Zdravim, chcel by som odkupit od jedneho znameho PC, konkretne HP dx2000 (http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... =c00193950). Pocitac je z roku 2005, pouzivany denne 6-8 hodin.
CPU: Intel Pentium 4 2,8GHz sc. 478, Prescott
RAM: 2x256MB 333MHz
PSU: Fortron 300W
MOBO: Intel i865GV (chipset)
GPU: integrovana Intel 82865G Graphics Controller 64MB
HDD: 40GB
Chladenie: outtake FAN, na CPU je nejaky obycajny (vyzera ako stockovy, avsak s nejakou inou nalepkou)
CD/DVD mechanika
Case: Microtower
Kolko to ma priblizne hodnotu? Je k tomu Windows XP Professional (budem rad ked date ceny s aj bez OS).
I: Cena PC HP dx2000
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
bezcenné, úplne. Je to vhodné len ako písací stroj, možno to utiahne counter strike na nízkych detailoch...ak si za to vypýta prachy, je idiot. O dosť lepší PC darovali známi jednému človeku a mal len 3 roky. Keby k tomu bol LCD panel, myš, klávesnica a repro, tak symbolických 10 eur by som za to dal, samozrejme záleží na tom aký LCD panel. Ináč za samotný PC dať euro je hriech a nebotyčná hlúposť.
-
marilynman
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
pocuvaj, ja som priatelke na studium na intrak, nakolko tam maju malo miesta poskladal podobny desktop, akurat som tam dal 2 ghz ramky a kupil som tam riadnu grafiku, no neuveris, hraval som na tom nhl O9 a heed for speed most wanted po nete........takze neni to az taky srot ......len uz to nepredas, kto by si kupoval stary comp? dnes ludia kupuju 4 jadraky, poradim...........daruj to niekomu.