KONTROLA-BA

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
attiii
Medium Expert
Medium Expert

KONTROLA-BA

Príspevok od používateľa attiii »

dneska, mi napisal nejaky (podla mojho nazoru fliper:D ) postu taku:

Dobrý deň,

v e-maily Vám zasielame upozornenie zo sekcie Ministerstva vnútra.

Odôvodnenie

Na základe monitorovania Vašej komunikácie ste boli zaradení do sledovacieho programu Sekcie pre ochranu mravnej výchovy detí a mládeže.

Týmto Vám oznamujeme, že ste podozrivý z narúšania mravnej výchovy detí a mládeže.Za sexuálny styk s osobou mladšou ako 15 rokov, nátlakom osoby mladšej ako 15 rokov k sexu, či navádzaním na nevhodné správanie ste vážnym spôsobom porušili príslušné právne predpisy Slovenskej Republiky.

Pre viac informácií budete kontaktovaný osobne, pracovníkom Sekcie pre ochranu mravnej výchovy detí a mládeže. Týmto Vám oznamujeme, že disponujeme kontaktnými údajmi na Vašu osobu, vrátane miesta trvalého bydliska a telefónneho čísla. Nekomunikácia z Vašej strany by mohla celú situáciu len zhoršiť.

V prípade nejasností nás môžete okamžite kontaktovať späť, na tejto adrese.

S pozdravom

ide o to, ze ja ziadnu neobtazujem sexualne ani nic take.. :D a mi pise ze spolupracuju s pokec.sk..

o com by ste mali vediet, je aj to, ze mi dneska napisala holka, a mi dala aj skype, ze tam budeme pisat... ja ze ok.. aaa potom mi pisal aj nieco z historie pokecu, a ze maju aj nejake dokazy zo skype.. ale kedze spolupracuju s pokec.sk, tak skade mozu mat nieco zo skype? :D

je to pravdive?
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Je to úplná peachovina, ďalej sa tým prosím Ťa nezapodievaj, okay? ;). Keby takto riešili každého úchyla na nete, tak by nik nerobil nič iné len chytal "nemravných" ľudí.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Odpíš im. Že im neveríš. Nech ti teda pošlú tvoje číslo a adresu. Prípadne aj rok narodenia.

Alebo inak - Hrať mŕtveho chrobáka.
attiii
Medium Expert
Medium Expert

Tak ja som volal aj s azetom a ze o nicom nevedia. a ze si taky nick moze spravit hoc kto. a po druhe. neexistuje ziadny odbor internetovej komunikacie::D ale co s nim spravit? nejaky navrh na pomstu?::D to len nenecham tak
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

napíš im že si to ohlásil na políciu a že to prešetria ako vážny priestupok v obmedzovaní osobnej slobody či jak sa tomu hovori :) :)
attiii
Medium Expert
Medium Expert

dneska pozeram, zablokovany uzivatel :D
Napísať odpoveď