V asku maju iba plastové črepy... Brácho je dosť náročný užívateľ a hneď mi ho chcel skonfiškovať. Ja si naňho ešte zvykám, ale za tie peniaze sa javí super. Mám 198cm a 110kg a tak som zvedavý, čo znesie
Zlomený plast na kresle
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Kedy si tam bol? Ja som ho dnes o 19:32 kúpil a mali ich ešte 5
V asku maju iba plastové črepy... Brácho je dosť náročný užívateľ a hneď mi ho chcel skonfiškovať. Ja si naňho ešte zvykám, ale za tie peniaze sa javí super. Mám 198cm a 110kg a tak som zvedavý, čo znesie
Zatiaľ mi vadí len to, že hrkajú koliečka, ale to je len taká drobnosť.
Ja som si kúpil také podobné kreslo a postupovalo to takto: najprv prasklo niečo, čo som doteraz neurčil, čo to bolo. Proste to puklo ale nebolo nič vidieť. Potom prasklo to operadlo na ruku čo je na strane. Zanedlho aj druhé. Následne prasklo operadlo na chrbát. To som ako tak opravil a nakoniec praskol celý ten plast na ktorom držali nohy kresla, takže som sa ocitol na zemi a temer som si rozbil hlavu
No a odvtedy sedávam na drevenom kresle. To nemá takú tendenciu praskať, ako plast 
nj Kibo je demolator stoliciek, nestiti sa ani niceniu cudzich stoliciek (U Dracika
)
So svojimi 100 kilami na svojej plastovej nadhere mozem stvarat snad hocico a nic sa nedeje.. bezne sa na nej hojdam nadoraz az sa predne kolecka odlepuju od zeme, uz som tak aj zaspal a pohoda drzi. Ale zase je fakt, ze aj nieco stala (na to ze je plast).. Nozicky sa javia ako celkom dobre vystuzene hrubou strukturou z plastu v ich vnutri.
Tak, a teraz uz len dufat ze som nieco nezakrikol. Inak som spokojny, jedinou nevyhodou je, ze si toto kreslo oblubil aj kocur, a latkovy potah sa s jeho ostrym zakoncenim noziciek velmi nestotoznuje
.. nuz ale to uz nie je vada vyrovna.
//ale hento v JYSK vyzera celkom solidne!
So svojimi 100 kilami na svojej plastovej nadhere mozem stvarat snad hocico a nic sa nedeje.. bezne sa na nej hojdam nadoraz az sa predne kolecka odlepuju od zeme, uz som tak aj zaspal a pohoda drzi. Ale zase je fakt, ze aj nieco stala (na to ze je plast).. Nozicky sa javia ako celkom dobre vystuzene hrubou strukturou z plastu v ich vnutri.
Tak, a teraz uz len dufat ze som nieco nezakrikol. Inak som spokojny, jedinou nevyhodou je, ze si toto kreslo oblubil aj kocur, a latkovy potah sa s jeho ostrym zakoncenim noziciek velmi nestotoznuje
//ale hento v JYSK vyzera celkom solidne!
To su ale haj***..bol som tam okolo 15.00, pytal som sa dvoch pracovnicok - !nie, vypredane"Kibo napísal:Kedy si tam bol? Ja som ho dnes o 19:32 kúpil a mali ich ešte 5![]()
V asku maju iba plastové črepy... Brácho je dosť náročný užívateľ a hneď mi ho chcel skonfiškovať. Ja si naňho ešte zvykám, ale za tie peniaze sa javí super. Mám 198cm a 110kg a tak som zvedavý, čo znesieZatiaľ mi vadí len to, že hrkajú koliečka, ale to je len taká drobnosť.
Re: Zlomený plast na kresle
Toto presne sa stalo na mojejjukel napísal:Pred mesiacom som si kúpil kreslo na sedenie pred PC. Cena okolo 100€ neviem presne. Ide o to že som skúšal rôzne polohy na sedie pred PC a zrazu mi praskla na ňom nožička. Teraz sedím naklonený do strany![]()
Chcem sa spýtať či sa to dá nejak vymeniť alebo spojiť dačím.
Pretože teraz pred sviatkami opäť vyhadzovať peniaze za kreslo kde je niečo puknuté![]()
Na obrázku je miesto čo puklo a prehýna sa to:
ale ma to jednu vyhodu ked sa naklonim tak nespadnem