Ak nepojdes tak uz naozaj nepochopim tvoje zmyslanie a po com viac mozes este tak tuzit ??? po rozhovore ?cuteSTYLE69 napísal:To si napśal moc peknenormalne si mi urobil chuť aby som jej zajtra zavolal . Ďakujem
A okrem toho sme si vo veĺa veci podobnýnázor na život dokonca počúva to čo ja
![]()
![]()
![]()
//autoeditácia príspevku ( 17 Dec 2009, 19:30 )
Inak nechapem je to normalne ? Písal som si s peknou babou dosť dlho , už sme sa chceli stretnuť , teraz mi napisala ,povedal som jej že je pekna a ona odpisala " No vidiš tak kedy sa stretneme ? urobim ti fajku , dlho som ju už nerobila a chýba mi to " ... no je to zdravé ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sám neviem ako ďalej ...
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Ježííííííííííš maria ....
vy ste fakt ^_^ . Bože ja po tom netužim !
//autoeditácia príspevku ( 17 Dec 2009, 20:41 )
.
//autoeditácia príspevku ( 17 Dec 2009, 20:41 )
Jasne že po rozhovore + bozkavanie nič viacnestik napísal:Ak nepojdes tak uz naozaj nepochopim tvoje zmyslanie a po com viac mozes este tak tuzit ??? po rozhovore ?
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
Reanimated
Medium Expert
Chlapci, by som povedal, ze nema potrebu stretnut sa s promiskuitnou babenkou...alebo ju mozem nazvat aj inac...vztah si asi predstavuje s inym priebehom ako pre vas, vy zacnete fajkou, on zacne tym, ze zisti co to je za cloveka co mu to neskor urobi 
A neviem preco donho vlastne hustite, ked nechce, tak nechce,jeho bordel...ja by som tiez takto vztah nechcel zacat
A neviem preco donho vlastne hustite, ked nechce, tak nechce,jeho bordel...ja by som tiez takto vztah nechcel zacat
-
mirak2
Hardcore addict
z toho prveho to znie jak keby si mal 70 a hrozil by ti pri sexe infarkt a z toho druheho jak keby 15...signaly ze sa ti paci jej chces vyklipkavat ocami morzeovkovo?cuteSTYLE69 napísal:plusminus o sex nemam zaujem a ona tiež nie , okrem toho som z toho už vyrástol ...
Zavolat je neni problem len nechcem aby si myslela že jej nadbieham ...
ty si fakt naruseny nejakym sposobom
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
Shark NX
Addict
Nie ... Pozret sa na Chlapsku rit ... a ked ti poleti slina ... Vies co, Vies co? No si proste v pi..cuteSTYLE69 napísal:Jediny narušeny si tu ty ! Nejde o to že by som sa bal sexu ale takto spoznať človeka nechcem !
No čo som už takej povahyopatrný ,hannblivý a čo ? Mam sa teraz poskladať alebo vyzuť?
Ale dakujem za rozveselenie ... Ked som si precital prvy prispevok, povedal som si: Mozno nie si taky trotel. Napisem ti nieco povzbudzujuce.
Tubduduc ... Chyba, podla vsetkeho Si
No proste to nechce robiť, nie je jej to príjemné, buď sa s tým zmieriš alebo si hľadaj druhú babu.ccimo napísal:hughito: to nieje len o tom ci si umyjes ako ty hovoris "cikulu". niektore zeny su uz raz take sice neviem preco, ale ak mi to povies tak budem rad
-
Bushido
Medium Professional
Práve naopak, do toho treba dorásť...cuteSTYLE69 napísal:plusminus o sex nemam zaujem a ona tiež nie , okrem toho som z toho už vyrástol ... vieš ja som jej chcel dať pusu ale bál som sa že sa zlakne a ju vylakam a potom by sa so mnou ani nechcela kamosit ... okrem toho v nasej debate spomenula že chatovanie na internete je hlupost lebo nikdy nevies co mas brat vazne ...
samozrejme ked by som bol spoteny tak nie, aj ked vyjdem prave zo sprchy tak nic, presne niektore su take a mam smolu ze mam teraz taku, byvalej to nerobilo problemhughito napísal:Treba raz za čas umyť aj cikulu, potom to môžno pôjde.
No tak vidíš, musíš si určite priority, či je to pre teba až také dôležité, alebo sú aj dôležitejšie veci.kvoco napísal:samozrejme ked by som bol spoteny tak nie, aj ked vyjdem prave zo sprchy tak nic, presne niektore su take a mam smolu ze mam teraz taku, byvalej to nerobilo problem