Zlomený plast na kresle

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Kedy si tam bol? Ja som ho dnes o 19:32 kúpil a mali ich ešte 5 :wink:
V asku maju iba plastové črepy... Brácho je dosť náročný užívateľ a hneď mi ho chcel skonfiškovať. Ja si naňho ešte zvykám, ale za tie peniaze sa javí super. Mám 198cm a 110kg a tak som zvedavý, čo znesie :) Zatiaľ mi vadí len to, že hrkajú koliečka, ale to je len taká drobnosť.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ja som si kúpil také podobné kreslo a postupovalo to takto: najprv prasklo niečo, čo som doteraz neurčil, čo to bolo. Proste to puklo ale nebolo nič vidieť. Potom prasklo to operadlo na ruku čo je na strane. Zanedlho aj druhé. Následne prasklo operadlo na chrbát. To som ako tak opravil a nakoniec praskol celý ten plast na ktorom držali nohy kresla, takže som sa ocitol na zemi a temer som si rozbil hlavu :-D No a odvtedy sedávam na drevenom kresle. To nemá takú tendenciu praskať, ako plast :-D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja som zlomil aj drevené - odporúčam nehojdať sa :lol:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nj Kibo je demolator stoliciek, nestiti sa ani niceniu cudzich stoliciek (U Dracika :D )

So svojimi 100 kilami na svojej plastovej nadhere mozem stvarat snad hocico a nic sa nedeje.. bezne sa na nej hojdam nadoraz az sa predne kolecka odlepuju od zeme, uz som tak aj zaspal a pohoda drzi. Ale zase je fakt, ze aj nieco stala (na to ze je plast).. Nozicky sa javia ako celkom dobre vystuzene hrubou strukturou z plastu v ich vnutri.

Tak, a teraz uz len dufat ze som nieco nezakrikol. Inak som spokojny, jedinou nevyhodou je, ze si toto kreslo oblubil aj kocur, a latkovy potah sa s jeho ostrym zakoncenim noziciek velmi nestotoznuje :? .. nuz ale to uz nie je vada vyrovna.

//ale hento v JYSK vyzera celkom solidne!
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

Kibo napísal:Kedy si tam bol? Ja som ho dnes o 19:32 kúpil a mali ich ešte 5 :wink:
V asku maju iba plastové črepy... Brácho je dosť náročný užívateľ a hneď mi ho chcel skonfiškovať. Ja si naňho ešte zvykám, ale za tie peniaze sa javí super. Mám 198cm a 110kg a tak som zvedavý, čo znesie :) Zatiaľ mi vadí len to, že hrkajú koliečka, ale to je len taká drobnosť.
To su ale haj***..bol som tam okolo 15.00, pytal som sa dvoch pracovnicok - !nie, vypredane"
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No mňa tiež dobre cvičili...
Pondelok: Nemáme... prídite zajtra, ráno prídu na sklad.
Utorok: Nemáme. No teda máme, ale nemôžeme Vám ju predať. Nie sú nahodené v systéme... Prídite zajtra okolo obeda.
Streda: Hurá, mám ju, ale skoro som rozbil predajňu, lebo už mi ju nechceli vydať zo skladu :D
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

Pises, ze mas 198cm - ako je to z vyskou operadla? Opries si v klude aj hlavu...? To z IKEA sa mi paci, biela imitacia koze co by sa mi do bytu hodilo.....ale musim sa par cm skrivit aby som si oprel hlavu....
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Neopriem si hlavu, ani keď si doňho ľahnem :D A to je verzia s vyšším operadlom :P

//autoeditácia príspevku ( 18 Dec 2009, 23:40 )
Vážení, ak niekto to kreslo chcete, majú ho teraz v Tescu za 49,90€ a volá sa Tennessee :wink: Dnes som ho kúpil bratovi, je navlas rovnaké :)
Inzagi
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Zlomený plast na kresle

Príspevok od používateľa Inzagi »

jukel napísal:Pred mesiacom som si kúpil kreslo na sedenie pred PC. Cena okolo 100€ neviem presne. Ide o to že som skúšal rôzne polohy na sedie pred PC a zrazu mi praskla na ňom nožička. Teraz sedím naklonený do strany :D

Chcem sa spýtať či sa to dá nejak vymeniť alebo spojiť dačím.

Pretože teraz pred sviatkami opäť vyhadzovať peniaze za kreslo kde je niečo puknuté :(

Na obrázku je miesto čo puklo a prehýna sa to:
Toto presne sa stalo na mojej :lol: :lol:
ale ma to jednu vyhodu ked sa naklonim tak nespadnem
Napísať odpoveď