Verite v zahadne bytosti zijuce na zemi?
:D
raz som isiel po lese ... bol som znudeny tak som nemal co robit... naraz spoza krikov henta svina po mne skocila...
na druhy den som sa zobudil a sa mi odvtedy lespie sere...
pokial viete co xcem povedat
na upirov moc neverim...mozno jeti existuje...osobne myslim ze ano...
nessie nie...
na duchov verim urcite....
HF
na druhy den som sa zobudil a sa mi odvtedy lespie sere...
pokial viete co xcem povedat
na upirov moc neverim...mozno jeti existuje...osobne myslim ze ano...
nessie nie...
na duchov verim urcite....
HF
Na nadprirodzene javy verim ale nie na uplne vsetko co sa dostane do telky a do casopisov.Ludia to zeru tak treba si aj vymyslat maju z toho velke peniaze. O chupacabra som pocul ze je to nepodareny pokus mexickej vlady. V duchov verim aj v to ze mozu skodit ludom ale im aj pomahat.A je mnoho nevysvetlitelnych javov co ludia tak skoro ani nevysvetlia lebo sa vedeckymi metodami ani vysvetlit nedaju ...
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nepodareny pokus mexickej vlady...nevyprodukovala tuto informaciu nahodou mexicka vlada, aby tak bagatelizovala jej existenciu?Avalong napísal:O chupacabra som pocul ze je to nepodareny pokus mexickej vlady
Chupacabra, yeti, big foot a spol. - to su podla mna normalne zvierata/humanoidi, ktorym sa dobre dari vyhybat ludom. Cize nie su oficialne zname, clovek ich nepozna, a tak sa ich logicky obava. Coho by ste sa bali viac: keby vam v lese pred vami prebehne diva macka alebo nieco co nepoznate, trebarz aj tak chupa? Macka by to asi nebola, i ked by ste sa asi lakli zprvu...Ale toto je skor o psychologii strachu.
Ja osobne v "nadprirodzene" javy verim. Sxvalne to pisem do uvodzoviem, bo si ich nevieme vysvetlit, no ja si myslim, ze je to uplne normalne.
K tomu Yetimu: Buddhisticki lamovia ho par krat videli. Tvrdia, ze nie je pozemskeho povodu, ze tu bol doneseny od niekal.
no jak tu citam tak ma to tu zacina bavit! no a ak ide o tu otazku tak verim mam s tym aj trochu skusenosti!!!!
o tej chupachabre som este zatial nic nepocul ale o duchoch som vela cital a aj som sa rozpraval o tom s knazom a hovoril mi take veci ze som sa skoro rozplakal aj kamarata som mal ktory byval na internate ktory za komun. bol chram v ktorom do stien pochovavali mnichov!!!a na vojne sa chalani zastrelili lebo strazili municak v lese a poculi piskanie presne o pol noci,o tyzden sa tam zblaznil chlapik lebo tiez pocul to piskanie! takze na duchov urcite verim!!! na upirov by som tiez chcel verit ale neverim a na lochnesku neverim a yetiho tak istoooo!!!! 
pokial mas ciste svedomie, nic sa ti nestane a mozes kludne spat dalej. A utesit ta neutesim, pretoze nemozeme vediet ci je alebo nie je. to iste mas aj s komaprmi. su vsade, tak preco by nemohl abyt aj chupa?pishta napísal:vy ste ale lamy zase nebudem moct v noci spat![]()
Uteste ma ze chupacabra na slovensku neni![]()