Fiber Powa 120. Ale tak niekedy to ide "len" 1.5-2 MB/s záleží na tom ako moc je daný súbor, alebo dané súbory sťahované aktuálne.
hej, len preistotu som sa spytal. Pretoze mne stahuje cez silnu prevadzku (poobede) len nejakych 2MB/s, pricom v slabej v pohode 8MB/s Tiez mam taky pocit, ze to rapid trosku priskrtil (cisto len subjektivny nazor)
Mam skor pocit, ze je nejaky limit pre stahovanie jedneho suboru. Teda ked stahujem jeden subor, tak to ide 2MB/s, ale ked stahujem 3 subory sucasne, tak mi to da 2*3=6MB/s. Hmm, divne sa mi to zda poslednu dobu.
mne ide na 100Mbit linke
asi iba 2-4 MB/s ale to mi je divne ze aj ked dam 5 suborov naraz tak to vobec nevplivni a pritom RS je ma linku smerom k uzivatelovy 200Mbit aspon co som pozeral testy