Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
lekoklatik
VIP
+ na opravnom pokuse sa mi podarilo urobiť zápočet zo štátneho práva, vyše 70 ľudi toľko šťastia nemalo...
+ teším sa na Vianočne sviatky, rodinu, kamaratov (Reli.C - dúfam, že sa stretneme v chráme alebo mimo neho
) a celkovú atmosferu
- na opravnom pokuse zo správneho práva som neuspel a tak si ho asi prenesiem do tretiaku - zaujimave je, že všetci sme dali rovnake odpovede, v domnení, že sa jedná o správne odpovede ale zázračne dvaja spolužiaci urobili...
- boli ma hlava, lebo včera som to prehnal s alkoholom po troch mesiacoch som mal fľašku v ruke...
- musim opraviť skriňu, ktorú som rozmlatil po neúspešnom prvom zápočte zo štátka...
- musim opraviť operadlo nad posteľou, ktore som rozbil silou svojej päste, ked spolubývajúci chrápali...
- musím si kupiť novú varešku, lebo svoju pôvodnu som polamal z hnevu...
- znovu musim sa učiť zákony a neviem čo ešte zo štatneho práva...a aj tak ma na dalšom zápočte v den skušky vyhodí, lebo ľudia, ktorí prejdu z druheho opravaku sú len do počtu!!!
...tak to je asi tak všetko čo ma v tejto chvíli napadne...
+ teším sa na Vianočne sviatky, rodinu, kamaratov (Reli.C - dúfam, že sa stretneme v chráme alebo mimo neho
- na opravnom pokuse zo správneho práva som neuspel a tak si ho asi prenesiem do tretiaku - zaujimave je, že všetci sme dali rovnake odpovede, v domnení, že sa jedná o správne odpovede ale zázračne dvaja spolužiaci urobili...
- boli ma hlava, lebo včera som to prehnal s alkoholom po troch mesiacoch som mal fľašku v ruke...
- musim opraviť skriňu, ktorú som rozmlatil po neúspešnom prvom zápočte zo štátka...
- musim opraviť operadlo nad posteľou, ktore som rozbil silou svojej päste, ked spolubývajúci chrápali...
- musím si kupiť novú varešku, lebo svoju pôvodnu som polamal z hnevu...
- znovu musim sa učiť zákony a neviem čo ešte zo štatneho práva...a aj tak ma na dalšom zápočte v den skušky vyhodí, lebo ľudia, ktorí prejdu z druheho opravaku sú len do počtu!!!
...tak to je asi tak všetko čo ma v tejto chvíli napadne...
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Hlavu hore, raz je lepšie, raz je horšie
+po všetkých zápočtoch, už len jedna skúška
+teším sa strašne na Vianoce- posledné tri dni mám takú vianočnú náladu- len vyspevujem, púšťam si pesničky
+od štvrtáčky na bunke som dostala k Vianociam BUBLIFUK- s čokoládovou arómou
+sniežik a ako krásne chrupčí pod nohami, keď sa človek prechádza
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
twardykamen
Medium Professional
-
cORP.
Addict