potreboval by som radu. Idem tvorit jednu stranku. Pozna server weblahko.sk .. no neviem ci je tento najlepsi na tvorbu web stranok . tak by som potreboval poradit ci nepoznate lepsiu stranku ktora vie vytvorit lepsie a kvalitnesie web stranky a hlavne zadarmo
Isteze - napriklad na jakpsatweb.cz sa naucit pisat zdrojaky, na stranke tutorials.cz sa naucit nieco o webdesigne (aj ked na webdesign treba kopec skusenosti, nestaci len vediet kreslit, nuz kazdy sme nejako zacinali).
S nicim kde si skranku naklikas, nic schopne, ci nedajboze este kvalitne nevytvoris.
vam asi treba vysvetlovat vsetko polopatisticky programovat so myslel HTML ... a tato stranka by nebola pre mna ale pre kamrata ktory programovat nevie .. a ja mu ju nemozem spravit pretoze keby ju chcel aktualizovat tak by sa v tom nevysomaril chapendo?
Sorry, ale HTML nie je programovaci jazyk. Aspon nie pre mna. Odporucam pozriet si nejake CMS systemy a skusit robit s nimi ak chces nieco zlozitejsie, pretoze v HTML toho vela nespravis.