Sám neviem ako ďalej ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Sám neviem ako ďalej ...

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Ahojte ,

ako názov hovorý neviem na čom som. Ide o to že som spoznal fajn krásnu babu (ja mam 18 rokov ona 22) - ale neni hocijaká ! Je strašne inteligentná a strašne krásna , skrátka takú babu vždy chcem mať. Spoznali sme sa na diskotéke (už pred tým som vedel o koho ide lebo som ju občas vidával na internete.) ale bola trochu "spoločensky unavená" :D. Spoznal som ju vďaka "kamošovi" ktorý tam bol so mnou. Tá baba stratila budndu lebo nás vyhodili od stola a tak som jej ju pomahal hladať a potom povedala že som strašne zlatý a dobrý chlapček a ako som znudený taky som pekný (samozrejme neni pravda:/) tak som sa na ňu pozreal a povedal som jej no isto no a potom sme sa nezávazne bozkávali a povedala mi aby som na ňu počkal že pojdeme spolu. Lenže som ju potom nemohol nájsť tak som šiel domov. Potom som si ju znova vyhladal na nete a kontaktoval som ju. neskor si ma pridala aj na facebook a chvílku sme si písali. Dohodli sme sa že pojdeme zas na diskoteku lenže ona potom nemohla tak sme zas si prestali úísať lebo som si myslel že už neni zaújem. Potom náhodou som okomentoval jej fotku na FCB a napísali mi že má príbuzných ,ktorí bývajú hneď pri mne . Potom som ju stretol v obchode ale bol som s rodičmi tak som sa jej nemohol prihovoriť lebo zas by mali keci ...
Tak som jej napísal SMS že prepač a nejak sme sa zas cez SMSky dali do rozhovoru a dohodli na našom stretku na ktorom sme aj boli skoro celú noc a iba sme kecali a kecali ... potom sme šli na ďalši diskoteku pozreť jej kamošov a známe ksichty no a ako sme sa vracali tak ma vykopla autom až pred moj vchod a keď som odchádzal pozreli sme sa navzájom na seba a ja som sa na nič nezmohol iba sme si podali ruku a povedali diki čau! :oops: :? .

Takže neviem ja som sa do nej zamiloval ale či ona do mna je otazne a bojim sa jej napisať na FCB aby si nemyslela že jej nadbieham ale čo ak čaká ona na mňa ? :( A okrem toho sa jej aj bohím aby som sa nesklamal lebo ona je to čo celý čas hladám ... a pre mna az moc pekna si myslím ...

Poradte hoci čo ... :(
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

boze taky pekny metrosexualik a take problemiky s dievcatkami .... booooozinku :oops: :oops:

si vol, lebo si predpojaty voci zenskemu spravaniu ... co ak vazne na tu disku nemohla ? ty si svojimi rodicmi nejak obmedzovany ze nemozes v ich blizkosti oslovit zensku ? to si jej nevedel povedat ze ju nemozes zavolat na kafe, lebo su doma rodicia a uz spia, ale ze by si s nou este rad niekedy niekam skocil ? ... :-)

vidim ze jaky si metros taky si prizdisrac :-D ...
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

mozno sa chce s tebou len pohrat. pokial to nezistis, city bokom. Nezavezny sex ta clovece nelaka ? ze podali ruku v aute...ach, fail... jazyk do huby, sak co si mohol stratit ? keby odmietla, aspon vies na com si, takto si to ani neskusil ale nevies na com si... ver mi, ani my nevieme na com si... ty ju poznas, povahu atd, takze toto je na tebe.

na tvojom mieste by som jej napisal, ze nech ide von (ale stylom "pod zajtra von" a nie "mohla by si prosim ta"...)
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

plusminus o sex nemam zaujem a ona tiež nie , okrem toho som z toho už vyrástol ... vieš ja som jej chcel dať pusu ale bál som sa že sa zlakne a ju vylakam a potom by sa so mnou ani nechcela kamosit ... okrem toho v nasej debate spomenula že chatovanie na internete je hlupost lebo nikdy nevies co mas brat vazne ...

nordkapp_pb nie rodičmi som obmedzovaný není ale zas by doma bolo gestapo a o to nemam zaujem ...
Zavolat je neni problem len nechcem aby si myslela že jej nadbieham ...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

cuteSTYLE69 napísal: nie rodičmi som obmedzovaný není ale zas by doma bolo gestapo a o to nemam zaujem ...
tato veta sama sebe tak nejak odporuje :-) ... jako co by ti hlavu utrhli, keby si im povedal vy chodte nakupovat, ja idem hentam za kamoskou a za sekundu som pri vas ??? :-D :-D ...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Nie nie oni by boli radi ale zas by mali pripomienky typu : Kto to bol , kolko ma rokov , otec by povedal : davaj si pozor , vies na co je guma a tak ... mne je sa o tom s nimi bavit trapne ...
plusminus
King
King

cuteSTYLE69 napísal:plusminus o sex nemam zaujem a ona tiež nie , okrem toho som z toho už vyrástol ... vieš ja som jej chcel dať pusu ale bál som sa že sa zlakne a ju vylakam a potom by sa so mnou ani nechcela kamosit ... okrem toho v nasej debate spomenula že chatovanie na internete je hlupost lebo nikdy nevies co mas brat vazne ...
TO NEMYSLIS VAZNE ! Mas 18rokov a nechce sa ti sexovat ? a ani jeden z vas nema o to zaujem ? tak toto neeeeee !
No myslim si osobne, ak sa este bojis oslovit "cudziu priatelku" pred rodicmi, nemas sancu na vazny vztah... ako nic v zlom, ale uzi si pokial sa da, lebo zblbnes ked budes mat 30, zenu a dve deti, byt, auto. Sudne tahanice, majetok, laska a deti ta nechaju rovno na ulici...

ako nic v zlom..
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Nie nie ja na to nemyslim ako väčšina chalanov ... samozrjeme chuť je ale hneď ma aj prejde ale podla mńa je to oničom na jednu noc + je to kamaratka ...

Neviem no asi budem hladať ďalej :? .
plusminus
King
King

radsej vyplasit ako neskusit

ja by som siel do toho co najskor.

V tvojom veku som vyprasil vsetky svoje kamosky a dodnes sme kamosi. Na tom sa predsa nic nemeni nie ? Mal som situaciu ako ty, chcel som s nou chodit, dala najavo ze e e, tak sme sa aspon vyspali. Obom bolo dobre, doteraz na to spominam /uz 10rokov/ a neublizilo to ani v nasom kamaratsve ani v nicom inom. Hold, ak povie vztah nie, aspon z toho nieco vytaz. O 10 rokov co povies vnucikovi ? Jaaj synacik, ja som ju tak mohol vyprasit :D alebo ja som ju tak vyprasil :D xixi

jasne, kazdy sme iny to je fakt. ja by som si to nenecheal ujst. Aby si nelutoval.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ti doma caj dochucuju bromom a ani o tom nevies nie ? :-D ... ked niekto nema chut na sex, tak dla mna nieco nieje v poriadku, lebo je to prirodzena vec :-D
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reanimated »

Krista, Boha, svate obrazky - co riesis?
Mas dalsiu kamaratku, navye peknu a inteligetnu, tak s nou buduj vztah a uvidis kam to pojde. Netlac na pilu a bude to OK. A to ze ti vasi sem tam nieco povedia, no kua, kto si tym nepresiel? Za cas to budes brat inac, rodicia su proste taki, neodpustia si to, casom zmenia kurz a budu ta otravovat s vnucatami, to prost ich povinne reci :)
Takze ti poradim: normalne si s nou sem tam zajdi von, sem tam do kina, sem tam chodte spolu na nejaku chatu a ked sa budete spolu citi dobre, tak uvidis co bude dalej...a neplanuj veci , nechaj im volny priebeh, ved mas 18 a nic na krku, tak co ta trapi? Bud casual..ale nie totaly casual (kto sleduje HIMYM tak vie o com vravim :D). Jednoducho bud sam sebou...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Nie nie zatiaľ asi nepodniknem nič akurat na Vianoce jej pošlem vtipnu SMSku a som zvadavý na reakciu ...

A čo je na tom zle keď nema niekto chuť na sex ? Niesom taký aby som sa ako na prvé pozrel babe na zadok :x :evil: .

Skratka už ma to akosi prešlo po skusenostiach ... mal som peknu babu modre oci (Joj joj :( ) ale po 3 krásnych dńoch mi prišla SMS že som kur*a a že ju to dosť dojalo ... no vtedy som mal chuť si niečo aj spraviť ani domov som na noc neprišiel a potom som ju stretol v meste a povedala ČAU ja som sa ani neobzrl ani nepozdravil ...
plusminus
King
King

cuteSTYLE69 napísal:Nie nie zatiaľ asi nepodniknem nič akurat na Vianoce jej pošlem vtipnu SMSku a som zvadavý na reakciu ...

A čo je na tom zle keď nema niekto chuť na sex ? Niesom taký aby som sa ako na prvé pozrel babe na zadok :x :evil: .

Skratka už ma to akosi prešlo po skusenostiach ... mal som peknu babu modre oci (Joj joj :( ) ale po 3 krásnych dńoch mi prišla SMS že som kur*a a že ju to dosť dojalo ... no vtedy som mal chuť si niečo aj spraviť ani domov som na noc neprišiel a potom som ju stretol v meste a povedala ČAU ja som sa ani neobzrl ani nepozdravil ...
-podla mna to je dlhe cakanie. napis sms ci nechce von sa odreagovat od vianocneho stresu :D
-ja jej tiez nekukam hned na zadok, najprv oci/ teda kozy :D
- proste som vyznel v tomto topicu ako cisty curak na baby, ale hold, v tvojom veku hladat si extra vaznu znamost je blbost... uprimne. Mam 28, mam nieco za sebou, a keby som mal vtedy tento rozum, prezijem este krajsie obdobie svojho zivota..
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

cuteSTYLE69 napísal:Nie nie zatiaľ asi nepodniknem nič akurat na Vianoce jej pošlem vtipnu SMSku a som zvadavý na reakciu ...
Co ju testujes? Bud sam sebou a ked budes mat chut jej napisat, zavolat, tak to urob aj skor, lebo toto je plan a plan ti nepomoze...
cuteSTYLE69 napísal: A čo je na tom zle keď nema niekto chuť na sex ? Niesom taký aby som sa ako na prvé pozrel babe na zadok :x :evil: .
To ti beriem. Ja som o "to" prisiel ked som mal 23 rokov, moja priatelka 21 a nemam s tym absolutne problem. Prilezitosti boli, ale mal som svoje dovody. Ak si dokazes sam pred sebou obhajit, posmesne reakcie inych ludi ta trapit nemusia, je to TVOJA sukromna vec. Vacsina ludi ktori o"to" prisli pred 18. rokom zivota z toho nie su nadseni, lebo to nebolo ono. Sex nie je milovanie a je v tom setsakramentsky rozdiel...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Ďakujem vam za rady.

Iba by som chcel poznamenať , že sa jej strašne ale strašne doslova bojím. Ona je taká o akej som vždy sníval a žeby sa mi to poštastilo sa mi vobec nechce veriť ...
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

cuteSTYLE69 napísal:Nie nie oni by boli radi ale zas by mali pripomienky typu : Kto to bol , kolko ma rokov , otec by povedal : davaj si pozor , vies na co je guma a tak ... mne je sa o tom s nimi bavit trapne ...
nechapem co ti na tomto moze byt trapne...to je normalna ludska komunikacia a otec ta len vtipne upozornil ze nechce byt starym otcom...

:D
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Veď ok ale mne to príjemne není ... 8)
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

zvyknes si, rodicia to beru normalne, mal by si aj ty Jasne-je tam generation gap, ale v tomto (v otazke sexuality) sme si vsetci rovni. Aj oni si tym v nejakej podobe presli a je dost mozne, ze aj ty budes taky k svojim detom...
Bat sa jej nemusis, s takym pocitom ju nespoznas...a netvrdil by som, ze je presne taka ako chces, vela veci o nej nevies (vlastna skusenost, a to som svoju priatelku poznal 2 roky ako kamarat, viac sme sa o sebe dozvedeli az potom co sme to spolu "rozbehli" a su to veci, ktore ta mnohemu naucia, pokial to beries vazne) a ked sa jej budes bat ani ju nespoznas...ako v mnohych inych pripadoch aj tu plati - nemas co stratit...len sa netreba na nic hrat ;)
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

To si napśal moc pekne :wink: normalne si mi urobil chuť aby som jej zajtra zavolal . Ďakujem

A okrem toho sme si vo veĺa veci podobný :arrow: názor na život dokonca počúva to čo ja :) :) :)

//autoeditácia príspevku ( 17 Dec 2009, 19:30 )
Inak nechapem je to normalne ? Písal som si s peknou babou dosť dlho , už sme sa chceli stretnuť , teraz mi napisala ,povedal som jej že je pekna a ona odpisala " No vidiš tak kedy sa stretneme ? urobim ti fajku , dlho som ju už nerobila a chýba mi to " ... no je to zdravé ? :? :? :x :x :evil: :evil:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

jasné, že je to zdravé. Chorý by si bol akurát ty, keby si do toho nešiel.

Vieš ako sa ti bude dobre zaspávať po dobrej fajke?!
Napísať odpoveď