Viazanie seminarnej práca
Viazanie seminarnej práca
Ako sa viažu seminárky? Stači kupiť niečo v papiernictve alebo musim isť do niakého viazatštva? Pytam sa na hrebenove viazanie.
pristroj? ked potrebujem na hrebenovu väzbu pristroj tak tiež musim isť niekam, nie?uplink napísal:Na hrebeňovú väzbu Ti stačí prístroj, na inú väzbu potrebuješ ísť do copexu, cofaxu, alebo fax copy a tam Ti to za poplatok spravia. Tak isto tam robia ja hrebeňovú väzbu.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ten prístrojje manuálny (cele to predierkuješ a zviažeš pohybom páky) a veľkosťou možno ako písací stroj. Ak to ale potrebuješ iba na jednu prácu, netreba ti ho kupovať. Spravia to v každom copy centre, výjde to relatívne lacno
U nas existuje taka nasuvacia lista s priehladnym obalom. Zviazes si to cele sam, iba na jednom konci roztiahnes listu a tlacis papiere dnu a zaroven listu druhymsmerom. Predava to u nas teta v CopyCentre, ked sa uz ponaucila z tych dlhych radov ked kazdy chcel hrebenovku, a profaci to beru rovnako ako keby si to doniesol v hrebeni.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
jj za tu nasuvaciu lobujem aj ja
... aspon ked prides dodatocne na to ze je nieco naprd, tak to mas opravene za par seknud a pritom to je pevne a dostatocne vzhladne
... na seminarku by som povedal ze staci bohato ... uz nejake dolezitejsie prace by mali byt viazane adekvatne ich dolezitosti
...
((inak u nas bohato staci, ked su tieto bezne lama prace zcvaknute
)) ...
((inak u nas bohato staci, ked su tieto bezne lama prace zcvaknute
-
Antonio_Salieri
Light Star
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
prave pokial viem, tak sa robi viac sirok a dlzok tych list (na rozne formaty) ... kazda ta sirka je na urcity priblizny pocet listov ... je to z pruzneho plastu, takze je rozne kolko zmestis ... ale zasadne cim viac listov az predpokladaneho limitu listy, tym lepsie to bude drzatbolek napísal:Ja by som si dala spraviť hrebeňovú väzbu, to ta vyjde okolo eura. tá nasúvacia je fajn, ale pokiaľ to máš hrubé, tak ti to nemusí držať.
nordkapp_pb ma pravdu, u nas to predavaju v niekolkych sirkach podla toho kolko stranovu pracu chces do toho napchat
ma to tiez ekonomicku vyhodu, pretoze na skole mojej priatelky im stale po skonceni rocnika vracaju seminarne prace a tie listy sa daju znova pouzit na dalsie seminarky...takze mozes kludne tocit cele studium 10-20 takychto vazieb, v klude domova kedykolvek si ich zviazes pripadne vyberies a mozes doplnit stranu, nemusis nikde stat v sore a cakat kym ti to predieruju aby si to mohla odovzdat a oni to aj tak nakoniec vyhodia