Stiahni si najnovsie ovladace na VGA, a aj hotfixLewis napísal:vie mi niekto poradit preco mi po spusteni hry prebehnut reklamy v poriadku a potom to zacne sekat-3 obrazky za sekundu, seka to strasne vkuse loaduje...
nedokazem sa dostat nikam nastavit daco alebo tak...
vie niekto cim to je?
minimalne poziadavky splnam.
mam win xp
COLIN MCRAE: DIRT2
-
erikmendel
Medium Expert
Zaujimave, tiez mam W7 64bit ale hra mi ide bez problemov. Este ma napadlo, skus na tu ikonu kliknut pravym /vlastnosti/kompatibilita/ nastav tam Win XP SP3 a spustit ako spravca.hasufeal napísal:Zdravím.Mám nasledujúci problém: hra mi nejde ani nainštalovať-po kliknutí na install vypíše:Verzia tohto súboru nie je kompatibilná s verziou Windows,ktorú používate.Mám 64 bit win 7.
Cavte, par riadkov vyssie sa tu chalan pytal, ze ci mu neviete poradit ako rozbehat hru. Mam ten isty problem. Hru nainstalujem, vsetko OK, hru cracknem crackom od reloaded, kliknem na ikonu a sh1t happens...neviete poradit cim by to mohlo byt???
Zostava:
Graf. Karta: GeForce 9600GT
2GB RAM
Proc: AMD Athlon X2 Dual 5000+
nemohol by mi niekto skusit poslat crack??? Len upload inam ako na rapidshit
Zostava:
Graf. Karta: GeForce 9600GT
2GB RAM
Proc: AMD Athlon X2 Dual 5000+
nemohol by mi niekto skusit poslat crack??? Len upload inam ako na rapidshit
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
vie mi niekto poradit ako mam hrat kola v ktorych mam trat rozdelenu napr na 4 sektori a po prejdeni kazdeho mi napise kolky prave som a ak som prvy oznaci cast za zelene . teraz mam jedno kolo take a som stale prvy a oznaci mi to ze som siesty , nechapem to.........napr to na tej fotke . hral som tych 7 kol bol som prvy no ak si vsimnete ten posledny sektor je za 2 .. preco ?
ja viem..aj kamošom to ide na w7 64 bit...ale mne nie...neviem čo s tým.Režim kompatibility som skúšal...nefungujeSapo napísal:Zaujimave, tiez mam W7 64bit ale hra mi ide bez problemov. Este ma napadlo, skus na tu ikonu kliknut pravym /vlastnosti/kompatibilita/ nastav tam Win XP SP3 a spustit ako spravca.
vie niekto poradit co mam urobit aby som DIRT 2 rozbehal?verreaux napísal:Vie niekto poradit preco mi to nejde?
PC:
C2D E7400 @ 3,6GHz
ATI 4830 512MB
4GB ram
Takze poziadavky splnam. Nainstaloval som aj ten hotfix a nic. Jedine k comu sa dostanem po spusteni je logo DIRT 2 s ciernym pozadim a potom ma hodi naspat na plochu a to je vsetko.
cmr dirt 2
cawte, neviete nahodu niekto prečo zamrzne hra po prvom kole, skusal som uz vsetko, mam nove ovladače, skusal som aj nakopirovat ten subor workmap co udajne by mal pomoc, ale nepomohol, nakopiroval som aj crack, co by mal pomoc a nepomohol a stale to mrzne, please viete niekto poradit, dikes (pouzivam windows 7 - 64 bit) ale mrzlo to aj na viste
ked si v menu stlačis home , otvori sa ti windovs live a tam si vytvoris offline učet , a save no problemoklokyno napísal:Ahojte.
Mám otázku ako sa dá uožiť profil. Nech skúšam ako skúšam tak mi to nejde. Mám síce v options "save game" ale vždy mi to preskočí. ďakujem za pomoc.
P.S: Ospravedlňujem sa za to ak sa to tu už riešilo.
-
omg2211
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Caute mam taky mali problem stouto hrou.
Pri spustani mi vzdy vypise chybu ze mi vo windowse chyba subor OpenAL32.dll , tak som si ho stiahol nakopiroval do system 32 a teraz mi pise tuto chybu :
"The procedure entry point alcGetString could not be located the dynamic link library OpenAL32.dll" Neviem co stym mam robit poradil by niekto ? Pouzivam Win 7 64Bit...
Pri spustani mi vzdy vypise chybu ze mi vo windowse chyba subor OpenAL32.dll , tak som si ho stiahol nakopiroval do system 32 a teraz mi pise tuto chybu :
"The procedure entry point alcGetString could not be located the dynamic link library OpenAL32.dll" Neviem co stym mam robit poradil by niekto ? Pouzivam Win 7 64Bit...
-
->slavo<-
Addict
hej kamarat ten problem som mal aj ja stymi svetlami a tie maju byt biele pri niektorych tratiach .lubo188 napísal:Zdravim mam kartu 8800GTX a mam problem s detailami svetiel vsetko v hre mam na plno okrem vyhladzovania ale svetla mam kockate pridavam screen
inac ked mas vsetko na ultra tak musia byt pekne čire . mam 8800Gt a mam ich normalne .
To je zlozite ale pokusim sa napisat nejaky navod.
1. Stiahnes si najnovsiu verziu hamachi (obydvaja ju musite mat)
2 Stiahnes si teknogods beta 13
3. zapis do registrov subor ConnectionOverrideHamachi.reg zo zlozky teknogodsu
4. Hamachi musi byt ako predvolena siet, cize musi byt na prvom mieste. (ked das v hre home/settings/network info tak na prvom mieste musi byt hamachi)
5. Zapnes hamachi, zapnes hru, minimalizujes hru a zapnes teknogods (subor ddload.exe)
Co ti je nejasne tak napis a este som zabudol vypnite si firewall
1. Stiahnes si najnovsiu verziu hamachi (obydvaja ju musite mat)
2 Stiahnes si teknogods beta 13
3. zapis do registrov subor ConnectionOverrideHamachi.reg zo zlozky teknogodsu
4. Hamachi musi byt ako predvolena siet, cize musi byt na prvom mieste. (ked das v hre home/settings/network info tak na prvom mieste musi byt hamachi)
5. Zapnes hamachi, zapnes hru, minimalizujes hru a zapnes teknogods (subor ddload.exe)
Co ti je nejasne tak napis a este som zabudol vypnite si firewall