t-com pc secure

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ma3ix
Medium Star
Medium Star

t-com pc secure

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

mam to, ani som to neaktivoval, Firewall mam, antivir mam, navyse moj stryko mal od nich pred par rokmy antispam ale nejak neucinny, sa bojim ze aj ich system za 1ci 2€ mesacne budu na vyssej kvalite..

inak haluz ako to nanutia kazdemu aj ked nechce. Mne teta povedala ze to musia aktivovat, nech sa zastavim za tyzden a ze to zrusi :D
asi maju nejake bonusy za to
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Mal som to aktivovane na 3 mesiace zadara, zmluvu mi robila kolegyna, za to ze "som jej dovolil" aktivovat tuto sluzbu ziskala ona body. T-com pracovnici musi splnat mesacne tabulky, v nich maju body za jednotlive sluzby, ktore zakaznikom aktivuju, cize mesacne potrebuju isty objem bodov, preto tak tlacia na to aby si si aktivoval aj to co nechces :) Ak si dlhsiu dobu "slaby" predajca tak s tebou rozviazu zmluvu o spolurpaci. To ze si to po tyzdni, mesiaci alebo tych troch mesiacoch deaktivujes je na tebe, pracovnici v T-centrach to potrebuju aktivovat lebo to maju nariadene zhora, uz len ty si musis ustrazit to, ze ak sluzbu zrusis tak ju T-com zrusi naozaj. Pocas doby kym som to mal som nepocitil vyraznejsiu ani slabsiu bezpecnost pri surfovani, a stahovani dat z internetu. Takze ak to nie je pre teba zivotne dolezite tak to aktivovat nemusis.
Napísať odpoveď