ja mam tu istu a nespadlo mi to ani raz grafikou to asi nebude skus iny crackaviceN napísal:neviete mi preco to hocikedy spadne? proste ako keby som pouzil ALT+F4..samo od seba...karta ati 4670
Call of Duty: Modern Warfare 2
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
thx...robilo to asi koli COOP-u co je od teknogods...Ryan_Cooper_33 napísal:ja mam tu istu a nespadlo mi to ani raz grafikou to asi nebude skus iny crack
:DDD to by si mohol vedetSapo napísal:Zdravim, mam na vas jednu prosbu. Mozete mi vysvetlit ktory mod co znamena? napr. aky je rozdiel medzi tdm a Mercenary tdm, hardcore tdm... atd. bol by som rad keby ste mi napisali kazdy mod co znamena. Niektore viem ale aj tak, dakujem
//priloha
//autoeditácia príspevku ( 18 Dec 2009, 18:23 )
a ked uz tak ked ukazes na niaky mod tak sa ti vedla neho napise co je to zac
-
Sphinx
Addict
Navod ako rozbehat MP na MW2
PART ONE :- nainstalujete si Zero Gear Beta na nove steam Account
http://myzerogear.com/beta/invite.php vlaozte svoj email a skontrolujte si pozvanku
2kluc ktory dostanete si registrujte v steame Activate a product on Steam
3stiahnite si tu hru
4v hre zruste update steam --> My games--->pravy click -> properties -> Update ---> Automatic updates ---> select Do not automatically update ... zavrite steam
PART TWO :- zkopirujte Modern Warfare 2 zlozku do Steamu ..
1.chodte do( :\Program Files (x86)\Steam) now go to \steamapps\common\zero gear\Server a zmazte vsetko co tam je
2.nakopirujte MW2 -obsah zlozky !sem
PART THREE :- stiahnite si toto xxx poslem cez ss alebo na lamkach,WX ..
1.vlozte do prislusnej zlozky prepiste a spustite cez Zero Gear v steame ...
Odskusane a funkcene k 20.12.09
PART ONE :- nainstalujete si Zero Gear Beta na nove steam Account
http://myzerogear.com/beta/invite.php vlaozte svoj email a skontrolujte si pozvanku
2kluc ktory dostanete si registrujte v steame Activate a product on Steam
3stiahnite si tu hru
4v hre zruste update steam --> My games--->pravy click -> properties -> Update ---> Automatic updates ---> select Do not automatically update ... zavrite steam
PART TWO :- zkopirujte Modern Warfare 2 zlozku do Steamu ..
1.chodte do( :\Program Files (x86)\Steam) now go to \steamapps\common\zero gear\Server a zmazte vsetko co tam je
2.nakopirujte MW2 -obsah zlozky !sem
PART THREE :- stiahnite si toto xxx poslem cez ss alebo na lamkach,WX ..
1.vlozte do prislusnej zlozky prepiste a spustite cez Zero Gear v steame ...
Odskusane a funkcene k 20.12.09
-
Sphinx
Addict
spustas to cez steam cez to zerogear?... ja hram uz cez 3 hodky .. uff a uz ma to prestava aj bavitaviceN napísal:mne to nefunguje...chvilu hram a potom "Steam Connect failed"...spravil som podla navodu...kde moze byt problem? mam tam teknogods veci nejake a prepisal som vsetko podla navodu...