mám na predaj tento gamepad, je bielej farby, vhodný ako pre konzolu Xbox 360 tak aj pre PC. je nový no bez obalu. Len samotný gamepad. je dovezený zo zahraničia... V prípade záujmu sem upnem aj foto, pošlem aj na dobierku.
Cenu by som si predstavoval okolo 33€. nový stojí cez 45€.
predávam aj mimo fóra.
lukas342 napísal:mám na predaj tento gamepad, je bielej farby, vhodný ako pre konzolu Xbox 360 tak aj pre PC. je nový no bez obalu. Len samotný gamepad. je dovezený zo zahraničia... V prípade záujmu sem upnem aj foto, pošlem aj na dobierku.
Cenu by som si predstavoval okolo 33€. nový stojí cez 45€.
predávam aj mimo fóra.
lukas342 napísal:no je to možné že ešte niečo treba k tomu... ja to predávam tak ako som to dostal. mne to je nanič keďže xbox nemám a na pc hrám len sviatočne...
Takze tym padom mas klasicky XBOX 360 wireless ovladac ktory na PC nerozbehas... vid teda cena co som napisal vyssie
lukas342 napísal:no prepáč ale čítať chvalabohu ešte viem a vidím že tam je napísané Microsoft Wireless Controller for Windows & Xbox 360
HALOOO!!!!!!
Si nechapavy alebo co, NA ZAPOJENIE DO PC POTREBUES VYSIELAC!!!! ktory sa standartne predava s ovladacom vid balenie vyssie. TEN NEMAS!!! ako teda zapojis ten ovladac do PC? cez WIFI alebo Bluetooth?