Neviem ako dalej.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
n00b
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Neviem ako dalej.

Príspevok od používateľa n00b »

Ahojte.

Pokusim sa vam opisat co najlepsie moju situaciu.
Na jednej akcii u kamarata som sa spoznal s jednou babou. (volajme ju Martina) Najskor sme sa rozpravali. Bola velmi prijemna a zistil som ze mame vela spolocne.
Ako cas plinul boli sme cim dalej tym vacej opity :D a tak sme sa potom neskor oddelili od ostatnych a kus sa pozabavali :P

Ked sme sa vsak stretli o par dni na chodbe v skole tak sme sice po sebe pozerali ale nikto z nas sa nepozrdavil. tak to islo par dni dalej.

Neskor na druhej akcii som spoznal jej najelpsiu kamosku s ktorou sme sa tiez spolu kus za opitosti zabavali :P Z toho co som sa s touto jej najlepsou kamaratkou rozpraval, som sa dozvedel, ze Martina si o mne mysli ze akonahle si s babou uzijem sa o nu dalej uz nezauimam.

Ja vsak chcem nadviazat hlbsi vztah s Martinou a teraz neviem ako dalej.
Ako vravim od tej prvej akcie sme sa vobec ani neezdravili ani sa nerozzpravali, no ja to chcem zmenit.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

sak za nou normalne chod nie? povedz jej ze to tak nieje ze by si sa o nu uz nezaujimal atd... to je taky problem?

ludia doriti - komunikacia viazne posledne roky ci co? treba pouzivat mozog a usta - nepoviem, keby si na tu babu nemal ziadny zachytny bod, ze nevies ako sa jej prihovorit, ale ked ste spolu nieco mali? zomg
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A prečo ste sa v škole na chodbe nepozdravili? Asi ona čakala na Tvoj pozdrav a Ty na jej. Ak máš o ňu záujem, tak Ti nič iné neostáva iba sa jej začať zdraviť a nadviazať s ňou nejaký rozhovor.
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa n00b »

Ano aj ja si myslim ze to bolo tak ze ona cakala na to ze sa pozdravim prvy ja a ja som zase cakal ze ona :P

Kazdopadne ako s nou mam nadviazat rozhovor ked si omne mysli to co si mysli?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Akoze logika kam zmizla z tohto sveta? Tak najprv sa opiti olizujete. Ona si mysli, ze ked sa s holkou zabavis, tak uz o nu nemas zaujem. Ty jej to chces vyvratit tak, ze ju ani nepozdravis...chapes kam tym smerujem? Ty chces daco ukazat jej tak preco jak drbo cakas kym ona pozdravi prva?

A ako pisal maki...komunikacia, ludia to je riesenie na 90% problemov co sa tu rozoberaju.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Maki: Usta teda pouzivat treba, suhlasim. :D

Pre toho nestastnika vyssie (chap autor temy). Mas problem sa pozdravit niekomu koho poznas aj osobne? Preboha, chod za nou a ozvi sa. ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To sú tie dnešné sociálne siete, vyhľadaj si na FB a hoď do priateľov.. :roll:

Nepoviem nič, keby si mal problém sa jej prihovoriť keby vami nič nebolo, ale už ste spolu niečo zažili ( aj keď pod vplyvom ) a fakt neviem, kde to viazne.
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Neviem ako dalej.

Príspevok od používateľa MIRV »

n00b napísal:Ako vravim od tej prvej akcie sme sa vobec ani neezdravili ani sa nerozzpravali, no ja to chcem zmenit.
Otvor ústa, vydávaj artikulované zvuky...volá sa to reč.

Ak si o tebe myslí to čo si myslí, tak jej povedz, že to nie je pravda a vysvetli jej situáciu...že si s ňou nehovoril, lebo si čakal, že ťa naučia na internete rozprávať, že si čakal, že ona sa ozve prvá a blá blá blá :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No v prvom rade musíš s ňou komunikovať a na začiatok je "Ahoj" skvelá voľba.

BTW: Vzťahy čo začínajú sexom sú úplne o hovne. Ale možno budeš mať šťastie :)
luculiiik
Light Star
Light Star

Re: Neviem ako dalej.

Príspevok od používateľa luculiiik »

Ako cas plinul boli sme cim dalej tym vacej opity :D a tak sme sa potom neskor oddelili od ostatnych a kus sa pozabavali :P

Neskor na druhej akcii som spoznal jej najelpsiu kamosku s ktorou sme sa tiez spolu kus za opitosti zabavali :P Z toho co som sa s touto jej najlepsou kamaratkou rozpraval, som sa dozvedel, ze Martina si o mne mysli ze akonahle si s babou uzijem sa o nu dalej uz nezauimam.

:roll: no comment

K téme... Ak máš o ňu fakt vážny záujem, tak nestrácaj čas a choď jej to povedať!!! :wink:
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ajajajjajaj :D

Naco by si s nou kecal je* na to :D co si trdloooo?

chces hlbsi vztah a nechas to tak ? co si posera? alebo sa bojis ze uz ti neda pusu ? ci keru onu ? Ved si len clovek chod za nou a porozpravaj sa s nou a dufaj ze ona to bude chciet tiez nieco viac :) ale tak za opytanie nic nedas
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Ved jej v klude aj napis ked je to uz taky problem ju oslovit, nie? Osobne si myslim, ze aj ked koli soc. sietam ludia zabudaju o dolezitejsich veciach normalne rozpravat tak je lepsie napisat ako byt ticho.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ďžízis, najhoršie čo sa ti môže stať keď sa pozdravíš je, že sa na teba blbo pozrie, ty povieš jaj prepáč, som si ťa pomýlil, a trapas vyriešený a vieš že nič z toho. Alebo nadviaže konverzáciu a ideš. OMG.
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

boze co natom je tazke ze pojdes za nou a pozdravis sa a spytas sa ako sa ma a tak ... ved ja som taky hanblivy clovek :D ale niekedy mam take situacie ze vidim peknu babu ktora ide s kamoskou a normalne sa pozerala na mna.. vkuse.. obisli sme sa a vkuse sme sa na seba pozerali :d teda ona viac:) a potom sa stale otacala a kukala sa a usmievala tak ja som zastavil otocil som sa zakyval som a hned som siel za nou ze ako sa vola atd... nakoniec som si vypytal cislo :) a dala mi :D . ale NWM preco ale za inych okolnosti by som to nespravil...
clavell
Novice
Novice

Príspevok od používateľa clavell »

Blackangel a dala mi... :D tak to je zaklad inso netreba riesit.... :D a k teme.... panko ...chlopak by mal pozdravit prvy... a ne cakat... na slecnu....tolko k tomu... :P
Napísať odpoveď