Stale mi nieco stahuje..pop.mp3
Stale mi nieco stahuje..pop.mp3
Zacalo mi to len teraz robit, ked sa hodim na FB, alebo na pokec, na hocco, tak mi zacne stahovat a stiahne daky pop.mp3 ...nemam sajn, co to je, zakazdym mi to stiahne, neda sa to ani odmietnut... co to moze byt..? vdaka moc.. mam google chrome..
Noo, mam len Nod antivirus trojku.. ale doteraz mi to nerobilo.. nejak s pc mi to nic nerobi, len mi to za hodinu stiahlo asi 10x to iste..Jancuk napísal:Mas nejaký antivírový soft a trojan remover ?
ale, ja ho pouzivam dost dlho, a len teraz mi to zacalo robit..begbeee napísal:Toto robilo aj mne, strašná ***.
Chcel som prejsť na chróm aj toto bola jedna z dôvodov prečo som ustal u Opery
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
praveze ja povazujem prave ten zvuk za jedine ucinne upozornenie ma na novu spravu na fb
vacsinou surfujem po nete a zmenu nazvu tabu kde je FB si nevsimnem..
//autoeditácia príspevku ( 20 Dec 2009, 0:15 )
inak este mam jeden problem..vobec sa ma nepyta ci chcem stiahnut nejaky subor zo stranky..kliknem na nejaky Download a hned zacne stahovat..ale robi mi to iba na Ubuntu, na windowse sa dole spyta si chcem ulozit subor..nevie niekto co s tym?
//autoeditácia príspevku ( 20 Dec 2009, 0:15 )
inak este mam jeden problem..vobec sa ma nepyta ci chcem stiahnut nejaky subor zo stranky..kliknem na nejaky Download a hned zacne stahovat..ale robi mi to iba na Ubuntu, na windowse sa dole spyta si chcem ulozit subor..nevie niekto co s tym?