Problem s d-link wifi routerom

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Preetro
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Problem s d-link wifi routerom

Príspevok od používateľa Preetro »

Caute prosim vas nevie niekto ako by sa dal odstranit nasledovny problem?
Mam D-Link DI-524 vsetko mi fungovalo tak ako malo cca 2 roky no teraz nedavno proste z nicoho nic mi prestal router vysielat wifi signal (kontrolky vsetky svietia tak ako predtym) dokonca ani cez pc, ktory je s wifi routerom prepojeny cez ethernet, sa neda pripojit na net. Skusil som pripojit ethernet kabel od poskytovatela do ineho portu ako je wan a nastavil som si v pc staticku ip, takto mi net ide ale akonahle ho zasa vratim do wan portu, tak mi prestane ist a neviem sa pripojit ani cez prehliadac zadanim adresy 192.168.0.1 do administracneho rozhrania Confused neviete kde by mohol byt problem a ako by sa to dalo vyriesit?? Skusil som aj reset, no nepomohol. zaruka skoncila pred mesiacom
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

No spraviť uplny reset , ze dlhšie stlacis ten reset button , a potom skusit dat novy fw
Preetro
Light Star
Light Star

Jancuk napísal:No spraviť uplny reset , ze dlhšie stlacis ten reset button , a potom skusit dat novy fw
no ten reset som uz skusal a ako tam dam novy firmware? ked sa donho neviem dostat?
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Preetro napísal:no ten reset som uz skusal a ako tam dam novy firmware? ked sa donho neviem dostat?
Ja som to myslel tak ze keď sa do nho dostaneš tak potom ho tam das
Preetro
Light Star
Light Star

lenze tam je ten problem, ze sa donho neviem dostat .. ked som mal stlaceny ten reset tak mi tie ledky tak rychlo blikali.. myslel som, ze uz je to ok, no nepomohol ani reset ... ale stale mi to nejde do hlavy, ze preco to zrazu prestalo ist .. ani som nic nekonfiguroval proste zo dna na den to nejde ..
Napísať odpoveď