Problem je v tom, ze psa mame vo voliere, prichadza zima a vzdy, ked mu dam novu vodu, rano je zamrznuta. Rano nestiham ju rozmrazovat a on chudak si tam robi dieru. Co mam urobit, aby voda tak rychlo nezamrzla...aby aspon vydrzala do rana a rano by som mu prilial teplu vodu...
Ja som rozmyslal nad alobalom, ale bud ho dam iba na stenu nadoby (podla mna neefektivne) alebo nebude moct pit.
treba ju nasolit
Ziadna pasivna izolacia ti na taketo nieco nepomoze. Napada ma elektricka odporova podlozka, pouziva sa to napr. v holubnikoch aby nezamrzala voda v napajadlach. http://www.naturalgranen.eu/pdfs/duivenspart_2007.pdf
zobrazena na strane 30
Ja som to riešil, že som mu dával teplú vodu, predsa len ráno sa napije a nejaké 2 hodinky tá voda nezamrzne a po príchode domov to zopakuješ, tak nemôže byť smädný
dnes cestou domov som nad tym rozmyslal a tiez ma napadla sol, ale povedal som si ze bude este viac smadny alebo nebude pit vobec....potom som si spomenul na spiralu (ponorit mu ju tam), ale to sa bojim o jeho zdravie
//napisal som, ze som to zavrhol...vidim, ze budem musiet tu zimu pretrpiet
Ešte neviem či som to pochopil a ako to máš riešené, ale večer keď mu dáš tú vodu (teplú) tak pred spaním mu zober misku dnu a ráno mu ju opäť donesieš (teplú) do voliéry.
Nič v zlom ale nechápem, čo riešiš. Riešenia ála špirála v miske a solená voda mi pripomínajú seriál "A je to".
Riesenim by mohlo byt aj kupenie druhej misky. Jednu bude mat na ranajky a druhu na vecer, pokial sa prva rozmrazi z druhej moze pit. Alebo pocas tuhych mrazov pustit psika dovnutra, ak je to vzhladom k jeho plemenu, velkosti a domovej dispozicii mozne.
neviem no, ale mojej fenke v obdobi ket zamrza voda staci naliat raz denne, aj tak sa napije iba trocha a zvysok zamrzne.. a funguje uz takto 9 rokov a nejak jej to nechyba
brainwirm napísal:neviem no, ale mojej fenke v obdobi ket zamrza voda staci naliat raz denne, aj tak sa napije iba trocha a zvysok zamrzne.. a funguje uz takto 9 rokov a nejak jej to nechyba
Raz za den? to tak malo pije? A ma tvoj havko nejake zvyky? napr pytat vodu. Moje hafi ked pytaju tak strnga miska, vtedy viem.