Plastické operácie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Neviem ci sa zmena pohlavia rata medzi plasticke operacie, ale mam pocit ze to je to po com tuzi autor temy :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ak daný človek trpí nejakou vadou, nevie sa s tým vyrovnať, tak prečo nie ? Keď mu to pomôže, úplne to schvaľujem.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

hughito napísal:Ak daný človek trpí nejakou vadou, nevie sa s tým vyrovnať, tak prečo nie ? Keď mu to pomôže, úplne to schvaľujem.
Presne presne a hlavne sa bude cítiť človek aj po psychickej stranke lepšie.

Prosím ADM/MOD o premazanie spamu od Grim-Reaperka , zvonenie33

//autoeditácia príspevku ( 17 Dec 2009, 16:22 )
Muffi napísal:CuteSTYLE69 - tvoje naj témy
Plastické operácie
Metrosexualita
"fake" okuliare
Vybielenie kosti
Urob si sám - o náhrdelníkoch a náramkoch
Poradte šampón
Úprava obočia -> muži
Piercing
Ak ťa naozaj trápia najmä takéto veci, odporúčam ti prihlásiť sa na fórum nejakého dámskeho módneho magazínu. Tam budeš ako ryba vo vode. :smt119
Ale aby som nehovoril len od témy - Plastické operácie beriem ako každé iné - nechaj sa rezať len keď nie je iné východisko. :nono1:
No a čo ma ako byť ? A vieš nejake divčenske diskusne forum na urovni ? :o
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

proti plastikam nemam nic ... kto chce nech sa da rezat pre malichernosti :-) kazdopadne neni nad prirodne kozy, nos do ktoreho mozes dostat a neodpadne ti a jazvy z vietnamu :-D

OT: ja zas chcem od modov k vianociam pre cutestylea rank butt lover :-D :-P :-P ...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Pozor, CuteStyle, tvoja požiadavka o premazanie názorov, ktoré sa ti nepozdávajú, pričom SÚ k téme, hraničí s cenzúrou za komunizmu. Nemysli si, že modi ti tu budú fungovať ako nárazníky a budú mazať iba tak na tvoju ochranu všetko, čo by mohlo nalomiť tvoju "krehkú osobnosť".

Už raz boli zmazané aj moje príspevky, ktoré sa témy týkali, ale napíšem to ešte raz - pokiaľ nie si sám so sebou spokojný a daná chyba nie je deformáciou od narodenia, prípadne spôsobená nejakou nešťastnou náhodou, tak navštív psychiatra, prípadne pána profesora Prígla, ktorý ma pár rokov učil psychológiu a nejak takto nám podobné prípady interpretoval. On ti to celkom polopaticky vysvetlí...

A ešte raz na záver: ak chceš, po kolektívnej dohode s ostatnými členmi fóra ťa môžeme oslovovať v ženskom rode, ja s tým žiaden problém nemám, ak ti len to ku šťastiu chýba...
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

No a čo ma ako byť ? A vieš nejake divčenske diskusne forum na urovni ?
lesk.sk ?
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

seth82 tebe by pomohla operácia jedine mozgu ...

Kde som napísal , že som neni spokojný s tým ako vyzerám ?

//až na to že sa mi nepáči účes aký teraz mám

A príspevky k téme sú narážky a hlúpe pripomienky k užívatelovi ? Daj sa liečiť a potom sem piš tvoje kktske naražky ! Si dement !
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

cuteSTYLE69 napísal:No a čo ma ako byť ? A vieš nejake divčenske diskusne forum na urovni ? :o
feministky.com :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

cuteSTYLE69: môj mozog by si chcel mať :) Ja žiadnu operáciu nepotrebujem a zatiaľ mi nepreskakuje, nesúdim to ja, súdia to moji známi. K tvojej spokojnosti s výzorom sa radšej už nevyjadrujem, túto tému si istotne založil iba pre srandu.

Nuž a tá posledná časť - liečiť sa nedám, pretože okrem nadváhy nemám problém so zdravím, zato ty celkom slušne kandiduješ na post lokálneho cvoka a to celkom dobrovoľne (tvoja poznámka o tvojom účese to potvrdzuje)...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Veľkosť hrášku nepotrebujem :wink: . Teraz mi povedz čo je na tom zle keď sa niekto o seba stara (kludne až prehnane) a stava sa to jeho konickom ? A už vôbec nechapem prečo tu pišeš keď je toto smiešna tema ? Potrebuješ si dokázať svoje veľké ego ? Fakt nechapem ... nepaci sa mi tema ? A co tak tam nepostujem nie ?
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

cuteSTYLE69 napísal:Veľkosť hrášku nepotrebujem :wink: . Teraz mi povedz čo je na tom zle keď sa niekto o seba stara (kludne až prehnane) a stava sa to jeho konickom ?
Presne to "až prehnane". :roll:
Keď sa o seba niekto stará v zmysle, že sa snaží nepôsobiť ako sedlák z ulice (roztrhané oblečenie, strapatý, smrdí), tak je to v pohode. Ale keď to chlap (?) preháňa (teda trávi dlhý čas v kúpeľni, priveľmi sa stará o svoj účes a pod.), tak to je choré. To ani neviem, čo je horšie, lebo oba dva (sedliacký výzor aj absolut metro) sú extrémy.

A čo sa týka plastických: ak si to telo skutočne nevyžaduje (niektorí to už vysvetlili), tak s nimi nesúhlasím a to ako u chlapov, aj u žien.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

cuteSTYLE69: Ja prestávam chápať tvoju logiku. Keď už sám v príspevku použiješ slovo "prehnane", o čom to svedčí? Že si to aj sám uvedomuješ. Tak ako je zlé, keď sa stane niekomu koníčkom prejedanie, spanie, sedenie na zadku, tak isto je to zlé aj v tomto prípade. A prečo tu píšem? To akože ak sa mi nepáči tvoje konanie a prístup, tak tu automaticky nemám písať? Toto je diskusné fórum a každý prispieva kam chce, bez ohľadu na to, či sa jeho názor zhoduje s väčšinou alebo s názorom zakladateľa témy, alebo nie. Zároveň si prestaň domýšlať a vykresľovať tu rozprávky o mojom egu, veľkosti môjho mozgu, atď, je to trápne.

//pre karmistu> rozdiel medzi spamom a príspevkom k téme viem celkom slušne rozoznať, poučky nepotrebujem. OK, tento príspevok možno celkom k téme nie je, ale je jediný. Príspevkov od veci tu nachádzam viacero a nikoho očividne nevzrušujú.

Kinjeril: ja som si toho vedomý, rozhodnutie som akceptoval, ale spomenúť som ho mohol, alebo nie? V tejto téme končím, nech máte radosť...aj tak sa hovorí "komu niet rady, tomu niet pomoci."
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Ja nemám nič proti opačným názorom , kludne si vyjadri svoj názor ale nie hneď osočovať :!:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Prestante spamovat a vyjadrujte sa k teme.
Flamovat si mozte icq, msn, ...

seth82 - co sa premaze a co nie, o tom rozhodnu modi. Ak mas neaky osobny problem s autorom temy, tak ju proste ignoruj ako aj jeho posobenie na fore.
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

platicke operacie - a preco nie ?
kazdy clovek ,ktory sa na to da , musi byt oboznameny s moznymi rizikami operacie, to je zaklad a ked to prospeje hlavne psychike , preco nie ?

myslim si, ze vascina ludi, ktori sa na to da, nevedia o tom, ze po operacii byva dost intezivna bolest a potom regeneracny cas byva dlsi, ako si predstavuju.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ja plasticke neodsudzujem ale ani nepotrebujem. Ten komu chyba, nech si ju s radostou spravi. :)
Solle
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Solle »

Moj nazor je taky ako Plasmov. Kto tu operaciu chce, nech si tu radost spravi. I ked stoji to dost penazi a su potom jazvy.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Solle
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Solle »

Dobre no, ked si kamaratka sla vyoperovat znamienko ostala jej tam pekna jazva, mozno uz su ine druhy operacii, neviem-nesledujem to...Na čo. Aky bezny chalan pojde na plasticku operaciu? Zaujimalo by ma na aku? Prsia? Nos? ... Na chlapa sa plastika velmi nehodi... 8)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

solle - na plastiku môže ísť chlap napríklad po automobilovej nehode s deformáciou v tvárovej časti. Alebo aj čisto prozaický "vianočný" dôvod-horiaci vianočný stromček od nekvalitného činskeho osvetlenia a následné popáleniny 3.stupňa... prípadov sa dá pri dobrej fantázii nájsť celá rada :wink: Alebo aj pri vrodenej deformite nosovej prepážky, pokiaľ mu už začne silne vadiť neustály zápal nosových dutín.
Napísať odpoveď