Čaute takže názov témy Vám určite napovedal o čo ide.
Základná doska - Gigabyte GA-M57SLI-S4 (komplet príslušenstvo, krabica, papiere a možno aj záruka)
CPU - AMD Athlon X2 6000+ jadro brisbane, základný takt 3,1GHz, 89W (s krabicou, bez BOX chladiča, možno by som našiel aj faktúru so záručným listom)
Chladič CPU - Arctic Freezer Xtreme Rev. 1 (komplet balenie, záruka)
GPU - ASUS EN9800GTX+ (bez príslušenstva, bez krabice, záruka cez jedného človeka)
Pamäte - OCZ Special Ops Edition 2x 1GB, DDR2, 800MHz, CL5 (bez záruky, bez plastového obalu)
HDD - Western Digital WD160AAS-00PSA0 (bez záruky, bez krabice)
HDD - Hitachi HDS721616PLA380 (bez záruky, bez krabice)
Optická jednotka - HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N (bez krabice, bez záruky)
Zvuková karta - C-Media CMI8738/C3DX Audio Device (bez záruky, bez krabice, našiel som ju doma. slúchadlá hrajú na nej lepšie ako na integrovanej zvukovej karte, no repro sústava má problém. iba šuští)
PSU - Enermax Liberty 500W Cable Management (komplet príslušenstvo, krabica, bez záruky)
Skrinka - CoolerMaster Centurion 532 s presklenou bočnicou (bez krabice, bez záruky)
Monitor - Samsung SyncMaster 206BW (komplet príslušenstvo, krabica, záruka)
Reproduktory - Genius HF 5000 5.1 tmavé (príslušenstvo, krabica, bez záruky)
Klávesnica - iTec AK101 (krabica, ak by som našiel doklad, bola by aj záruka)
Myš - Trust celopodsvietená (model neviem, bez krabice, bez záruky)
Myslím, že by to malo byť všetko. Ak sa niekomu chce skúste mi to prosím iba oceniť. Ak som na niečo zabudol, tak to určite časom doplním. Ďakujem.
I: informačne sa pýtam na hodnotu mojej zostavy
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: I: informačne sa pýtam na hodnotu mojej zostavy
Základná doska - Gigabyte GA-M57SLI-S4 (komplet príslušenstvo, krabica, papiere a možno aj záruka) - 30 evri
CPU - AMD Athlon X2 6000+ jadro brisbane, základný takt 3,1GHz, 89W (s krabicou, bez BOX chladiča, možno by som našiel aj faktúru so záručným listom) - 30 evri
Chladič CPU - Arctic Freezer Xtreme Rev. 1 (komplet balenie, záruka) - 15 evri
GPU - ASUS EN9800GTX+ (bez príslušenstva, bez krabice, záruka cez jedného človeka) 70-80 evri
Pamäte - OCZ Special Ops Edition 2x 1GB, DDR2, 800MHz, CL5 (bez záruky, bez plastového obalu) 30 evri
HDD - Western Digital WD160AAS-00PSA0 (bez záruky, bez krabice) - 10 evri
HDD - Hitachi HDS721616PLA380 (bez záruky, bez krabice) - 10 evri
Optická jednotka - HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N (bez krabice, bez záruky) - 10 evri
Zvuková karta - C-Media CMI8738/C3DX Audio Device (bez záruky, bez krabice, našiel som ju doma. slúchadlá hrajú na nej lepšie ako na integrovanej zvukovej karte, no repro sústava má problém. iba šuští) - bezcenné
PSU - Enermax Liberty 500W Cable Management (komplet príslušenstvo, krabica, bez záruky) - 50-60 evri
Skrinka - CoolerMaster Centurion 532 s presklenou bočnicou (bez krabice, bez záruky) - 15 evri
Monitor - Samsung SyncMaster 206BW (komplet príslušenstvo, krabica, záruka) - 50 evri
Reproduktory - Genius HF 5000 5.1 tmavé (príslušenstvo, krabica, bez záruky) - 15 evri
Klávesnica - iTec AK101 (krabica, ak by som našiel doklad, bola by aj záruka) - bezcenné
Myš - Trust celopodsvietená (model neviem, bez krabice, bez záruky) - 10 evri
Ak si férový týpek a predáš to známemu, tak dokopy za všetko 390-410 eur,
Ak sa chceš na tom aspoň trošičku nabaliť, tak 430 eur
Ak nájdeš nejakého dementa tak 450-500 eur,
Viac Ti za to nedá asi nik ani o korunu.
Veľmi podobnú zostavu bez LCD panelu, Optickej mechaniky, bez reprákov, klávesnice a myši a s horšou skrinkou [Enermax Chakra], ale lepším chladením [Noctua power] a horšou VGA [8800 GTS 512 OC 2 G92] som predal za 135 evri užívateľovi C0lder
...
Ceny vedľa komponentov som uviedol keď ich predáš samostatne, vopred píšem NEROB TO, neoplatí sa to. A je tam risk pri rozoberaní a posielaní po jednom že to nedoručia dobre, môžeš na tom prerobiť a dosť kruto...
CPU - AMD Athlon X2 6000+ jadro brisbane, základný takt 3,1GHz, 89W (s krabicou, bez BOX chladiča, možno by som našiel aj faktúru so záručným listom) - 30 evri
Chladič CPU - Arctic Freezer Xtreme Rev. 1 (komplet balenie, záruka) - 15 evri
GPU - ASUS EN9800GTX+ (bez príslušenstva, bez krabice, záruka cez jedného človeka) 70-80 evri
Pamäte - OCZ Special Ops Edition 2x 1GB, DDR2, 800MHz, CL5 (bez záruky, bez plastového obalu) 30 evri
HDD - Western Digital WD160AAS-00PSA0 (bez záruky, bez krabice) - 10 evri
HDD - Hitachi HDS721616PLA380 (bez záruky, bez krabice) - 10 evri
Optická jednotka - HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N (bez krabice, bez záruky) - 10 evri
Zvuková karta - C-Media CMI8738/C3DX Audio Device (bez záruky, bez krabice, našiel som ju doma. slúchadlá hrajú na nej lepšie ako na integrovanej zvukovej karte, no repro sústava má problém. iba šuští) - bezcenné
PSU - Enermax Liberty 500W Cable Management (komplet príslušenstvo, krabica, bez záruky) - 50-60 evri
Skrinka - CoolerMaster Centurion 532 s presklenou bočnicou (bez krabice, bez záruky) - 15 evri
Monitor - Samsung SyncMaster 206BW (komplet príslušenstvo, krabica, záruka) - 50 evri
Reproduktory - Genius HF 5000 5.1 tmavé (príslušenstvo, krabica, bez záruky) - 15 evri
Klávesnica - iTec AK101 (krabica, ak by som našiel doklad, bola by aj záruka) - bezcenné
Myš - Trust celopodsvietená (model neviem, bez krabice, bez záruky) - 10 evri
Ak si férový týpek a predáš to známemu, tak dokopy za všetko 390-410 eur,
Ak sa chceš na tom aspoň trošičku nabaliť, tak 430 eur
Ak nájdeš nejakého dementa tak 450-500 eur,
Viac Ti za to nedá asi nik ani o korunu.
Veľmi podobnú zostavu bez LCD panelu, Optickej mechaniky, bez reprákov, klávesnice a myši a s horšou skrinkou [Enermax Chakra], ale lepším chladením [Noctua power] a horšou VGA [8800 GTS 512 OC 2 G92] som predal za 135 evri užívateľovi C0lder
Ceny vedľa komponentov som uviedol keď ich predáš samostatne, vopred píšem NEROB TO, neoplatí sa to. A je tam risk pri rozoberaní a posielaní po jednom že to nedoručia dobre, môžeš na tom prerobiť a dosť kruto...