vykon grafiky !!!
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
vykon grafiky !!!
ako ja uz naozaj neviem zakladam novu temu pretoze problem s ovladacom nemam teraz mam problem s vykonom ako mat 10 fps na cs 1.6 na grafickej karte ATI Sapphire HD3650 512MB (128) aktiv 2xDVI AGP je normlane ? na GeForce fx 5700 som maval 70 az 100 v com to moze byt ? 
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak preinstaloval som windows a stale to iste da sa povedat nejde mi ani 3d mark 05 ani 06 vzdy zamrzne vid. ss nechapem uz ... to iste aj ked som teraz zapol timeshift vytazenie cpu na 98% a nic
tunak je ta graficka co som si kupil http://cmcdata.ekatalog.biz/zbozi/ati-s ... p=z:126513 te frekvencie co tam pisu ani zdaleka nema ako tak som ju nataktoval a dole je vysledok ako najviac sa da ale ta teplota waa
navyse ta grafika vobec nevypada tak ako na tom obrazku ... chladic je uplne iny
crysis mi spusti ale seka to ako pes
//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2009, 1:43 )
este vam nazorne predvediem jednu ukazku
prvy ss som otoceny oproti mape 100 fps pohoda
druhy ss otocny na mapu 8 fps low kde je chyba ? na starej grafike minimalne 70-80 fps a kuknite 3 ss te textury vypadaju uplne divne a pohybuju sa normalne ked kukam do steny 
navyse ta grafika vobec nevypada tak ako na tom obrazku ... chladic je uplne iny
crysis mi spusti ale seka to ako pes
//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2009, 1:43 )
este vam nazorne predvediem jednu ukazku