Viazanie seminarnej práca

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
BorisSVK
Medium Expert
Medium Expert

Viazanie seminarnej práca

Príspevok od používateľa BorisSVK »

Ako sa viažu seminárky? Stači kupiť niečo v papiernictve alebo musim isť do niakého viazatštva? Pytam sa na hrebenove viazanie.
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Na hrebeňovú väzbu Ti stačí prístroj, na inú väzbu potrebuješ ísť do copexu, cofaxu, alebo fax copy a tam Ti to za poplatok spravia. Tak isto tam robia ja hrebeňovú väzbu.
BorisSVK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BorisSVK »

uplink napísal:Na hrebeňovú väzbu Ti stačí prístroj, na inú väzbu potrebuješ ísť do copexu, cofaxu, alebo fax copy a tam Ti to za poplatok spravia. Tak isto tam robia ja hrebeňovú väzbu.
pristroj? ked potrebujem na hrebenovu väzbu pristroj tak tiež musim isť niekam, nie?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ten prístrojje manuálny (cele to predierkuješ a zviažeš pohybom páky) a veľkosťou možno ako písací stroj. Ak to ale potrebuješ iba na jednu prácu, netreba ti ho kupovať. Spravia to v každom copy centre, výjde to relatívne lacno
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

U nas existuje taka nasuvacia lista s priehladnym obalom. Zviazes si to cele sam, iba na jednom konci roztiahnes listu a tlacis papiere dnu a zaroven listu druhymsmerom. Predava to u nas teta v CopyCentre, ked sa uz ponaucila z tych dlhych radov ked kazdy chcel hrebenovku, a profaci to beru rovnako ako keby si to doniesol v hrebeni.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jj za tu nasuvaciu lobujem aj ja :-) ... aspon ked prides dodatocne na to ze je nieco naprd, tak to mas opravene za par seknud a pritom to je pevne a dostatocne vzhladne :-) ... na seminarku by som povedal ze staci bohato ... uz nejake dolezitejsie prace by mali byt viazane adekvatne ich dolezitosti :-) ...

((inak u nas bohato staci, ked su tieto bezne lama prace zcvaknute :-) )) ...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja by som si dala spraviť hrebeňovú väzbu, to ta vyjde okolo eura. tá nasúvacia je fajn, ale pokiaľ to máš hrubé, tak ti to nemusí držať.
Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Antonio_Salieri »

alebo si ju zaknihuj ak chceš byť cool a mať u profesora malé bezvýznamné plus :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

bolek napísal:Ja by som si dala spraviť hrebeňovú väzbu, to ta vyjde okolo eura. tá nasúvacia je fajn, ale pokiaľ to máš hrubé, tak ti to nemusí držať.
prave pokial viem, tak sa robi viac sirok a dlzok tych list (na rozne formaty) ... kazda ta sirka je na urcity priblizny pocet listov ... je to z pruzneho plastu, takze je rozne kolko zmestis ... ale zasadne cim viac listov az predpokladaneho limitu listy, tym lepsie to bude drzat :-) ...
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

nordkapp_pb ma pravdu, u nas to predavaju v niekolkych sirkach podla toho kolko stranovu pracu chces do toho napchat :) ma to tiez ekonomicku vyhodu, pretoze na skole mojej priatelky im stale po skonceni rocnika vracaju seminarne prace a tie listy sa daju znova pouzit na dalsie seminarky...takze mozes kludne tocit cele studium 10-20 takychto vazieb, v klude domova kedykolvek si ich zviazes pripadne vyberies a mozes doplnit stranu, nemusis nikde stat v sore a cakat kym ti to predieruju aby si to mohla odovzdat a oni to aj tak nakoniec vyhodia :)
Napísať odpoveď