Prosim vas neviete mi poradit??
Ked chcem ulozit GTA 4 tak mi nabehne vindows live a tam sa mam prihlasit a potom chce odo mna volake heslo neviete co mam s tym spravit nechce mi kvoli tomu ukladat hru aspon myslim ze je to kvoli tomu.
To iste aj s Cmr DIRT 2 tiez mi neuklada hru
Na xp mi to slo normalne ukladalo mi GTA 4
Poradte mi co s tym!!
diki
pri vytvarani si napisal iba nick alebo tak nejak a nechcelo od teba ziadne ine informacie...skus pre istotu spraviit novy profil...tuknes Home alebo ake tlacitko a tam si niekde najdi (ak si prihlaseny tak sa odhlas) create an offline profil alebo tak nejak
uz mi to ide neslo mi to preto lebo ked som dal vytvorit novy ucet tak ma to hned hodilo na win live ucet a boli tam podmienky a nakonci dole bol nejaky odkaz tak som nan klikol a tam mi nabehlo vytvoit offline ucet tak som zadal meno a ide to
Dik vam za pomoc
prosim vas dajte mi stranku kde si mam vytvorit ten offline profil pretoze ani mne nechce ulozit hru v gta4 ani v DIRT2 a uz mi to lezie na nervyy!!!uz ani neviem ze co mam s tym robit
sullo: Offline profil si urobíš pri prvom spustení hry a podarí sa ti to iba s Games For Windows Live verziou 2.0 ako bol spomenuté v príspevku nad tebou.