PREDAJ RAPIDSHARE UCTOV
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ponuka stale plati, uz uspesne predanych 9 uctov, podmienky rovnake:
4€ za kus(takmer neobmedzene mnozstvo)
VUB banka, PayPal
PM
//uz predanych 13 uctov
//za dnes 3 ucty predane
//dalsie 3 ucty teraz predane, dnes toho bolo dost
//dnes dalsich par uctov predanych, dokopy na hojkovi zatial uspesne predanych 19 uctov
(mozno by som mohol mat vlastnu temu uz, modovia?)
//dnesne 3 ucty uspesne odovzdane novym majitelom
//na Stedry den predane 2 ucty
//dokopy predanych presne 30 uctov, od 26.12 do 4.1 tu budem zriedkavo takze prosim a strpenie pri komunikacii a takisto pri dodavani uctu
VUB banka, PayPal
PM
//uz predanych 13 uctov
//za dnes 3 ucty predane
//dnes dalsich par uctov predanych, dokopy na hojkovi zatial uspesne predanych 19 uctov
//dokopy predanych presne 30 uctov, od 26.12 do 4.1 tu budem zriedkavo takze prosim a strpenie pri komunikacii a takisto pri dodavani uctu
kupim RS konto na rok
Kupim rocne konto, ponuky na PM
Caute borci. Kupim mesacny alebo aj kratsi ucet na rapidshare. Stal sa mi taky problem, ze potrebujem zajtra do vecera stiahnut priblizne gigabajt dat. A nie je sanca aby som stihol cez free usera stiahnut take mnozstvo cez moje aktualne pripojenie. Takze musim rychlo zohnat nejaky acc. Pripadne ak by sa nasla nejaka dobra dusa ktora by mi poskytla na stiahnutie gigabajtu dat svoj ucet, budem mu velmi vdacny a po sviatkoch mu odoslem €. Locknite si nejaky mesacny. Nie som podvodnik. Zo zopar ludmi som tu spravil ferovy obchod. Potrebujem to proste narychlo vyriesit a peniaze z banky kym prejdu do druhej aspon den dva trvaju... Prosim nech sa niekto najde a spravi dobry skutok. Dakujem a pevne verim, ze to stihnem. :Rolling Eyes:
-
blaster700i
Light Expert
-
viper1993
Medium Professional
1 mesacny ucet okamzite k odberu!
Podmienky rovnake:
Podmienky rovnake:
viper1993 napísal:Ponuka stale plati, uz uspesne predanych 9 uctov, podmienky rovnake:
VUB banka, PayPal
PM
//uz predanych 13 uctov
//za dnes 3 ucty predane
//dnes dalsich par uctov predanych, dokopy na hojkovi zatial uspesne predanych 19 uctov(mozno by som mohol mat vlastnu temu uz, modovia?)
-
blaster700i
Light Expert
V podstate ani nie, ked novy ucet ta stoji tusim ze 8 000 premium points. Chvilku si pockam aby som nazbieral 50 000 no a uz hned mam aj 50 eurToy M@ch!n3 napísal:by a zaujimalo ci sa vam to predavanie uctov za 5€ z bodov aj oplati ked na kazdom ucte prerobite 3€
-
tacosi
Moderátor
blaster700i napísal:Chvilku si pockam aby som nazbieral 50 000 no a uz hned mam aj 50 eur
A ze chvilku si pockas
//sorry,,myslel som tym,ze tie body premeni na ACC a tie nasledne preda